Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Χάρτινοι - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ποτε βγαινουν τα εισητιρια με τν οριντζιναλ γαυρο?
γιατι σημερα παιζαμε με τν απομιμηση
γιατι σημερα παιζαμε με τν απομιμηση
- giwrgos04dex
Σήμερα η διαιτησία έπαιξε 50-50...
50 για την αεχ και 50 για τον γαυρο
50 για την αεχ και 50 για τον γαυρο
Καληνύχτα, θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου για αυτό που συνέβη στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την απόδοση του διαιτητή της αναμέτρησης, δεν είναι δικιά μου δουλειά, όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει. Ποτέ δεν ήταν εύκολο, θέλουν να καταστρέψουν το όνειρο μου αλλά ποτέ δεν θα το καταφέρουν. Θα επιστρέψω πιο δυνατός». 
Δεν θα τα καταφερουν ρε παιχαταρα νιωθεις ρε και μετραει

Δεν θα τα καταφερουν ρε παιχαταρα νιωθεις ρε και μετραει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argaliad την Κυρ 03 Φεβ 2019, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Ωραία βραδιά απόψε. Έρχομαι για να απολογηθώ προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου για ότι έγινε στο αποψινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την εικόνα του διαιτητή, δεν είναι άλλωστε η δουλειά μου, ωστόσο όσοι είδαν το ματς είδαν τα πάντα. Δεν ήταν ποτέ εύκολο. Θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου, αλλά δε θα τα καταφέρουν. Θα επιστρέψω δυνατότερος για να δώσω χαρά στους οπαδούς μας».

Οσα παλικαρια πανε γηπεδο την επομενη Κυριακη,θελω να διαβασω οτι ραγισαν τα τσιμεντα απο τον ηχο την αλλη μερα. Το ματς στη Τουμπα με τον γαυρο που θα μας δινει πρωταθλημα μετα απο 34 χρονια,θα ναι το πιο ιστορικο απ'ολα
Εγώ πάλι γιατί μετά το σημερινό δε θέλω κανέναν στην κερκίδα μας; Ευτυχώς δε μπορεί να μπει και γήπεδο ο Ιβάν φέτος 

εχουμε ενημερωση ποτε βγαινουν τα εισητηρια με την Ε.Ο?
- Παλαιολόγος
ετσι νιωθω και γωvs40 έγραψε:Εγώ πάλι γιατί μετά το σημερινό δε θέλω κανέναν στην κερκίδα μας; Ευτυχώς δε μπορεί να μπει και γήπεδο ο Ιβάν φέτος

- hasio_john
Όσοι πάτε γήπεδο με γκέι να κοιτάξετε να μην έχετε αέρια, γιατί στο πρώτο κλάσιμο έχουν φύγει οι γάβροι λαβωμένοι .... 

