Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είτε κερδίσει είτε χάσει η ομάδα, το forum γεμίζει με προσωπικές φραστικές επιθέσεις ορισμένων μελών σε βάρος άλλων μελών, με ειρωνικά σχόλια και αφορισμούς. Όσο κουράζουν και ενοχλούν (ακόμη και αισθητικά!) τα συνεχή ποσταρισματα με μορφή κραξίματος, άλλο τόσο το κάνουν κι εκείνα που επιτίθεντε στους "κράχτες". Για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ τον Santos τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή και τον έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν. Αλλα με ενοχλεί όταν ένας μέλος που εκφράζει μια διαφορετική άποψη γίνεται θύμα προσωπικών επιθέσεων από άλλους. Άλλωστε η κριτική είναι καλύτερο να γίνεται στις νίκες, που όλοι είναι πιο ήρεμοι. Αντίστοιχα είναι πολύ εκνευριστικό μετά από ήττα και με την πικρα που έχουμε όλοι μας, να διαβάζεις είκοσι post από το ίδιο μέλος που τα χώνει σε προπονητή και παίχτες!
Προσωπικά έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου στο forum και έχω την αίσθηση πως και αρκετά αλλα μέλη με πολύ ενεργή και δημιουργική συμμετοχη στις κουβέντες (δεν εννοώ εμενα!!) κάνουν το ίδιο. Και δε νομίζω να είναι τυχαίο...
Ίσως οι υπεύθυνοι του site θα έπρεπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να περιορίζουν τον αριθμό ποσταρισματων ενός μέλους σε μια ημερα σε ένα συγκεκριμένο topic. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να απαντούν "επί προσωπικού" σχεδόν σε κάθε διαφορετική άποψη που εκφράζεται!
Τέλος πάντων, αυτά εντελώς φιλικά, καλή συνεχεια σε όλους και πάνω απ'όλα στον ΠΑΟΚ μας..
Xαλκιας: Περασε ενα ηρεμο απογευμα και τις λιγοστες φορες που χρειαστηκε ηταν εκει. Ελπιζω να αρχισει να χτιζει ξανα εκεινο το momentum που τον οδηγησε στις πολυ μεγαλες εμφανισεις του με Ρουλη και Gay, γιατι η ομαδα θα τον χρειαστει πολυ στο παλουκι προγραμμα που ακολουθει.
Αραμπατζης: Βοηθησε αρκετα επιθετικα αν και τα ειχε τα μικροπροβληματακια του με τον Λεοναρντο, ειδικα στο πρωτο μερος. Ενα πραγμα στο οποιο σιγουρα θα πρεπει να βελτιωθει ειναι στις αποκρουσεις του οταν η ομαδα δεχεται πιεση. Watch how Miro does it...
Λινο: Oι τεχνικες αρετες αυτου του παικτη φουσκωνουν τα ονειρα μας. Ταχυτητα, τριπλα και σεντρες που μπεκαμιζουν διεστραμενα. Μια απο αυτες κατεληξε και στο πρωτο γκολ. Το θεμα ειναι ομως οτι σαν μπακ εχει προβλημα. Καλως ή κακως το πρωτο προσον που πρεπει να εχει ενα ακραιο μπακ ειναι να σου δημιουργει την εμπιστοσυνη οτι δεν θα τρυπηθεις απο την πλευρα του. Δυστυχως δεν βλεπω κατι τετοιο απο τον Λινο. Χθες ειχε προβληματα με καποιον Μπιεχνιακ. Αν παιξει μπακ και με τον Gay, τοτε με τον Γκαλετι θα υπαρχει ζητημα.
Κοντρερας: Εξαιρετικος μεχρι το 0-3. Δεν αφησε περιθωρια αμφισβητησης για το ποιος ειναι ο Αρχοντας στην περιοχη του ΠΑΟΚ. Σωστα διωξιματα της μπαλας σε ενα πολυ δυσκολο τερεν, διοχετευση ηρεμιας απο τα μετοπισθεν. Μετα και το τριτο γκολ ομως χαλαρωσε, αδικαιολογητα κατ'εμε, με συνεπεια να κανει 2 τσαφ. Δεν ψαχνω αφορμη για γκρινια. Απλα οι απαιτησεις μου απο τον σπουδαιοτερο στοπερ που εχω δει να φοραει τον Δικεφαλο στο στηθος δεν ειναι απλως μεγαλες, αλλα πολυ μεγαλες.
