20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Μπραβο για τις δηλωσεις ΑΡΧΗΓΑΡΑ.Φαινεται οτι στα αποδυτηρια ειναι ολοι μια γροθια.
που ειναι οι δηλωσεις?kayde έγραψε:Μπραβο για τις δηλωσεις ΑΡΧΗΓΑΡΑ.Φαινεται οτι στα αποδυτηρια ειναι ολοι μια γροθια.
ψαχνω ψαχνω κ δε βρισκω τιποτα
Σήμερα ξέρω γιατί δεν ήσουνα καλός (ισως ο χειρότερος της ομάδας) γιατί την Κυριακή εσύ θα υπογράψεις αυτόν τον τίτλο.
Είμαι τόσο σίγουρος, το έχω εικόνα μπροστά μου.
Είμαι τόσο σίγουρος, το έχω εικόνα μπροστά μου.
Λόγω Ποντένσε νομίζω ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή Ο Γιαννούλης
- ΑποστόληςΑ
Όχι φίλε ούτε με σφαίρες... Ξέχνα τον Βιερίνια του Καραισκάκη...Θα τρέμουν τα ποδαράκια του κοντού στην Τούμπα,αντε με όλα τα γατιά που βγάλανε γλώσσα!seaman έγραψε:Λόγω Ποντένσε νομίζω ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή Ο Γιαννούλης
Ο Γιαννουλης θα παιξει στο Κυπελλο και ο Βιερινια θα γινει μπαμπας για δευτερη φορα την κυριακη
seaman έγραψε:Λόγω Ποντένσε νομίζω ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή Ο Γιαννούλης
Ποιος Ποντενσε ρε; Αυτός είναι γατάκι καναπέ.
- navigator11
Ο αρχηγός θα ηγηθεί του ξεβρακώματος της καλύτερης poloσφαιρικής ομάδας του πλανήτη.
- Παλαιολόγος
obanebane έγραψε:seaman έγραψε:Λόγω Ποντένσε νομίζω ότι θα ξεκινήσει την Κυριακή Ο Γιαννούλης
Ποιος Ποντενσε ρε; Αυτός είναι γατάκι καναπέ.

Ιδανικός αρχηγός για αυτή την ομάδα.
Σεβασμός και ευγνωμοσύνη που είναι εδώ.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
Σεβασμός και ευγνωμοσύνη που είναι εδώ.
Sent from my SM-T710 using Tapatalk
- falconakis
Μπαίνεις σε ένα γήπεδο που βράζει εναντίον σου...Σε έχουν πείσει ότι είσαι όμως παικταράς και ότι η ομάδα σου πάει τρένο για το διπλό και την πραγματική μείωση της διαφοράς...Και ξαφνικά βλέπεις το βλέμμα του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας...τα πόδια παγώνουν... το στομάχι σφίγγεται...ένας κόμπος ανεβαίνει στον λαιμό...νιώθεις το σωβρακάκι να υγραίνεται...ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ!!! the end...

Ακριβώς αυτό...
Νιώθω μεγάλη πίστη μόνο και μόνο λόγω των προσωπικοτήτων που έχουμε στην ομάδα...
Άσχετο, αλλά απορώ με αυτή την στοιχηματική που έχουμε στην φανέλα, πως έφτασε να έχει ίδιο ποσοστό ο άσσος με το διπλό...
Καθόλου απίθανο μέχρι πριν την έναρξη του ματς να έχει γίνει και φαβορί ο γαύρος!
Νιώθω μεγάλη πίστη μόνο και μόνο λόγω των προσωπικοτήτων που έχουμε στην ομάδα...
Άσχετο, αλλά απορώ με αυτή την στοιχηματική που έχουμε στην φανέλα, πως έφτασε να έχει ίδιο ποσοστό ο άσσος με το διπλό...
Καθόλου απίθανο μέχρι πριν την έναρξη του ματς να έχει γίνει και φαβορί ο γαύρος!