ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1

Δημοσίευση από sourdos4 »

Φιλαράκι κάνε refresh την σελίδα
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Την πρώτη φορά που μπήκα δεν είχε πουθενά. Έμεινα στο site και μετά από δύο λεπτά έκανα refresh και μου έβγαζε στην 8.
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

αδερφια μολις βγηκα απο την σελιδα κρατησεων,
μετα απο 1ωρα και 10 λεπτα που εφτασε το μπαρμπαδακι στο τελος,
μονο 3 εισητηρια στην θυρα 1 βρηκα τα οποια ειναι ακριβα κ δε τα πηρα, ηθελα 2.
εκανα βολτα με το ποντικι σε ολο το γηπεδο κ δεν υπαρχει αδεια θεση.
τυχεροι οσοι βρηκαν,
ας φωναξουν και για ολους οσους δεν θα ειναι μεσα.
:pano:
prax

Δημοσίευση από prax »

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟN ΠΟΥΣΤΗ ΤΟN ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ

ΕNΑN ΧΡΟNΟ ΠΡΙN ΗΜΟΥN ΣΤΑ ΠΡΌΘΥΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΎ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Που είστε ρε αλάνια?!?!?
Ολα καλά???

Δεν περνάνε οι μέρες... Ήμουν νιος και γέρασα!
Κάτω τα χέρια οι χαμουρτζήδες από τα πρωταθλήματα...

:opaokara:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: Πού είσαι ρε μορφάρα;;;
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Γεια σου ρε Μάξιμους

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

sourdos4 έγραψε:Την πρώτη φορά που μπήκα δεν είχε πουθενά. Έμεινα στο site και μετά από δύο λεπτά έκανα refresh και μου έβγαζε στην 8.
Ευχαριστώ φίλε, μου έβγαλε ένα μόνο και χαμηλά στην 8. Ήθελα 2 κύρια για τις θύρες 2-3 ή 5-6, αλλά δεν υπήρχε ούτε για τις τουαλέτες. Υγεία να υπάρχει, ΠΑΟΚ-οσφπ έχω δει άπειρα παιχνίδια, να δει κι άλλος κόσμος και να βοηθήσει την ομάδα χωρίς παρεκτροπές.
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Και στις κεντρικές έβγαζε, όχι όμως 5-6. Νομίζω μόνο ένα μπορείς να αγοράσεις. Μη μασάτε , ελάτε όλοι Τούμπα. Ο Ναός μας χωράει όλους.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να το βγαλω σε πλειστηριασμο το διαρκειας? :D
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

joshua έγραψε:Να το βγαλω σε πλειστηριασμο το διαρκειας? :D
σου νοικιαζω μια καντινα για 3 ωρες εξω απο το γηπεδο,

το πηρα?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σολντ αουτ παίδες... Ανακοινώθηκε

Στα του ματς, θα κατέβαινα με τρια χαφ για να τους τρέξουμε στον άξονα.

Με Μαουρίτσιο Σάχοφ και Μπίσεσβαρ υστερούμε πολύ σε αμυντικές τοποθετήσεις - δυναμικές επεμβάσεις

Επίσης στο αριστερό μπακ έχω ερωτηματικό
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

η τετραδα σακχοβ-Μαου-Καντουρι-Μπισε ειναι τεραστιο ρισκο αμυντικα και δε νομιζω οτι θα το ξαναδουμε, οπως ειδαμε και με βασικο Σακχοφ χτες.