Μαλεζας: Καλος σε γενικες γραμμες. Χρειαζεται ομως νομιζω βελτιωση στο physical game. Απο τον Κοντρερας εχει αφομοιωσει σε σημαντικο βαθμο την ηρεμια στο παιχνιδι του. Καιρος ειναι να παρει και κατι απο το animal spirit του Κλεοπατρινου που δαγκωνει οταν παει σε διεκδικηση.
Γκαρσια: Οτι και να πει κανεις για αυτον τον παικτη, που καταφερνει να ειναι το καλυτερο 6αρι του πρωταθληματος ταυτοχρονα με το να ειναι ισως ο πιο αργος παικτης του πρωταθληματος ειναι λιγο. Ο ανθρωπος οχι μονο ενσαρκωνει το πνευμα του ΠΑΟΚτση μεσα στο γηπεδο, αλλα ειναι και παικταρας. Για αλλη μια φορα, ο ρολος του στην αναπτυξη του παιχνιδιου εχθες ηταν καιριος, με τις πολυαριθμες πασες ακριβειας του. Το μονο παραπονο μου απο αυτον ειναι οτι ενω του ειχα αφησει “μηνυμα” στο φορουμ πριν απο κανα δυο βδομαδες να με παρει τηλεφωνο να βγουμε για τεκιλες εκεινος με εγραψε. Τελος παντων. Το προσπερνω.
Βερον: Μια μεταβατικη θα την χαρακτηριζα εμφανιση μετα τις τελευταιες μετριες παρουσιες του. Με λαθη στο πρωτο μερος, ανεβηκε σημαντικα στο δευτερο Πρωτη φορα στην καριερα του κανει σαιζον με τοσα πολλα παιχνιδια, οποτε αυτο ειναι εν μερει λογικο. Παρ'ολα αυτα ο ΠΑΟΚ θα χρειαστει συντομα τον Βερον του πρωτου γυρου
Κονσεισαο: Eκανε ενα απο τα καλυτερα του ματς με τον ΠΑΟΚ, θυμιζοντας μου τις εμφανισεις του με Γρια και Πανιωνιο στον πρωτο γυρο, οπου και ηταν φανταστικος. Μοιρασε δυο ωραιοτατες Βιερινικες σακουλες στο 5, πλασαρε με αυτοπεποιθηση ηγετη στο 9, εστρωσε σωστα την ασιστ στον Γαλλο στο 51. Μοναδικη παραφωνια το γεγονος οτι πηγε και ανοιξε κουβεντα με κατι ταλαιπωρημενους της κερκιδας στο πρωτο ημιχρονο. Ειναι βεβαια πλεον στα 35 και καποια πραγματα δεν αλλαζουν.
Σορλεν: Ενας χαφ που δινει την μπαλα σωστα, που μπορει να συνεργαστει με τον μπακ πισω του οταν παιζει στα ακρα και να δημιουργησουν ρηγματα, που θα κανει τα τρεξιματα που πρεπει οταν η ομαδα αμυνεται και που (αμην επιτελους) ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ. Τεραστια υποθεση αυτο το χαρακτηριστικο και κραυγαλεο μειονεκτημα του φετινου ΠΑΟΚ η ελλιψη του, μεχρι την ελευση του Γαλλου. Ανοιξε λογαριασμο εχθες και ερχονται και αλλα.
Ιβιτς: Ενας αρτιστας της μπαλας, ο οποιος δυστυχως ακομα δεν εχει την καθολικη αποδοχη των οπαδων του ΠΑΟΚ, ισως γιατι το μαλλι του ειναι πολυ 80'ς και η μοδα εχει αλλαξει προ πολλου, ποιος ξερει?. Τωρα πως γινεται να θεωρειται αυτος ο παικτης, απο μια σημαντικη μειοψηφια οπαδων του ΠΑΟΚ, εκπροσωπος της περιπατητικης σχολης, οταν καταφερνει να βρισκεται σχεδον παντου στο γηπεδο ή οταν κανει εξαιρετικα παιχνιδια ακομα και ως αμυντικο χαφ, μονο ενας ΠΑΟΚ το ξερει... Χθες στον κλασικο του ρολο πισω απο τον Μουσλι, ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου με ομορφοτερη ζωγραφια του την εκπληκτικη τακουνια του στον Βοσνιο λιγο πριν απο τον πρωτο μας γκολ, σε μια ευκαιρια που τελικα πηγε χαμενη. Κριμα που εχασε και αυτος με την σειρα του εκεινη την ευκαριαρα στο Β' μερος. Θα ηταν ενα απο τα ωραιοτερα γκολ του πρωταθληματος.
