Dimg4 έγραψε:Σταματηστε να μιλατε για σφαγες, αν ηθελε να ευνοησει την αεχ θα εδινε το πεναλτυ.
ποιο πεναλντι; μηπως την ειδε την φαση;
Dimg4 έγραψε:Σταματηστε να μιλατε για σφαγες, αν ηθελε να ευνοησει την αεχ θα εδινε το πεναλτυ.
rainmaker έγραψε:Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά :
1) Είσαι Δανός, διαιτητής, έχεις μια καθημερινότητα
2) Σε καλούν να διαιτητεύσεις αγώνα στην άλλη άκρη της Ευρώπης, στο νότο, όπου η κατάσταση είναι τεταμένη, έχουμε επεισόδια, αμφισβητήσεις, ξύλο και δικαστήρια για αγώνες ποδοσφαίρου.
3) Αποδέχεσαι την πρόσκληση
4) Πας, και χωρίς καμία απολύτως ποδοσφαιρική λογική, αδιαφορείς ΠΛΗΡΩΣ για το ο,τι πρόκειται για αγώνα κορυφής, ανάμεσα σε δυο ομάδες που πήγαν στα δικαστήρια πριν λίγους μήνες.
5) Βγάζεις τις πιο τραβηγμένες κάρτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ. Πρώτη κάρτα Ζαμπά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Δεύτερη κάρτα Ζαμπά ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Κάρτα Σάχοφ αυστηρή. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. Ούτε σε τελικό μουντιάλ δεν βγάζεις κάρτα στον τερματοφύλακα χωρίς πρώτα μια προειδοποίηση!!!
6) Προκύπτει λοιπόν το ερώτημα : Είσαι ΤΟΣΟ ΑΡΧΗΣΤΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ; Ή απλά είσαι τόσο αδιάφορος που ούτε καν ασχολήθηκες να δεις τι κλίμα επικρατεί; Ή μήπως, τέλος, είσαι απλά ΣΤΗΜΕΝΟΣ;
Τα συμπεράσματα είναι εύκολα.
Σε ένα ματς που η κούλα ήταν εντελώς ανύπαρκτη, που κυριαρχούσαμε στο γήπεδο, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ στα καλά καθούμενα μπήκαν στο παιχνίδι!!
Και έχεις το άχρηστο σκουπίδι τον σπίκερ να σου λέει οτι η αεκ βρήκε απαντήσεις στο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ!!!!
ετσι...seaman έγραψε:O Σάχωφ πρέπει να δώσει τη θέση του στον Μίσιτς γιατί το τομάρι θα τον ψάχνει φάση φάση για κάρτα, Θα την πατήσει ο Λούτσος όπως με τον Ζαμπράνο. Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα με την παράγκα που παίζουμε
Κανένα πέναλτυ ακούσιο είναι ούτε καν πορεία δεν αλλάζει η μπάλα αν δεν το δεις σε αργή κίνηση ούτε το βλέπεις.Αποβολη στον Λιβαγια από το 20 αλλοίωση του αγωναΠαλαιολόγος έγραψε:Dimg4 έγραψε:Σταματηστε να μιλατε για σφαγες, αν ηθελε να ευνοησει την αεχ θα εδινε το πεναλτυ.
ποιο πεναλντι; μηπως την ειδε την φαση;