7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι ρε πιλοτε μου χρωσταει λεφτα και του εχω εμπαθεια. Δεχτειτε και καμια αλλη γνωμη για τον παικτη, δεν ειναι αμαρτια. Ο τυπος ειναι μια ταχυτητα κατω, ειδικα στα εξτρεμ. Εχει ερθει ο ενρικε οποτε ελπιζω το ανεκδοτο εκει αριστερα να λαβει τελος. Αν ειναι να τον βαλει ας τον βαλει στην so called φυσικη του θεση στο 8 αφου ο μαου ειναι ντεφορμε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Χαρά στο κουράγιο σας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol: πωπω, ρε καντουρι σορυ ρε φιλε δεν ηξερα οτι θα πεφτει τετοιο πεσιμο αν πουν οτι δεν εισαι αυτος που λενε, εισαι παιχταρα και οργωνεις το γηπεδο :roll:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μετά από Κρεσπο, Βαρελα ήταν από τους καλύτερους μαζί με Μαου.
Η διαφορά φάνηκε όταν μπήκε ο ξεκούραστος Λημνιός. Μαλωμενος με το κέντρο κ μπροστά ακόμα μια φορά. Έβγαλε τη μπάλα 3 φορές πλάγιο.
Αντίθετα ο Καντουρι πολύ λίγα λάθη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για τον Λημνιο, τα εχω πει. Δανεισμος για να δειξει οτι μπορει να φτασει σε ΠΑΟΚ επιπεδο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Dimg4 έγραψε:Εσυ ψηφιζεις κανονικα ή αναλογα με το τι σου ταζουν? Δε σου φταιει κανεις αν δεν ξερεις μπαλα, ειναι οκ μην αγχωνεσαι.
Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνίες περί του τι ψηφίζω, τι σανό μασάω, δέχομαι πως δεν ξέρω μπάλα, φυσικά μετά το χθεσινό Χ όπως ήρθε αγχώνομαι λιγότερο. Εσύ υπάρχει περίπτωση να συζητήσεις σαν άνθρωπος ή απλώς να σε προσπερνάω; Και πάνω απ' όλα... Ποιος νομίζεις πως είσαι, ή τι νομίζεις πως είσαι για να σου την πέφτουμε συντονισμένα; Συντονισμένα; Αναρωτήθηκες μήπως η υπερβολή σου είναι στα όρια της εμπάθειας και μια μέρα σαν τη σημερινή η κριτική σε έναν αγώνα ειδικού σκοπού είναι άστοχη;

Δεν θα πω ούτε προβοκατόρικη, ούτε βαλτή. Θα μείνω στην εμπάθεια. Όταν ο Καντουρί σε ξελάσπωσε Ν. Σμύρνη, Χαριλάου, όταν είναι ότι πιο ποιοτικό έχεις για να βγάλεις μια μπαλιά μπροστά στο ταμπούρι, όταν έχει το ύψος να παίξει και ψηλά στις καμινάδες του Εβρίτη, ε συγγνώμη. Φυσικά και θα σε κριτικάρουμε για την άποψη σου, παρόλα αυτά θα την ακούσουμε και θα την σεβαστούμε όσο χρειάζεται.

Μου θυμίζεις έναν τύπο δίπλα μου στο γήπεδο, την χρονιά του Σάντος που δεν γούσταρε Μπακαγιοκο. Γκάριζε πως αν βάλει γκολ θα φύγει από το γήπεδο. Όταν το έβαλε με Λάρισα και κερδίσαμε πανηγύρισε περισσότερο από τον Μπακαγιόκο.

Μακάρι να μείνει το τσακάλι και το καλοκαίρι. Κι ας μην τον συμπαθείς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

tzoker έγραψε:Μετά από Κρεσπο, Βαρελα ήταν από τους καλύτερους μαζί με Μαου.
Η διαφορά φάνηκε όταν μπήκε ο ξεκούραστος Λημνιός. Μαλωμενος με το κέντρο κ μπροστά ακόμα μια φορά. Έβγαλε τη μπάλα 3 φορές πλάγιο.
Μαου απο τους καλυτερους?? Μη μου πεις εξαιτιας του γκολ. Τοσα πουληματα μπαλας που εκανε δεν τα εκανε σε 5 ματς
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Asimos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Εσυ ψηφιζεις κανονικα ή αναλογα με το τι σου ταζουν? Δε σου φταιει κανεις αν δεν ξερεις μπαλα, ειναι οκ μην αγχωνεσαι.
Αντιπαρέρχομαι τις ειρωνίες περί του τι ψηφίζω, τι σανό μασάω, δέχομαι πως δεν ξέρω μπάλα, φυσικά μετά το χθεσινό Χ όπως ήρθε αγχώνομαι λιγότερο. Εσύ υπάρχει περίπτωση να συζητήσεις σαν άνθρωπος ή απλώς να σε προσπερνάω; Και πάνω απ' όλα... Ποιος νομίζεις πως είσαι, ή τι νομίζεις πως είσαι για να σου την πέφτουμε συντονισμένα; Συντονισμένα; Αναρωτήθηκες μήπως η υπερβολή σου είναι στα όρια της εμπάθειας και μια μέρα σαν τη σημερινή η κριτική σε έναν αγώνα ειδικού σκοπού είναι άστοχη;