Μουσλιτρελιμοβιτς: Ο ΠΑΟΚ εβαλε 3 γκολ και εσυ κανενα???? Οh Jesus! (For Kareena only: Οh Shiva!) . Εκανε ολα αυτα που μονο εκεινος ξερει να κανει εκτος απο το να σκοραρει. Αυτο ειχε σαν συνεπεια να λυσσαξει απο το 60 και μετα, γιατι ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας. Εφυγε πεινασμενος χθες απο την Λιβαδεια και του τρεχουν τα σαλια με τα επομενα “πιατα” που ερχονται...
Μπαλαφας, Χουτος, Βιερινια: Μια τυπικη παρουσια απο τον Μπαλαφα. Χουτος και Βιερινια επαιξαν ελαχιστα για να κριθουν.
Γενικοτερα σχολια: Φοβαμαι πως δεν θα συμφωνησω με τον ενθουσιασμο που βλεπω να κυριαρχει μετα την χθεσινη νικη και πολυ καλη εμφανιση. Ο Λεβαδειακος ετσι οπως τον ειδα εχθες ηταν μια ομαδα που και πολλους χωρους μας αφησε για να αναπτυχθουμε και σε καμμια περιπτωση δεν θυμισε ομαδα που παλευει για το τομαρι της (δεν θυμαμαι ουτε ενα σκληρο φαουλ απο την μερια τους). Στα εκτος εδρας που επονται (Πανιωνιος, Λαρισα, Τριπολη, Ξανθη) η κατασταση θα ειναι πολυ διαφορετικη σε οτι αφορα ην αμυντικη λειτουργια των αντιπαλων μας. Με δεδομενη την χθεσινη εμφανιση του Λεβαδειακου λοιπον, ο ΠΑΟΚ νομιζω μονο να χασει ειχε απο αυτο το παιχνιδι και οχι να κερδισει. Εξηγουμαι. Μια ηττα ή και ισοπαλια με εναν τετοιον αντιπαλο θα πυροδοτουσε αντιδρασεις μετα την 3αρα της περασμενης Κυριακης. Η νικη που τελικα ηλθε, και με τον τροπο που ηλθε, δεν ηταν παρα μια συμβατικη εκπληρωση τυπικης υποχρεωσης απο τους παικτες και τον προπονητη και ως τετοια δεν μου λεει πολλα πραγματα. Καλο θα ειναι ως οπαδοι να μην ξεχασουμε τις ηττες απο Κουλα και Πολυμετοχικο, και οχι απλως τις ηττες σαν ηττες, αλλα κυριως τον τροπο με τον οποιο προεκυψαν. Εκεινα ηταν ματς που πρεπει να γινουν μαθημα σε ομαδα και οπαδους, οχι το χθεσινο.
Θα ηθελα να τελος να πω και μερικα πραγματα για τον Βιερινια. Η ανυπαρξια του αντιπαλου και η πολυ καλη δικη μας εμφανιση καλυψαν το προβλημα ταχυτητας που θα αντιμετωπισει ο ΠΑΟΚ στο κοντινο μελλον, αν δεν ενσωματωθει γρηγορα ο μικρος ξανα οχι απλως στην ομαδα, αλλα στην βασικη ενδεκαδα. Τον θεωρω κομβικο παικτη, και η απουσια του πιστευω πως μας εχει στοιχησει πολλους βαθμους, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει παικτης με τα χαρακτηριστικα του στην ομαδα (πλην ισως του Λινο). Ιδωμεν...
Boreios4 έγραψε:Είτε κερδίσει είτε χάσει η ομάδα, το forum γεμίζει με προσωπικές φραστικές επιθέσεις ορισμένων μελών σε βάρος άλλων μελών, με ειρωνικά σχόλια και αφορισμούς. Όσο κουράζουν και ενοχλούν (ακόμη και αισθητικά!) τα συνεχή ποσταρισματα με μορφή κραξίματος, άλλο τόσο το κάνουν κι εκείνα που επιτίθεντε στους "κράχτες". Για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ τον Santos τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή και τον έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν. Αλλα με ενοχλεί όταν ένας μέλος που εκφράζει μια διαφορετική άποψη γίνεται θύμα προσωπικών επιθέσεων από άλλους. Άλλωστε η κριτική είναι καλύτερο να γίνεται στις νίκες, που όλοι είναι πιο ήρεμοι. Αντίστοιχα είναι πολύ εκνευριστικό μετά από ήττα και με την πικρα που έχουμε όλοι μας, να διαβάζεις είκοσι post από το ίδιο μέλος που τα χώνει σε προπονητή και παίχτες!