Από που προκύπτει αυτός ο φόβος; Από την ΖΟΥΓΚΛΑ την περσινή; Γελάμε έτσι;;;
Δεν μπορώ να ηρεμήσω ρε, θα τελείωνε το πρωτάθλημα σήμερα γ@μώ τα πάντα τους
Όπως είπε ο Vieri το παιχνίδι με τον κολόγαυρο είναι ένα παιχνίδι. Η προσδοκία μας να τους τσακίσουμε δεν πρέπει να θολώσει τον προσανατολισμό και τη στόχευση της ομάδας. Ακόμα και η ισοπαλία απλά κλειδώνει το πρωτάθλημα γιατί σε κρατάει στο +6 και σου δίνει υπεροχή και στην ισοβαθμία. Δύο ήττες και μια ισοπαλία μετά απλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβούν. Προσοχή λοιπόν να μην παίξουμε το παιχνίδι κανενός πουσταρά. Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα.
Σε εφτά βραδιές θα κάνουμε πάρτι.
Την Τετάρτη πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Sergio να μπολιαστεί με την ομάδα και την Κυριακή ο κοντοπούτανος νομίζω θα βρει Γιαννούλη μπροστά του.
Σε εφτά βραδιές θα κάνουμε πάρτι.
Την Τετάρτη πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Sergio να μπολιαστεί με την ομάδα και την Κυριακή ο κοντοπούτανος νομίζω θα βρει Γιαννούλη μπροστά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 03 Φεβ 2019, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αχαχχαχαχαχα το βοθρο σιτε λεει οτι ο σαββιδης πεταξε μπουκαλια στος χαρτινους ρε πανε καλα? αχααααχα ε τς πουθεναδες
Τι να πεις και τι να σχολιάσεις...
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου! Απίστευτοι ΟΛΟΙ! Μβπ Η ΟΜΑΔΑΡΑ!
Επειδή όμως έφτασα στα 40 και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που φτάνω στην πηγή ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να με σταματήσουν...
Επειδή βαρέθηκα ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΝΟΥΝ παντού και πάντα κι ας είμαι εκκλησία (όπως πέρσι)...
Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω ενόχους ανάμεσά μας - όπως κάνανε πολλοί πέρσι με τον συνοπαδό και το ρολό χαρτιού...
Επειδή βαρέθηκα να ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ (αλήθεια με την υπόθεση Τζήλου έχουμε κανένα νέο
)...
Επειδή οι βρ@μοχαβουζαίοι ΑΙΛΙΝΑΙΣ (πωλητικοί και μη) μας θεωρούν πολίτες β΄ κατηγορίας...
Επειδή τα δικά μας τα παιδιά έχουν 1 στις 10 ευκαιρίες για δουλειά ενώ τα δικά τους 8 στις 10...
Επειδή εδώ και 30 χρόνια Η ΜΟΝΗ επένδυση του αιλινυκού κράτους εδώ πάνω είναι το μετρό που ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Επειδή ακόμα και οι κρατικοί σταθμοί κάνουν τη νύχτα μέρα, προκαλώντας τη νοημοσύνη μας...
Επειδή, αν δεν ερχόταν ο ΙΒΑΝ, η Θεσσαλονίκη μας θα ήταν τριτοκοσμική...
Επειδή άλλοι επενδύουν κι άλλοι ανακαινίζουν πωλητικά γραφεία...
Επειδή κουράστηκα να περιμένω πότε θα με ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ...
Επειδή το θεωρώ προσβολή για μένα να ανήκω στο ίδιο κράτος με αυτούς...
Επειδή στην τελική δε μας γουστάρουν και δεν τους γουστάρουμε...
Άντε γ@μηθείτε ΕΣΕΙΣ και η ΑΙΛΑΔΑ σας...

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου! Απίστευτοι ΟΛΟΙ! Μβπ Η ΟΜΑΔΑΡΑ!
Επειδή όμως έφτασα στα 40 και ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που φτάνω στην πηγή ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να με σταματήσουν...
Επειδή βαρέθηκα ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΝΟΥΝ παντού και πάντα κι ας είμαι εκκλησία (όπως πέρσι)...
Επειδή βαρέθηκα να ψάχνω ενόχους ανάμεσά μας - όπως κάνανε πολλοί πέρσι με τον συνοπαδό και το ρολό χαρτιού...
Επειδή βαρέθηκα να ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ (αλήθεια με την υπόθεση Τζήλου έχουμε κανένα νέο

Επειδή οι βρ@μοχαβουζαίοι ΑΙΛΙΝΑΙΣ (πωλητικοί και μη) μας θεωρούν πολίτες β΄ κατηγορίας...
Επειδή τα δικά μας τα παιδιά έχουν 1 στις 10 ευκαιρίες για δουλειά ενώ τα δικά τους 8 στις 10...
Επειδή εδώ και 30 χρόνια Η ΜΟΝΗ επένδυση του αιλινυκού κράτους εδώ πάνω είναι το μετρό που ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Επειδή ακόμα και οι κρατικοί σταθμοί κάνουν τη νύχτα μέρα, προκαλώντας τη νοημοσύνη μας...
Επειδή, αν δεν ερχόταν ο ΙΒΑΝ, η Θεσσαλονίκη μας θα ήταν τριτοκοσμική...
Επειδή άλλοι επενδύουν κι άλλοι ανακαινίζουν πωλητικά γραφεία...
Επειδή κουράστηκα να περιμένω πότε θα με ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ...
Επειδή το θεωρώ προσβολή για μένα να ανήκω στο ίδιο κράτος με αυτούς...
Επειδή στην τελική δε μας γουστάρουν και δεν τους γουστάρουμε...
Άντε γ@μηθείτε ΕΣΕΙΣ και η ΑΙΛΑΔΑ σας...