ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Κατσουράνης στο Open: Αν χάσει αύριο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει και την άλλη Κυριακή από τον γκέι.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποδοσφαιρικά αυτό πώς τεκμηριώνεται;
Είσαι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και κάνεις τέτοια δήλωση;
Τι εκφράζεις, την επιθυμία σου, το κόμπλεξ σου;
Σίγουρα δεν ηταν άριστες διαιτησίες, αλλά λίγοι είναι οι διαιτητές που είναι πολύ καλοί χωρίς λάθη αφήνοντας το παιχνιδι όσο πρεπει. Και αυτοι σφυρίζουν στα πρωταθληματα τους. Το θέμα ειναι πως δεν ηταν στημένοι, τουλάχιστον έτσι το ειδα εγώ. Ακόμα κι οταν μας αδίκησαν ειδικα σε 2-3 φάσεις στο τηγάνι δε μου έδειξαν σημάδια στησίματος.
Πιστεύω πως θα πρεπει να διαχωρισουμε τα παραπανω. Αλλο στημένες άλλο κακές διαιτησίες. Ακόμα και στην Ελλάδα έχουμε διαιτητές κακούς μεν, αλλά χωρίς δόλο.
Πιστεύω πως θα πρεπει να διαχωρισουμε τα παραπανω. Αλλο στημένες άλλο κακές διαιτησίες. Ακόμα και στην Ελλάδα έχουμε διαιτητές κακούς μεν, αλλά χωρίς δόλο.
Ο συγκεκριμένος έχει μείνει ακόμα στον ΠΑΟΚ που έπαιζε ο ίδιος και το παρεάκι του.potamda έγραψε:Κατσουράνης στο Open: Αν χάσει αύριο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει και την άλλη Κυριακή από τον γκέι.
Το οφσάιντ πίσω από την σέντρα το δεν λέγεται κακή διαιτησία όσο καλοπροαίρετος και να προσπαθείς να είσαιNapoli4 έγραψε:Σίγουρα δεν ηταν άριστες διαιτησίες, αλλά λίγοι είναι οι διαιτητές που είναι πολύ καλοί χωρίς λάθη αφήνοντας το παιχνιδι όσο πρεπει. Και αυτοι σφυρίζουν στα πρωταθληματα τους. Το θέμα ειναι πως δεν ηταν στημένοι, τουλάχιστον έτσι το ειδα εγώ. Ακόμα κι οταν μας αδίκησαν ειδικα σε 2-3 φάσεις στο τηγάνι δε μου έδειξαν σημάδια στησίματος.
Για τον μπεο εκπομπή. Τα δύο τα χανουμια μην τυχόν και πει κανείς τίποτα και τους θίξει τη χάρτινη και όλοι μαζί με τον άλλον τον κωστετσο με τα γυαλιά για τη μπαλαρα που παίζει ο γκει.potamda έγραψε:Κατσουράνης στο Open: Αν χάσει αύριο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει και την άλλη Κυριακή από τον γκέι.
- navigator11
Napoli4 έγραψε:Σίγουρα δεν ηταν άριστες διαιτησίες, αλλά λίγοι είναι οι διαιτητές που είναι πολύ καλοί χωρίς λάθη αφήνοντας το παιχνιδι όσο πρεπει. Και αυτοι σφυρίζουν στα πρωταθληματα τους. Το θέμα ειναι πως δεν ηταν στημένοι, τουλάχιστον έτσι το ειδα εγώ. Ακόμα κι οταν μας αδίκησαν ειδικα σε 2-3 φάσεις στο τηγάνι δε μου έδειξαν σημάδια στησίματος.
Δεν ήταν στημένοι, κι εγώ εκεί κλίνω. Αν και για τα 2 εμετικά οφφσαιντ στον Πρίγιο στο βοθρολίμανο, διατηρώ έντονες επιφυλάξεις. Εν πάση περιπτώσει, επειδή οι 2 αυτές αγωνιστικές είναι οι πλέον κρίσιμες, νομίζω ότι δικαιολογούμαι να έχω δυσπιστία. Και πέρσι πάνω κάτω όλα τα βρώμικα μαγειρέματα τέτοια εποχή είχαν γίνει. Κακά τα ψέμματα, αν είναι να επιχειρηθεί πραξικόπημα πάλι, φαντάζει η ... καλύτερη περίοδος αυτή. Δε νομίζω πως επιδέχεται αμφισβήτησης αυτό.
Συμφωνώ πλοηγέ για το timing. Αλλά τι παραπάνω να κάνει ο ΠΑΟΚ; Θυμάμαι εποχές σπαναθα που λέγαμε ο Ζαγορακης δεν προστάτευσε την ομάδα. Τώρα παίζουμε τα 2 πιο κρίσιμα ματς με ξένους διαιτητές. Το λες και πρόοδο...
- navigator11
Σίγουρα. Απλά μέχρι να δούμε αύριο κατά πόσο το διαιτητικό τριο θα σταθεί, με όποια λάθη, στο ύψος των περιστάσεων, μικρό καλάθι.