Προσωπικά έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου στο forum και έχω την αίσθηση πως και αρκετά αλλα μέλη με πολύ ενεργή και δημιουργική συμμετοχη στις κουβέντες (δεν εννοώ εμενα!!) κάνουν το ίδιο. Και δε νομίζω να είναι τυχαίο...
Ίσως οι υπεύθυνοι του site θα έπρεπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να περιορίζουν τον αριθμό ποσταρισματων ενός μέλους σε μια ημερα σε ένα συγκεκριμένο topic. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι αισθάνονται την ανάγκη να απαντούν "επί προσωπικού" σχεδόν σε κάθε διαφορετική άποψη που εκφράζεται!
Boreios4 έγραψε:Είτε κερδίσει είτε χάσει η ομάδα, το forum γεμίζει με προσωπικές φραστικές επιθέσεις ορισμένων μελών σε βάρος άλλων μελών, με ειρωνικά σχόλια και αφορισμούς. Όσο κουράζουν και ενοχλούν (ακόμη και αισθητικά!) τα συνεχή ποσταρισματα με μορφή κραξίματος, άλλο τόσο το κάνουν κι εκείνα που επιτίθεντε στους "κράχτες". Για παράδειγμα, προσωπικά θεωρώ τον Santos τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή και τον έχω υπερασπιστεί στο παρελθόν. Αλλα με ενοχλεί όταν ένας μέλος που εκφράζει μια διαφορετική άποψη γίνεται θύμα προσωπικών επιθέσεων από άλλους. Άλλωστε η κριτική είναι καλύτερο να γίνεται στις νίκες, που όλοι είναι πιο ήρεμοι. Αντίστοιχα είναι πολύ εκνευριστικό μετά από ήττα και με την πικρα που έχουμε όλοι μας, να διαβάζεις είκοσι post από το ίδιο μέλος που τα χώνει σε προπονητή και παίχτες!
Τέλος πάντων, αυτά εντελώς φιλικά, καλή συνεχεια σε όλους και πάνω απ'όλα στον ΠΑΟΚ μας..
Δεν ξέρω φίλε αν πρέπει να γίνουμε εμείς αστυνομικοί ή θα πρέπει τα μέλη-παοκτσήδες να προσέξουν την συμπεριφορά τους...
Επίσης ίσως και αυτοί που δέχονται την όποια επίθεση ίσως θα πρέπει να μην είναι τόσο ευαίσθητοι...
Με λίγα λόγια αντί να γίνουμε εμείς μπατσοι ίσως θα πρέπει όλοι όσοι συμμετέχουν να έρθουν λίγο πιο κοντά ο ένας στον άλλον
Θέλω εδώ να επισημάνω και να θυμίσω αν θέλετε ότι το paokmania από την ξεκίνημα του ως τώρα είναι ανοιχτό στον κόσμο και θέλει να αυτο-εξυπηρετείται αν με πιάνετε...
Αυτό έχει μόνο οφέλη... Και φυισικά δεν μιλώ για λειτουργικά μόνο οφέλη αλλά και τα ηθικά και πολλά άλλα
Hideguti έγραψε:
Λινο: Oι τεχνικες αρετες αυτου του παικτη φουσκωνουν τα ονειρα μας. Ταχυτητα, τριπλα και σεντρες που μπεκαμιζουν διεστραμενα. Μια απο αυτες κατεληξε και στο πρωτο γκολ. Το θεμα ειναι ομως οτι σαν μπακ εχει προβλημα. Καλως ή κακως το πρωτο προσον που πρεπει να εχει ενα ακραιο μπακ ειναι να σου δημιουργει την εμπιστοσυνη οτι δεν θα τρυπηθεις απο την πλευρα του. Δυστυχως δεν βλεπω κατι τετοιο απο τον Λινο. Χθες ειχε προβληματα με καποιον Μπιεχνιακ. Αν παιξει μπακ και με τον Gay, τοτε με τον Γκαλετι θα υπαρχει ζητημα.
Οχι ρε συ με τον γαυρο θα υπαρχει και ο αγαπαμε Μιροσλαβ για να παιξει πισω..λογικα θα τον βαλει χαφ..
Ασε που γενικα εκεινο το ματς δεν το φοβαμαι καθολου.τους τα εχουν μαζεμενα ολοι οι παικτες μας και ο αγαπαμε σερτζιο που θελει κ αλλο γκολ και ο κολλητος του αγαπαμε μουσλιμοβιτς που ειναι ετσι κ αλλιως τρελαμενος με την ομαδα και θα το ψαχνει αλλα και ο αγαπαμε γκαρσια που εχει και προηγουμενα αλλωστε...
