ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Nαι μετα το λαθος του Γιαννουλη χτες κλειδωσε στην ενδεκαδα για την Κυριακη τι να λεμε 

H καλύτερη εξέδρα θα ήταν αν υπήρχε κόφτης στα 15.000 τικετια και δια ροπάλου απαγόρευση των βεγγαλικών.
Από εξέδρα περιμένω ψόφια πράγματα γενικά, ως συνήθως δηλαδή σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνα , αλλά ελπίζω η ομάδα να γαμ΄@ει και να δέρνει.
Από εξέδρα περιμένω ψόφια πράγματα γενικά, ως συνήθως δηλαδή σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνα , αλλά ελπίζω η ομάδα να γαμ΄@ει και να δέρνει.
Μπήκε το δίχτυ για το ντέρμπι. Διατητής ορίστηκε πρωτοκλασάτος και το συλλαλητήριο ακυρώθηκε. Πλέον τους έμεινε το επικοινωνιακό, όπου γελοιοποιήθηκαν με τα σενάρια για Γαλατά. Νομίζω ότι το χειρίστηκε καλά και ο Λουτσέσκου, και θα είναι ένα ακόμη όπλο για να πορώσει τους παίκτες του, για το πόσο βρωμεροί είναι οι βοθρίσιοι.
Θα ήθελα το δίχτυ να παραμείνει, και ειδικά για το ματς με το σκουλίκι. Το σκουλίκι πλέον έχει μόνο έναν λόγο ύπαρξης και χρηματοδοτείται μόνο για να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Πλέον, κάθε στροφή του πρωταθλήματος θα είναι για εμάς ένας τελικός σε όλα τα επίπεδα.
Θα ήθελα το δίχτυ να παραμείνει, και ειδικά για το ματς με το σκουλίκι. Το σκουλίκι πλέον έχει μόνο έναν λόγο ύπαρξης και χρηματοδοτείται μόνο για να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Πλέον, κάθε στροφή του πρωταθλήματος θα είναι για εμάς ένας τελικός σε όλα τα επίπεδα.
-
Και εκεί που έβγαλα και το εισιτήριο μου έχοντας ξυπνήσει κι εγώ όπως οι περισσότεροι απ'το μαύρο χάραμα και ηρεμώ ξέροντας ότι θα είμαι σίγουρα στον ναό απλά μετρώντας ακόμη και τις ώρες μέχρι την Κυριακή..διαβάζω ξαφνικά για μπλόκο των αγροτών απ'το Σάββατο στις σήραγγες των Τεμπών κι έχω πάει να τρελαθώ από εκείνη την ώρα.Άντε να δούμε που θα καταλήξει και αυτο...
Για την Κυριακη θα ηθελα:
Πασχαλακη
Ματος ινγκασον κρεσπο γιαννουλη
Μαουρισιο ολιβειρα
Ζαμπα πελκα βιερινια
Τσουμπα
Και τα μυαλα στα καγκελα
Πασχαλακη
Ματος ινγκασον κρεσπο γιαννουλη
Μαουρισιο ολιβειρα
Ζαμπα πελκα βιερινια
Τσουμπα
Και τα μυαλα στα καγκελα
Αυτά που γράφετε για αλλαγές συστήματος και προσώπων στην άμυνα 3 μέρες πριν το πιο σημαντικό ματς των τελευταίων ετών, τα πιστεύετε;

ΑΝ το παμε ετσι και ο βιερινια μετα το καραισκακη δε θα επρεπε να ξαναπαιξει εντεκαδαCCCP έγραψε:Nαι μετα το λαθος του Γιαννουλη χτες κλειδωσε στην ενδεκαδα για την Κυριακη τι να λεμε
Mη τσιγκλας τωρα για τις αμυντικες πατατες του Βιειρινια και εχουμε θεματα, I'm pretending it's not happening 
Απλα θελω να πω οτι αν υπηρχε μια στο εκατομμυριο να κανει τετοια επιλογη ο Λουτσεσκου τωρα δεν υπαρχει ουτε αυτο.

Απλα θελω να πω οτι αν υπηρχε μια στο εκατομμυριο να κανει τετοια επιλογη ο Λουτσεσκου τωρα δεν υπαρχει ουτε αυτο.
- PAOK_Antarctica
Οι μόνες αλλαγές που μπορεί να γίνουν σε σχέση με την ενδεκάδα της ΑΕΚ ειναι οι Ολιβέιρα και Λημνιος στην θέση του Σακωφ και του Ζαμπα, τιποτα αλλο...να δούμε κ ποιοι θα χωρέσουν στην 18αδα
Το θέμα Βιειρίνια στα αριστερά είναι σημαντικό.
Ας το ζυγίσουν κι ας δουν τι θα κάνουν.
Ας το ζυγίσουν κι ας δουν τι θα κάνουν.
- giwrgos04dex
απο το πρωι στημενος για εισητηρια και δεν προλαβα ,κριμα ειναι η μονη χρονια που δεν καταφερα οικονομικα να παρω αν και πηρα για βολλευ μπασκετ. .