ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Πρωτοσέλιδο sportime ΠΑΝΘΗΡΑΣ για την ΜΕΓΑΛΗ νίκη του νιωνιου και πολλές ελπίδες πρόκρισης!!! στην Τούμπα.
Εν αντιθέσει για το 3-3 του γαύρου απλα ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΛΔΑΝΟ...
Γ@μήστε τους όλους την Κυριακή για να βάλουνε μυαλό!!!
Εν αντιθέσει για το 3-3 του γαύρου απλα ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΛΔΑΝΟ...
Γ@μήστε τους όλους την Κυριακή για να βάλουνε μυαλό!!!
- paok re niamou
Παντως αν η προιστορια με γαυρο μας εχει δειξει κατι,ειναι οτι σε κρισιμα παιχνιδια οπου διακυβευονται πολλα ο γαυρος εχει προσκυνησει στην Τουμπα.
Οταν επι εποχης πρεζεμπορα τους εχουμε αποκλεισει 2/2 στο Κυπελλο,μια το 11' και μια το 14' στα πιο βαθια χρονια της παραγκας,οταν περσι προτιμησαν να το σκασουν απτο να γλιτωσουν τον διασυρμο,αληθεια ποιες ειναι οι πραγματικες τους πιθανοτητες ΦΕΤΟΣ να μην χασουν ,δεν συζηταω καν για τις πιθανοτητες να κερδισουν....
Θεωρω πως την Κυριακη ο γαυρος θα εχει χασει απτα Τεμπη,οπως τις παλιες ενδοξες εποχες και δεν το λεω αυτο για να μπουμε με αφ'υψηλου νοοτροπια,αλλα πιστευω μολις αντικρυσουν την Τουμπα της κυριακης οι γαυροι,θα ξερουν πως θα φυγουν με σκυμμενο κεφαλι(για να μην πω τιποτα πιο χοντρο) και θα περιμενουν απλα να τελειωσει το μαρτυριο.
Ακομα και οι ιδιοι οι παικτες τους γνωριζουν πως ο μονος τροπος διαφυγης τους ειναι ακομα μια οσκαρικη ερμηνεια οπως περσι
Οταν επι εποχης πρεζεμπορα τους εχουμε αποκλεισει 2/2 στο Κυπελλο,μια το 11' και μια το 14' στα πιο βαθια χρονια της παραγκας,οταν περσι προτιμησαν να το σκασουν απτο να γλιτωσουν τον διασυρμο,αληθεια ποιες ειναι οι πραγματικες τους πιθανοτητες ΦΕΤΟΣ να μην χασουν ,δεν συζηταω καν για τις πιθανοτητες να κερδισουν....
Θεωρω πως την Κυριακη ο γαυρος θα εχει χασει απτα Τεμπη,οπως τις παλιες ενδοξες εποχες και δεν το λεω αυτο για να μπουμε με αφ'υψηλου νοοτροπια,αλλα πιστευω μολις αντικρυσουν την Τουμπα της κυριακης οι γαυροι,θα ξερουν πως θα φυγουν με σκυμμενο κεφαλι(για να μην πω τιποτα πιο χοντρο) και θα περιμενουν απλα να τελειωσει το μαρτυριο.
Ακομα και οι ιδιοι οι παικτες τους γνωριζουν πως ο μονος τροπος διαφυγης τους ειναι ακομα μια οσκαρικη ερμηνεια οπως περσι
αντε ακομα να παει 9.00 να παρουμε εισητηριο.... δεν βγαινει η νυχτα ρεεεεε.... 
Πω ρε φίλε... Η πρώτη μου εκδρομή στον Ναό από Κοζάνη. Δεκαέξι χρονών ήμουν και ακόμα θυμάμαι να μου λέει το φιλαράκι, στα χέρια να μην φωνάξω (μπορεί να ήμουν και ο μόνος στους 40000) για να νιώσω την ιαχή. Π.Α.Ο.Κ. .................. Π.Α.Ο.Κ. ....,........Π.Α.Ο.Κ. ..........Π.Α.Ο.Κ. ......Π.Α.Ο.Κ. .....Π.Α.Ο.Κ. ...Π.Α.Ο.Κ. ..Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ.tsou έγραψε:ΠΑΟΚ-γκέι 1997
ανεπανάληπτη κερκίδα, ανεπανάληπτη πόρωση
[youtube]T7cdfRjGy_M[/youtube]
Ένα συναίσθημα που ποτέ δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου.