Δεν θα πω ούτε προβοκατόρικη, ούτε βαλτή. Θα μείνω στην εμπάθεια. Όταν ο Καντουρί σε ξελάσπωσε Ν. Σμύρνη, Χαριλάου, όταν είναι ότι πιο ποιοτικό έχεις για να βγάλεις μια μπαλιά μπροστά στο ταμπούρι, όταν έχει το ύψος να παίξει και ψηλά στις καμινάδες του Εβρίτη, ε συγγνώμη. Φυσικά και θα σε κριτικάρουμε για την άποψη σου, παρόλα αυτά θα την ακούσουμε και θα την σεβαστούμε όσο χρειάζεται.

Μου θυμίζεις έναν τύπο δίπλα μου στο γήπεδο, την χρονιά του Σάντος που δεν γούσταρε Μπακαγιοκο. Γκάριζε πως αν βάλει γκολ θα φύγει από το γήπεδο. Όταν το έβαλε με Λάρισα και κερδίσαμε πανηγύρισε περισσότερο από τον Μπακαγιόκο.

Ειλικρινα μαλλον εισαι εντελως μπερδεμενος οσον αφορα την πολιτισμενη συζητηση. Εγραψα την αποψη μου και με αποκαλεσες τον πιο αμπαλο του φορου, γιατι κλαψουριζεις τωρα που σου απαντησα στο ιδιο υφος?
Ασε μας ρε ασιμε, αν δε θες να σου απαντανε στον τροπο που μιλας, προσπερασε και μιλα με αλλους. Οταν με λες αμπαλο θα τα ακουσεις.
Τωρα και μονο που λες οτι ο καντουρι με ξελασπωσε δειχνει τις γνωσεις σου περι ποδοσφαιρου οποτε τα αφηνω ασχολιαστα. Η πλειοψηφια των ρεπορτερ βλεπει τον καντουρι ως τον αδυναμο κρικο και εσυ τον βλεπεις παιχταρα. Δικαιωμα σου, αλλα δικαιωμα σου ΔΕΝ ειναι να χαρακτηριζεις οποιον δεν εχει την ιδια αποψη.
Βασικοι κανονες συμπεριφορας, πρεπει να εχει και online καμια εκδοση. Check it out
ΥΓ - εκπλησσομαι κιολας γιατι δεν σε θεωρουσα ατομο που θα επιτεθει ετσι με χαρακτηρισμους, oh well. Καλο ειναι που εμφανιζεται καποιοι αυτο που ειστε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο καντουρι πραγματικά προσφέρει είναι σημαντικός κρίκος στην ομάδα.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Dimg4 έγραψε:
Asimos έγραψε:

Τωρα και μονο που λες οτι ο καντουρι με ξελασπωσε δειχνει τις γνωσεις σου περι ποδοσφαιρου
Μα.... σε ξελάσπωσε....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παιχταρας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Dimg4 έγραψε:
tzoker έγραψε:Μετά από Κρεσπο, Βαρελα ήταν από τους καλύτερους μαζί με Μαου.
Μαου απο τους καλυτερους?? Μη μου πεις εξαιτιας του γκολ. Τοσα πουληματα μπαλας που εκανε δεν τα εκανε σε 5 ματς
Λόγω των τρεξιματων.
Ήταν συνειδητή επιλογή να μην γίνεται κίνηση μπροστά. Ένας Ακπομ υπήρχε, οπότε αναμενομενο να κάνει πολλά λαθη. Ένα βαρύ κορμί σαν το Μαου θα κουράζοταν κάποια στιγμή. Αλλά σε όλη τη διάρκεια έπαιζε εναντίων 2 αντιπάλων.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Asimos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:[quote="Asimos"Εσυ ψηφιζεις κανονικα ή αναλογα με το τι σου ταζουν? Δε σου φταιει κανεις αν δεν ξερεις μπαλα, ειναι οκ μην αγχωνεσαι.

Τωρα και μονο που λες οτι ο καντουρι με ξελασπωσε δειχνει τις γνωσεις σου περι ποδοσφαιρου[/quote]

Μα.... σε ξελάσπωσε....[/quote]

Καταλαβαινεις πως αναφερεις ενα γκολ του 2 σεπτεμβριου και μια ασιστ? Υποτιθεται πως "ξερει κανταρια μπαλα" και μου αναφερεις ΔΥΟ καλες του στιγμες.
Τι να πει και ο Μπισε δηλαδη...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Για τα 777 λεπτα που επαιξε δεν εχω παραπονο. 3 ασιστ κι ενα γκολ που ισοδυναμουν με 5 βαθμούς. Δεν νομιζω πως υπαρχει κοινο σημειο επαφης, εσυ θα πιστευεις τα δικα σου κι εγω τα δικα μου.

Καλη συνεχεια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

777 λεπτα συμμετοχης και σου αρκουν 3 ασιστ και ενα γκολ. Μαλλον εχουμε διαφορετικο πηχη απο μερικους πολυδιαφημισμενους παικτες. Καλη συνεχεια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”