+1926+Mpoz έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΎΣ ΤΟΥΣ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΟΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΡΆΣΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ
Γιαυτα τα ολιγα που μου ηρθαν στο μυαλο, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ
ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Αυτό ακριβώς. Όπως και το" χιλιόμετρα κάναμε πάλι". Μπαίνει ο καθένας έτοιμος να φωνάξει και τον ξενερώνεις. Για να φωνάξει όλο το γήπεδο θέλεις συνθήματα ανταποδοτικά "εμπρός αετε" "ΠΑΟΚ όλε όλε" κλπ.paok re niamou έγραψε:To εχεις και εχω πει απο το καλοκαιρι ηδη, δεν γινεται ειδικα στο ξεκινημα ενος αγωνα, η κερκιδα να δινει το ρυθμο με ενα τετοιο συνθημα. Το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια" ειναι τραγικο για ξεκινημα ενος οποιοδηποτε αγωνα και δεν προσφερει ουτε πλεονεκτημα στους δικους μας παικτες, ουτε καποια ηχητικη πιεση στον αντιπαλο.sn0ufel4 έγραψε:tsou έγραψε:δν νομίζω αδερφέ και πέρα από αυτό, το σύνθημα είναι αντισύνθημα ενός σύνθημα του γαύρου.
δεν έχει ανάγκη ο λαός του ΠΑΟΚ και ποτέ δεν είχε αντισυνθήματα.
έβρισκε δικά του για τους ξεφτιλίσει.
η τούμπα την κυριακή θα χοροπηδάει καυλωμένη πάνω κάτω
Ναι όπως κάθε φορά που μπαίνουμε όλοι γκαυλωνενοι και το πρώτο σύνθημα είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια". Η οργάνωση και η επιλογή των συνθηματων είναι εδώ και χρόνια τραγική
Λαθος επαναλαμβανομενο κατανταει βλακεια.....
- pirate_salonica
Θα έλεγα να ξεκινάγαμε με το "Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@Υ$ΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" αλλά αυτοί είναι ικανοί να... την κάνουν λόγω "υβριστικών συνθημάτων"...
Λεει οχι πουστρ@ σε τετοιο γ@μησι;;; σιγα μην φυγουν, αφου θα τους αρεσει
- pirate_salonica
Πάντως δημιουργούν κλίμα... στο χέρι μας είναι να μην επηρεαστούμε. Και πιστεύω πως δεν θα επηρεαστούμε.
- Επισκέπτης
ενα ειναι το σύνθημα :
οι φυλακες και τα τρελοκομεια...
και στα καπακια:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
οι φυλακες και τα τρελοκομεια...
και στα καπακια:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
- ΑποστόληςΑ
ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ;Maximus έγραψε:Που είστε ρε αλάνια?!?!?
Ολα καλά???
Δεν περνάνε οι μέρες... Ήμουν νιος και γέρασα!
Κάτω τα χέρια οι χαμουρτζήδες από τα πρωταθλήματα...
Δεν διαβάζω τίποτε ειδικά αν προέρχεται από τη χαβούζα.
Μόνο εδώ μέσα και λίγο SDNA ακόμη κι εκεί η πίεση ανεβαίνει ταχύτατα.
Πέρυσι το άθλιο σωματείο μας έσβησε τη χαρά και τα όνειρα που κάναμε για εκείνη την ημέρα .
Φέτος Θεέ μου ας πάνε όλα καλά για μια φορά, δεν αντέχεται άλλη αδικία.
Μόνο εδώ μέσα και λίγο SDNA ακόμη κι εκεί η πίεση ανεβαίνει ταχύτατα.
Πέρυσι το άθλιο σωματείο μας έσβησε τη χαρά και τα όνειρα που κάναμε για εκείνη την ημέρα .
Φέτος Θεέ μου ας πάνε όλα καλά για μια φορά, δεν αντέχεται άλλη αδικία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Πέμ 07 Φεβ 2019, 22:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ'ότι είχα διαβάσει στους ορισμούς αυτός που έδωσε σήμερα το χάρτινο πέναλτι στην χάρτινη.
- ΑποστόληςΑ
Θέλω να δω Oliveira μαζί με Mauro και κάποια στιγμή, στο β΄ μέρος θέλω να δω και τον Ινγκι και τον Σβιντε.
τα λέμε, τα ξαναλέμε και συμφωνούμε.sn0ufel4 έγραψε:paok re niamou έγραψε:To εχεις και εχω πει απο το καλοκαιρι ηδη, δεν γινεται ειδικα στο ξεκινημα ενος αγωνα, η κερκιδα να δινει το ρυθμο με ενα τετοιο συνθημα. Το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια" ειναι τραγικο για ξεκινημα ενος οποιοδηποτε αγωνα και δεν προσφερει ουτε πλεονεκτημα στους δικους μας παικτες, ουτε καποια ηχητικη πιεση στον αντιπαλο.sn0ufel4 έγραψε: Ναι όπως κάθε φορά που μπαίνουμε όλοι γκαυλωνενοι και το πρώτο σύνθημα είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια". Η οργάνωση και η επιλογή των συνθηματων είναι εδώ και χρόνια τραγική
Λαθος επαναλαμβανομενο κατανταει βλακεια.....
Αυτό ακριβώς. Όπως και το" χιλιόμετρα κάναμε πάλι". Μπαίνει ο καθένας έτοιμος να φωνάξει και τον ξενερώνεις. Για να φωνάξει όλο το γήπεδο θέλεις συνθήματα ανταποδοτικά "εμπρός αετε" "ΠΑΟΚ όλε όλε" κλπ.
συντονιστική για την εικονα της τουμπας στο ματς θα γινει η μειναμε στο ακυρωθεν συλαλλητηριο;
- navigator11
Όντως, αυτό το π@υστρ@κι με τα χάρτινα αισθήματα. Ο ... κορυφαίος γελλην κόραξwickerman έγραψε:Απ'ότι είχα διαβάσει στους ορισμούς αυτός που έδωσε σήμερα το χάρτινο πέναλτι στην χάρτινη.