αν δεν υπήρχαν τα βίντεο θα πίστευα ότι ίσως σκεφτόμουν λίγο υπερβολικά τον τότε παλμό επειδή ήμουν παιδί.sourdos4 έγραψε:Πω ρε φίλε... Η πρώτη μου εκδρομή στον Ναό από Κοζάνη. Δεκαέξι χρονών ήμουν και ακόμα θυμάμαι να μου λέει το φιλαράκι, στα χέρια να μην φωνάξω (μπορεί να ήμουν και ο μόνος στους 40000) για να νιώσω την ιαχή. Π.Α.Ο.Κ. .................. Π.Α.Ο.Κ. ....,........Π.Α.Ο.Κ. ..........Π.Α.Ο.Κ. ......Π.Α.Ο.Κ. .....Π.Α.Ο.Κ. ...Π.Α.Ο.Κ. ..Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ. Π.Α.Ο.Κ.tsou έγραψε:ΠΑΟΚ-γκέι 1997
ανεπανάληπτη κερκίδα, ανεπανάληπτη πόρωση
[youtube]T7cdfRjGy_M[/youtube]
Ένα συναίσθημα που ποτέ δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου.
αλλά όχι δεν ήταν λόγω παιδικής ηλικίας. ήταν επειδή η τούμπα ήταν αλλιώς, ο λαός ήταν αλλιώς, όλα ήταν αλλιώς.
12 ετών και μπαίνω πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο. τί να μου πούνε 70 πρωταθλήματα και 900 τρεμπλ.
μπαίνεις νιώθεις τον ηλεκτρισμό 40.000 βολτ και απλά έγινες φορέας αιώνιας αγάπης για αυτό το συναίσθημα.
την κυριακή η τούμπα πρέπει να χοροπηδάει ολόκληρη.
- paok re niamou
Παλιές καλές εποχές....
Ευτυχώς η δυστηχως κάποια πράγματα άλλαξαν και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο όσον αφορά τον κόσμο και την ατμόσφαιρα την γηπεδικη.
Και ειδικά όταν με το καλό γίνει το νέο σύγχρονο γήπεδο.
Επεισόδια στο σημαιάκι του κόρνερ στην 4, θα υπάρχουν μόνο στο YouTube.
Η βία πρέπει από εδώ και πέρα να είναι μόνο ηχητική.
Παρόλα αυτά γαμιεται ο θρύλος και ο πειραιας
Ευτυχώς η δυστηχως κάποια πράγματα άλλαξαν και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο όσον αφορά τον κόσμο και την ατμόσφαιρα την γηπεδικη.
Και ειδικά όταν με το καλό γίνει το νέο σύγχρονο γήπεδο.
Επεισόδια στο σημαιάκι του κόρνερ στην 4, θα υπάρχουν μόνο στο YouTube.
Η βία πρέπει από εδώ και πέρα να είναι μόνο ηχητική.
Παρόλα αυτά γαμιεται ο θρύλος και ο πειραιας
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ με τον γκευ θα πρέπει να παίξει ακριβώς όπως έπαιξε με βάζελο !!
Να δώσει πολύ ενέργεια στην πίεση στο μισό του γαύρου αυτοί θα την βάλουν μόνοι τους μέσα από τον φόβο τους !!!
Νομίζω πως με τέτοια προσέγγιση το ματς θα γίνει στο 30-35 τουλάχιστον 2-0 και μετά παίζεις απλός με τον χώρο που θα σου δίνουν και τον Βούκοβιτς που κάνει τα 100μέτρα σε 3 ημέρες.
Ο Ολιβείρα πρέπει να ξεκινήσει και ας γίνει αλλαγή στο ημίχρονο χρειαζόμαστε τη έξυπνη πάσα και αυτός την έχει.
Αν μπούμε φοβικοί επειδή θα αντιμετωπίσουμε την μπουρδελόνα του μπειραιά τότε πραγματικά μπορεί το ματς να μην μας πάει καλά. Ο Διαιτητής εφόσον είναι Ελίτ πιστεύω ότι θα δώσει ότι δει οπότε έχω και ένα άγχος λιγότερο.