εκει δεν χανουμε μαγκες το πιστευω πολυ!
Hideguti έγραψε:
Μαλεζας: Καλος σε γενικες γραμμες. Χρειαζεται ομως νομιζω βελτιωση στο physical game. Απο τον Κοντρερας εχει αφομοιωσει σε σημαντικο βαθμο την ηρεμια στο παιχνιδι του. Καιρος ειναι να παρει και κατι απο το animal spirit του Κλεοπατρινου που δαγκωνει οταν παει σε διεκδικηση.
καλα αυτος ειναι και ψαρακας τωρα,θα χανει προπονησεις φανταζομαι..
Hideguti έγραψε:
Ιβιτς: Ενας αρτιστας της μπαλας, ο οποιος δυστυχως ακομα δεν εχει την καθολικη αποδοχη των οπαδων του ΠΑΟΚ, ισως γιατι το μαλλι του ειναι πολυ 80'ς και η μοδα εχει αλλαξει προ πολλου, ποιος ξερει?. Τωρα πως γινεται να θεωρειται αυτος ο παικτης, απο μια σημαντικη μειοψηφια οπαδων του ΠΑΟΚ, εκπροσωπος της περιπατητικης σχολης, οταν καταφερνει να βρισκεται σχεδον παντου στο γηπεδο ή οταν κανει εξαιρετικα παιχνιδια ακομα και ως αμυντικο χαφ, μονο ενας ΠΑΟΚ το ξερει... Χθες στον κλασικο του ρολο πισω απο τον Μουσλι, ηταν ο κορυφαιος του γηπεδου με ομορφοτερη ζωγραφια του την εκπληκτικη τακουνια του στον Βοσνιο λιγο πριν απο τον πρωτο μας γκολ, σε μια ευκαιρια που τελικα πηγε χαμενη. Κριμα που εχασε και αυτος με την σειρα του εκεινη την ευκαριαρα στο Β' μερος. Θα ηταν ενα απο τα ωραιοτερα γκολ του πρωταθληματος.
να σου συμπληρωσω εγω πως ισως ειναι επειδη ηρθε απο τον αρη..
οπως και να το κανουμε ολοι τον ειδαμε λιγο περιεργα στην αρχη..
Τωρα θα με πεις το ιδιο ισχυει και για τον αγαπαμε κωστακη αλλα εκεινος μας εχει βγαλει τα ματια απο την αρχη...
aparadektos έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε αν πρέπει να γίνουμε εμείς αστυνομικοί ή θα πρέπει τα μέλη-παοκτσήδες να προσέξουν την συμπεριφορά τους...
φιλε aparadektos, προς αποφυγήν παρεξήγησης, προφανώς δεν εννοώ να "φιλτράρετε" εσείς (mods-admins) τα ποσταρισματα των μελών και να τα διαγράφετε κατά το δοκούν, αυτό που πρότεινα είναι να μην έχει τη δυνατότητα ένα μέλος να ποστάρει για παράδειγμα πάνω από 3-4-5 φορες την ίδια μέρα σε ένα topic. Κατά τα αλλα συμφωνώ, πως ο καθένας έχει την ευθύνη αυτών που γραφει, όπως επίσης και πως θα αντιδράσει σε εκείνα που γραφουν οι άλλοι..
Μια και δεν μπορώ να συνδεθώ στην κεντρική σελίδα με κανένα τρόπο, να δώσω τα συγχαρητήρια μου για την μεταγραφή του Ούγγρου σ' αυτή.
Ελπίζω να μην κόστισε ακριβά!
Όσον αφορά την ομάδα : τα καλύτερα έρχονται !!!
Dj_timo έγραψε:Ρε σεις μονο εμενα χαλασε το Λαμπρος Χουτος οεοεοε???
Γιατί να μας χαλάσει αδερφέ; Παίκτης με το Δικέφαλο στο στήθος είναι στην πρώτη του εμφάνιση, του φωνάζουμε να τον εμψυχώσουμε. Τα περί περάσματος από γαύρο και δεν ξέρω γω τι άλλο (που πιθανολογώ ότι υπονοείς με το σχόλιό σου και που έχουν αναφερθεί στο φόρουμ από άλλους - διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) τ' ακούω βερεσέ, καθώς θεωρώ ότι αυτές οι επόχές που μετρούσε το οπαδιλίκι των παικτών περάσανε ανεπιστρεπτί, χρόνια τώρα...