7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
ας μη συγκρινουμε το τι κανει ο μπισε και ποσο ξεδιπλωνει το παιχνιδι του ΠΑΟΚ με τον "παραλιγο" καλο καντουρι. Ο μπισε ηταν και ο βασικος λογος που πηρες κυπελλο. Απλα δεν συγκρινονται.
Και αφου βλεπω σου αρεσουν τα νουμερα, βαζε τα σωστα τουλαχιστον
Καντουρι 26 εμφανισεις, 1655 λεπτα συμμετοχης, 2 γκολ, 3 ασιστ, 55 μεταβιβασεις, 36 κλεψιματα
Μπισε 25 εμφανισεις, 1602 λεπτα συμμετοχης, 4 γκολ, 7 ασιστ, 105 μεταβιβασεις, 26 κλεψιματα
Και αφου βλεπω σου αρεσουν τα νουμερα, βαζε τα σωστα τουλαχιστον
Καντουρι 26 εμφανισεις, 1655 λεπτα συμμετοχης, 2 γκολ, 3 ασιστ, 55 μεταβιβασεις, 36 κλεψιματα
Μπισε 25 εμφανισεις, 1602 λεπτα συμμετοχης, 4 γκολ, 7 ασιστ, 105 μεταβιβασεις, 26 κλεψιματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Δευ 04 Φεβ 2019, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φιλε τρελα πουλας; Πριν λιγο δεν εγραψες τι να πει και Μπισε; Εσυ τους συνεκρινες σε μια προταση και τωρα μου λες πως κανει αλλη δουλεια; Λιγο ακομη να μιλησουμε και θα μου τον συγκρινεις και με τον Πασχαλακη.
- sourmenetes
- Moderator
Οχι ρε σουρμε, εγω παραθετω και στατιστικα. Ξεπερασα την αρχικη επιθεση του με τον χαρακτηρισμο. Τωρα αν δεν αντεχει αληθειες, σταματαω εδω. Αλλοι κανουν διαλογο κι ας διαφωνουν και αλλοι χαζογελανε σαν 5 χρονων οπως παντα για να προκαλεσουν
Πες τα χρυσοστομεobanebane έγραψε:Παιχταρας.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λουτσεσκου ξέρει καλύτερα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παιδιά στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους κομβικοτερους παικτες. Όλοι χρειάζονται για το νταμπλ!
- anekfrastos
Στη μηχανή του Λουτσέσκου είναι ένα χρήσιμο γρανάζι. Όπως και ο Σάχοβ ή ο Κάνιας.