ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Zaldrize

Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Δημοσίευση από Zaldrize »

tsou έγραψε:ούτε να το έγραφε παιδί 9 χρονών που του πήρανε την μπάλα.
Ακριβώς.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εδω ο βαγγελας ζηταει να μας νικησουν με 6-0 χαχαχαχα

6-0 θελεις βαγγελα μου;; 6-0 θα σου ριξουμε
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

tsou έγραψε:αδερφέ συγνώμη αλλά αυτό το σύνθημα για μένα είναι το σήμα κατατεθέν της απώλειας της διαχρονικής ΠΑΟΚτσήδικης ευρυματικότητας και ευστροφίας.
μα ''είστε μπάσταρδα, παλιομπάσταρδα'';
ούτε να το έγραφε παιδί 9 χρονών που του πήρανε την μπάλα.
Και ομως αδερφέ αυτο το συναίσθημα που νιωθεις οταν φωναζεις "μεσα στα μυαλαααααααααα εχετε σκαταααααα" ειναι απίστευτο. Ειναι το μονο σύνθημα που τους αντιπροσωπευει επαξια. Το λες και το νιωθεις, οτι μεσα στα μυαλα τους εχουν σκατα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δν νομίζω αδερφέ και πέρα από αυτό, το σύνθημα είναι αντισύνθημα ενός σύνθημα του γαύρου.
δεν έχει ανάγκη ο λαός του ΠΑΟΚ και ποτέ δεν είχε αντισυνθήματα.
έβρισκε δικά του για τους ξεφτιλίσει.
η τούμπα την κυριακή θα χοροπηδάει καυλωμένη πάνω κάτω
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ωραια η τρελ μας, το ποσο πολυ το θελουμε...και λοιπα.
Ευχομαι μονο εν απραγμα: ΚΑΝΕΙΣ απο τους αμεσους πρωταγωνιστες...παιχτες ,προπονητες κλπ...να μην μπαινει ναδιαβαζει εδωμεσα!!
Και εξηγουμαι:
Οσες φορες εχουμε παει ετσι, για να δωουμε απαντησεις, να ξεφτιλισουμε κλπ, εχουν γινει μεγαλοπρεπεις ΚΗΔΕΙΕΣ.
Γνωμη μου,θα επρεπε να γινει μια προσπαθεια να αποηλεκτριστει η ατμοσφαιρα, τουλαχιστον γυρω απο την ομαδα.Οι παιχτες ξερουν....εχουνκαταλαβει που παιζουν, θυμουνται μια χαρα τα περσινα και ακομα κ αυτοι που ηρθαν...χτες, βλεπε Ολιβειρα, εχουν πληρη επιγνωση του τι θα σημαινει αυτο το πρωταθλημα.
Τους γαμαμε ηρεμα κ ωραια...και μετα το γλενταμε!! απλα τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΎΣ ΤΟΥΣ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΟΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΡΆΣΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ

Γιαυτα τα ολιγα που μου ηρθαν στο μυαλο, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ
Άβαταρ μέλους
page4paok

Δημοσίευση από page4paok »

Θέλω κάθε φορά που η μπάλα θα μπαίνει στα δίχτυα τους να τρέχει ένας δικός μας να την παίρνει γρήγορα και να τη στήνει στη σέντρα για το επόμενο.

Σας ζηλεύω πάνω όσο δεν πάει

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

tsou έγραψε:δν νομίζω αδερφέ και πέρα από αυτό, το σύνθημα είναι αντισύνθημα ενός σύνθημα του γαύρου.

Ναι όπως κάθε φορά που μπαίνουμε όλοι γκαυλωνενοι και το πρώτο σύνθημα είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια". Η οργάνωση και η επιλογή των συνθηματων είναι εδώ και χρόνια τραγική
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Παιδιά ψυχραιμία όσοι πάτε στο γήπεδο στα καρναβάλια που θα κάνουνε τα πάντα για να κερδίσουνε! Δεν χρειάζεστε να αντιδράσετε στις προκλήσεις ότι και να κάνουνε τα σιχαματα! Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας θα κερδίσει!! Δίνω σκορ 2-1,1-0
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Βγάλτε ποστ για την 20η αγωνιστική ρε παιδιά!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tsou έγραψε:αδερφέ συγνώμη αλλά αυτό το σύνθημα για μένα είναι το σήμα κατατεθέν της απώλειας της διαχρονικής ΠΑΟΚτσήδικης ευρυματικότητας και ευστροφίας.
μα ''είστε μπάσταρδα, παλιομπάσταρδα'';
ούτε να το έγραφε παιδί 9 χρονών που του πήρανε την μπάλα.
Σωστό
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

gpaok έγραψε:Ωραια η τρελ μας, το ποσο πολυ το θελουμε...και λοιπα.
Ευχομαι μονο εν απραγμα: ΚΑΝΕΙΣ απο τους αμεσους πρωταγωνιστες...παιχτες ,προπονητες κλπ...να μην μπαινει ναδιαβαζει εδωμεσα!!
Και εξηγουμαι:
Οσες φορες εχουμε παει ετσι, για να δωουμε απαντησεις, να ξεφτιλισουμε κλπ, εχουν γινει μεγαλοπρεπεις ΚΗΔΕΙΕΣ.
Γνωμη μου,θα επρεπε να γινει μια προσπαθεια να αποηλεκτριστει η ατμοσφαιρα, τουλαχιστον γυρω απο την ομαδα.Οι παιχτες ξερουν....εχουνκαταλαβει που παιζουν, θυμουνται μια χαρα τα περσινα και ακομα κ αυτοι που ηρθαν...χτες, βλεπε Ολιβειρα, εχουν πληρη επιγνωση του τι θα σημαινει αυτο το πρωταθλημα.
Τους γαμαμε ηρεμα κ ωραια...και μετα το γλενταμε!! απλα τα πραγματα.
Ανάθεμα κι αν θα παίξει ένας Έλληνας στην βασική εντεκάδα. Άντε και μπήκε ο Kaddouris εδώ μέσα και ο Matos τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα καταλάβουν; Ή μήπως θα προσλάβουν και μεταφραστή τον Λημνιό ή τον Πέλκα ξέρω γω για να τους λένε τι γράφουμε; Σοβαροί να είμαστε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Mpoz έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΛΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΆΡΤΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΆΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΎΣ ΤΟΥΣ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΟΕΝΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΘΡΆΣΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΧΟ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΌΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΒΉΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ

Χ4

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Mpoz έγραψε:ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΑΔΑ

Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

sn0ufel4 έγραψε:
tsou έγραψε:δν νομίζω αδερφέ και πέρα από αυτό, το σύνθημα είναι αντισύνθημα ενός σύνθημα του γαύρου.

Ναι όπως κάθε φορά που μπαίνουμε όλοι γκαυλωνενοι και το πρώτο σύνθημα είναι το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια". Η οργάνωση και η επιλογή των συνθηματων είναι εδώ και χρόνια τραγική
To εχεις και εχω πει απο το καλοκαιρι ηδη, δεν γινεται ειδικα στο ξεκινημα ενος αγωνα, η κερκιδα να δινει το ρυθμο με ενα τετοιο συνθημα. Το "τι και αν πέρασαν τα χρόνια" ειναι τραγικο για ξεκινημα ενος οποιοδηποτε αγωνα και δεν προσφερει ουτε πλεονεκτημα στους δικους μας παικτες, ουτε καποια ηχητικη πιεση στον αντιπαλο.
Λαθος επαναλαμβανομενο κατανταει βλακεια.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”