δεν βγαζει το κομπλεξ του πρωτη φορα ,και σε προηγουμενη εκπομπη στο open το ιδιο εκανε οταν ειχαμε αδικηθει σε καποιες φασεις και ελεγε οτι δεν μπορει ο παοκ να μιλαει οτι αδικηθηκε...potamda έγραψε:Κατσουράνης στο Open: Αν χάσει αύριο ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανόν να χάσει και την άλλη Κυριακή από τον γκέι.
αφηστε την διαιτησια ,πλεον κερδιζουμε και αυτην ! με ξενους αν μη τι αλλο δεν εχει καροτσακια και τα συναφη ...ειμαστε πολυ ανωτεροι ,αυτοι εχουν το αγχος γιατι ειναι για αυτους παιχνιδι ζωησ και θανατου ! τι τους εχει απομεινει ? το αυριανο που ειναι το τελ ντερμπυ στην εδρα τους φετος ,το κυπελο και το ματς με γαυρο...αν ρεζιλευτουν ,καταρρεουν !!!!!!!τρεμουν με την ιδεα να χασουν αυριο , διαλυεται και ο μυθος της αξιας πρωταθλητριας που ακομη πιστευουν .....
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ !!!!!!
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ??? τον αλεφ ? τον μπακασετα χαχαχαχ? τον κλωναριδη? ή τον οικονομου ?? εναν μπαρκα και εναν λιβαγια εχουνε ....
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ !!!!!!

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ??? τον αλεφ ? τον μπακασετα χαχαχαχ? τον κλωναριδη? ή τον οικονομου ?? εναν μπαρκα και εναν λιβαγια εχουνε ....
Ελα μωρε τωρα ασχολούμαστε με τον κατσιβελο απο την πατρα που μιλησε πρωτη φορα στα 18 και κανανε πάρτι στο σπιτι. Αύριο σκληρό έρωτα στους κλεφτες, να βλεπουμε τις μουρες τους οπως στους τελικους, που βγαλανε και γλώσσα. Παρτο και αυριο και τους παιρνεις τον αερα για πολλα χρόνια, τουλάχιστον μεχρι να φυγουν οι παικτες που εζησαν αυτο το γεγονός. Οχι οτι δεν τους εχουμε παρει τον αερα, γιατί σαν σωματείο οπου κρίνεται τιτλος, προκριση η βαθμολογικη θεση ξυρισμενο σβερκο εχουν απο πριν, δεν μπορουνε τα παλικαρια λεμε. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Προσωπικα το θεωρω πιο σημαντικο το αυριανο παρα με την ΕΟ.
Σιγουρα το επομενο ειναι ματς 6 βαθμων, αλλα απο θεμα ψυχολογιας αυριο με διπλο εχεις τρομερο αβανταζ. Αλλο ειναι να ερθουν με -8 κι αλλο με μικροτερη διαφορα, η πιεαη που θα εχουν θα ειναι τεραστια και θα τους πνιξει το αγχος, ειδικα αν φανε ενα νωρις. Νομιζω πως βασικη τους ελπιδα οτι μπορουν να σωσουν κατι φετος ειναι οτι δεν θα κερδισουμε αυριο. Πουτσα στην χαρτινη για μαζικη ξενερα/απελπισια λοιπον.
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ
Σιγουρα το επομενο ειναι ματς 6 βαθμων, αλλα απο θεμα ψυχολογιας αυριο με διπλο εχεις τρομερο αβανταζ. Αλλο ειναι να ερθουν με -8 κι αλλο με μικροτερη διαφορα, η πιεαη που θα εχουν θα ειναι τεραστια και θα τους πνιξει το αγχος, ειδικα αν φανε ενα νωρις. Νομιζω πως βασικη τους ελπιδα οτι μπορουν να σωσουν κατι φετος ειναι οτι δεν θα κερδισουμε αυριο. Πουτσα στην χαρτινη για μαζικη ξενερα/απελπισια λοιπον.
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ
μην αγχωνεστε καθολου για το αυριανο παιχνιδι λεω εγω,γιατι το αποτελεσμα θα κριθει καθαρα ποδοσφαιρικα,κατι που δεν μαθανε ποτε να κανουν οι ομαδες της χαβουζας ενω εμεις το κανουμε χρονια τωρα.
και του γαυρου τρεμαν τα ποδια στις τελικες στο τηγανι με ξενο διαιτητη που γνωριζαν οτι δεν θα τους χαριστει και τα σκουλικια που παιζαν ολη τους την χρονια στο τελος τον ηπιαν και στην Τουμπα βαζελοαεχ εφυγαν με 2μπαλο και ειπαν και ευχαριστω.
και του γαυρου τρεμαν τα ποδια στις τελικες στο τηγανι με ξενο διαιτητη που γνωριζαν οτι δεν θα τους χαριστει και τα σκουλικια που παιζαν ολη τους την χρονια στο τελος τον ηπιαν και στην Τουμπα βαζελοαεχ εφυγαν με 2μπαλο και ειπαν και ευχαριστω.