Βασικα και Καντουρι-Μπισε μαζι θεωρω οτι ειναι λαθος.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολύ θα ήθελα να ξαναζήσω έστω και τηλεοπτικά κάτι ανάλογο του 4-0 ή του 6-1 και τα δύο στις Σέρρες, το δεύτερο στη γιορτή του Άι-Νικόλα υπό βροχή. Μάλλον ουτοπικό.
Στην πραγματικότητα: η ε.ο. είτε παίξει στο κέντρο φουλ επιθετικά με Γκιγιέρμε-Νάτχο-Φορτούνη, είτε κάπως συντηρητικά με Καμαρά-Γκιγιέρμε-Φορτούνη, δεν θα έχει καμία σχέση με αεχ. Σίγουρα θα παίξουν με κάθετες μπαλιές από τον άξονα, ενώ τα άκρα τους με οικοδόμο και Ποντένσε (;) θα προσπαθήσουν τις ατομικές ενέργειες στο ένας εναντίον ενός. Δεν νομίζω να δούμε γιόμες προς την περιοχή μας. Περιμένω να παίξουν με τον Ποντένσε στην πλευρά του Βιερίνια, έχοντας σαν οδηγό το ματς του α΄γύρου και τον οικοδόμο από την άλλη για να χρησιμοποιεί το ανάποδο πόδι. Θέλει προσοχή και βοήθειες, αυτοί οι τρεις (Φορτούνης, οικοδόμος και Ποντένσε) θα είναι το βάρος τους επιθετικά. Επίσης, να μην δίνουμε στημένα γύρω από την περιοχή μας, είναι επικίνδυνοι λόγω των κτυπημάτων του Φορτούνη και του πανύψηλου Σισέ.
Με προβληματίζει η μεσαία μας γραμμή και ειδικά ο άξονας. Αν ξεκινήσουν Μαουρίσιο-Σάκχοφ συν τον αφάνα, θα υστερούμε και σε ταχύτητα και ανασταλτικά. Θα ήθελα τον Ολιβέιρα για 6άρι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι έτοιμος τόσο τακτικά, όσο και στο να βγάλει 90΄. Θα ήθελα και τον Πέλκα, αλλά φέτος κάτι έχει.
Στις πλευρές πιστεύω να χτυπήσει τον Τοροσίδη που δεν θα μπορεί να στρίψει με Ζαμπά και από την άλλη πλευρά μάλλον με Λημνιό. Στην άμυνα έχουν πρόβλημα και αν τους κτυπήσουμε γρήγορα θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Ειδικά, αν παίξουν σωστά το overlap στις πτέρυγες ο Μάτος και ο αρχηγός, θα βγουν γούστα γιατί οι ακραίοι επιθετικοί τους δεν πολυβοηθάνε αμυντικά.
Ελπίζω ο Πασχαλάκης να δει πολλές φορές σε βίντεο τη χθεσινή φάση του 91΄ συν τη φάση του πρώτου πέναλτι με την Μπενφίκα και να μην τις επαναλάβει την Κυριακή, γιατί είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν ήμουν προπονητής θα ξεκινούσα με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τον Ίνγκασον με τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, τον Μάτος δεξιά και τον Κρέσπο αριστερά να πιάσει τον Ποντένσε.

Στα χαφ θα είχα τον Μαουρίσιο μαζί με τον Μίσιτς που φαίνεται ο πιο αγριεμένος χαφ μας συγκριτικά με τους υπόλοιπους σοφτ παίχτες μας. Δεκάρι θα ξεκινούσα τον μάγο Μπίσεσβαρ τον οποίο θα ήθελα σε φάση επίθεσης να τραβιέται προς τα αριστερά.

Στα φτερά θα είχα Σβιντέρσκι αριστερά που αποδείχτηκε σκύλος με ταχυτητα και τεχνική για να συγκλίνει και να σουτάρει, καθώς θα είχε και τον Κρέσπο από πίσω του που δεν θα έχει πολλα ανεβάσματα, και τον Βιειρίνια δεξιά να μοιράζεται την πλευρά με τον Μάτος - με αλληλοκαλύψεις δεν χρειάζεται κάποιος να πεθαίνει στις επιστροφές, μια ο ένας, μια ο άλλος.

Φυσικά φορ τον έναν και μοναδικό Τσούμπα που αν βρει τον ρυθμό του Πρίγιο θα μιλάμε για το καλύτερο φορ της ιστορίας μας.

Ανάλογα με το πως κυλάει το παιχνίδι θα έβαζα αλλαγές Λημνιό ή Ζαμπα (αναλογα αν θέλουμε κράτημα μπάλας ή επίθεση), Σάκχοφ αντί Μπίσεσβαρ ή Ολιβέιρα αντί Μίσιτς (αναλογα το σκορ και τις κάρτες μέχρι το 60) και Ελ Καντουρί αντί του Σβιντέρσκι ή του Κρέσπο (αναλογα αν θέλουμε να πιέσουμε θα έστελνα Βιειρίνια στα μπακ, αλλιώς θα έβγαζα Σβιντέρσκι για να κρατήσει μπαλα ο Καντουρί).
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Παιχνίδι ζωής-θανάτου για τον γαύρο. Εμείς πάμε για την νίκη, αλλά και η ισοπαλία μας εξυπηρετεί. Ακόμη όμως και η ήττα είναι ένα διαχειρήσιμο αποτέλεσμα, αλλά απαιτεί μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τις προσθήκες που έχουμε κάνει. Πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Χρειάζεται απλά υπομονή και ψυχραιμία από όλους και το πρωτάθλημα είναι κοντά. Και το νου σας ρεμάλια, την Κυριακή δεν πετάμε ούτε την τσίχλα μας κάτω, μην τυχόν εξοστρακιστεί και τραυματίσει θανάσιμα κανέναν απόγονο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”