Η Ηχητική βία ακόμα και εάν η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ πιστεύω πως θα είναι ο 12 παίκτης που θα μας φέρει την νίκη τελικά ΩΘΗΣΗ - ΩΘΗΣΗ με συνεχές και γρήγορα συνθήματα με την λέξη ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει έντονα γιατί συνήθως είναι η μόνη που καταλαβαίνουν οι 18 περίπου ξένοι και τον 2 ομάδων
Εγώ και λόγο ηλικίας δεν θα γράψω ως επίλογο τα υβριστικού τύπου σχόλια σας θα γράψω απλός....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΙΚ-ΤΑΚ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΙΚ ΤΑΚ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ !!!!
Όχι τιποτά άλλο μην μας πει και αφιλόξενους ο πορνόγερος.
Να δώσει πολύ ενέργεια στην πίεση στο μισό του γαύρου αυτοί θα την βάλουν μόνοι τους μέσα από τον φόβο τους !!!
Νομίζω πως με τέτοια προσέγγιση το ματς θα γίνει στο 30-35 τουλάχιστον 2-0 και μετά παίζεις απλός με τον χώρο που θα σου δίνουν και τον Βούκοβιτς που κάνει τα 100μέτρα σε 3 ημέρες.
Ο Ολιβείρα πρέπει να ξεκινήσει και ας γίνει αλλαγή στο ημίχρονο χρειαζόμαστε τη έξυπνη πάσα και αυτός την έχει.
Αν μπούμε φοβικοί επειδή θα αντιμετωπίσουμε την μπουρδελόνα του μπειραιά τότε πραγματικά μπορεί το ματς να μην μας πάει καλά. Ο Διαιτητής εφόσον είναι Ελίτ πιστεύω ότι θα δώσει ότι δει οπότε έχω και ένα άγχος λιγότερο.
Η Ηχητική βία ακόμα και εάν η ομάδα βρεθεί πίσω στο σκορ πιστεύω πως θα είναι ο 12 παίκτης που θα μας φέρει την νίκη τελικά ΩΘΗΣΗ - ΩΘΗΣΗ με συνεχές και γρήγορα συνθήματα με την λέξη ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει έντονα γιατί συνήθως είναι η μόνη που καταλαβαίνουν οι 18 περίπου ξένοι και τον 2 ομάδων
Εγώ και λόγο ηλικίας δεν θα γράψω ως επίλογο τα υβριστικού τύπου σχόλια σας θα γράψω απλός....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΙΚ-ΤΑΚ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΙΚ ΤΑΚ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ !!!!
Όχι τιποτά άλλο μην μας πει και αφιλόξενους ο πορνόγερος.
- Mauricio-8-
Η Τούμπα την Κυριακή και 40.000 κοσμο να έπαιρνε θα ήτανε γεμάτη γιατί ο κόσμος διψάει!! 34 χρόνια είναι πολλά! Κυριακή Γεμίζουμε την Τούμπα μας αφήνουμε την ομαδαρα μας να παίξει την μπάλαρα που ξέρει και να τους ξεφτιλίσει! Όχι επεισόδια όσο και να μας προκαλεσουνε να μην πέσει τίποτα στο γήπεδο!
Το ματς δεν είναι τελικός, είναι όμως αυτό που μας δίνει τη μεγαλύτερη ώθηση σε περίπτωση νίκης. Μετά θα κάνουν κι άλλες γκέλες... Ειναι το σημαντικότερο από τα υπολοιπα που έρχονται.. Τι κάρμα μας χρωστάει αυτή τη νίκη.. Αυτό το πρωτάθλημα..
- john4serres
Δύο πράγματα θέλω.
1)να δω αμέσως μετά το παιχνίδι να ανοίγει τοπικ με σχόλια και παραλειπόμενα.Αυτο θα σημαίνει ότι κατά την διεξαγωγή του αγώνα όλα θα έχουν κυλήσει ομαλά.
2) να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με εννέα βαθμούς διαφορά.
1)να δω αμέσως μετά το παιχνίδι να ανοίγει τοπικ με σχόλια και παραλειπόμενα.Αυτο θα σημαίνει ότι κατά την διεξαγωγή του αγώνα όλα θα έχουν κυλήσει ομαλά.
2) να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με εννέα βαθμούς διαφορά.
το παιχνίδι πρέπει απλά να αρχίσει και να τελειώσει
με οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής
το νου σας ρεμάλια
με οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέσα στον αγώνα, ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής
το νου σας ρεμάλια
-
paokpantou