ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
GoMaRoS

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Αυτο με το αηττητο το κοιτουσα εχθες, πραγματικα μονο ο βαζελος εχει παρει αηττητο πρωταθλημα την δεκαετια του 60, ουτε ο γαυρος με την παραγκα τα εχει καταφερει. Η πλακα θα ειναι οτι θα το παρουμε αηττητοι, θα παρουμε και το κυπελλο, αλλα οχι καλυτερη ομαδα και καλυτερη μπαλα ο πουστογαυρος :lol: :lol: :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πως να το πάρει αήττητος όταν είχε να ξεπληρώσει στο τέλος του πρωταθλήματος γραμμάτια;
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

Κατι ασχετο.
Αν παω κανα μεσημερι στη Νεα Μεσημβρια θα
μπορεσω να βγαλω καμια φωτο με το Βιερινια ή ειναι κλειστα για το κοινο;
Ξερει κανεις;

Υ.Γ. ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

nickgg έγραψε:Κατι ασχετο.
Αν παω κανα μεσημερι στη Νεα Μεσημβρια θα
μπορεσω να βγαλω καμια φωτο με το Βιερινια ή ειναι κλειστα για το κοινο;
Ξερει κανεις;

Υ.Γ. ΠΟΙΑ ΑΕΚ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.
Πιο ευκολα θα τους πετυχεις χαλαρα στο Μακεδονια Παλας 1 μερα πριν τον αγωνα...Εμενα ο Πελκας ειχε τρελαθει με την κορη μου και βγαλαμε μπολικε φωτογραφιες (με Βιερινια, Ματος, Ουαρντα, Ζαμπα κτλ)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μόνο πάθος και συγκέντρωση, με μοναδικό στόχο μια μεγάλη ΝΙΚΗ...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Odi έγραψε:Αν κατέβει με 3-5-2 ο Ουζουνίδης την Κυριακή, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει. Με τον Γκάλο και τον Χουλτ σε όλη την πτέρυγα κοντρα σε Μάτος,Βιερίνια,Ζαμπά, Ελ Καντουρί. Δεν νομίζω να το κάνει αυτό.
λογικα τον αξονα θα γεμισει εκει δηλ που εχουμε αδυναμια
και ως κλασικος ουζουνιδης στο πρωτο ημιχρονο θα μας πιεσει παρα πολυ και ψηλα να βγαλει το γρηγορο γκολ να καθαρισει το ματς
στο δευτερο θα χασει απο ενεργεια

αν κρατησουμε ισοπαλια στο πρωτο ημιχρονο θα παει καλα το ματς
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειναι το δικο μας super bowl το ματς
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

0-0 το βλέπω εγώ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κακομοίρης ο Ουζουνιδης έχει φαει τοση καρπαζια από τον ΠΑΟΚ αλλά μυαλό δε βάζει.
Έτσι συνεχίστε να κάνετε δηλώσεις,θα μπει πιο βαθειά έτσι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

john4serres έγραψε:0-0 το βλέπω εγώ
αν είναι να κάτσει το παιχνίδι κουλουράκια, εγώ λέω να μην το δω :D
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προτιμώ με κουλα ενα 0-1 με κάκιστη εμφάνιση ώστε να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, να συνεχιστεί αυτή η γουρλιδικη γκρίνια και να νομίζουν πως είναι καλύτεροι όντας στο -17. Επίσης θα ήθελα 2 δοκάρια απο μπακασετα, μάνταλο. Για να έχουμε να κυνηγάμε κάποια στατιστική κατηγορία.

Με γαυρο θέλω 5-0. Στην πραγματικότητα με ενα 1-0 είμαι ευχαριστημένος αλλά τους χρωστάμε 4 και απο πέρσι. Κότες.

Πάντως περιμένω απο την ομάδα να διευρύνει το σερι νικών κόντρα στον ΠΟΚ που κρατάει απο το 2017, χωρίς να δεχθούμε μάλιστα γκολ.

Αντε δεν περνάν οι μέρες.
alexisozzy

Δημοσίευση από alexisozzy »

Ο Ουζουνίδης θα κάνει το λαθος και θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ ..εκεί αν τους φύγουμε στην αντεπίθεση λογικά θα κάνουμε το 0 -1...αν πάει συντηρητικά που δεν πιστευω η χάρτινη γιατί έχει μαγκαφά προπονητή θα πρέπει να χούμε το νου μας στα στημένα ...2χ βλέπω εκτός αν έχουμε την ατυχία με το μέρος μας.εγαλο λάθος αν παίξουν ανοιχτά που νομίζω θα το κανουν καθώς έρχεται ευρωπαϊκή τιμωρία και δεν έχουν τίποτα να χάσουν
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

H αεχ εχει προβλημα φυσικης καταστασης. Αν κρατησουμε το 0 μεχρι το 65 το παιχνιδι ειναι διπλο.
Αν τα εξτρεμ (ΖΑμπα\ Λημνιος ελπιζω) βοηθησουν τα δυο μπακ στο ανασταλτικο κομματι και ο Μαου με Μισιτσ ή Σακχοφ στα πρωτα 60 λεπτα μαρκαρουν και κλεισουν τους διαδρομους θα τους κερδισουμε. Πασχαλακη ηρθε η ωρα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εμενα δυο πραγματα με ανησυχουν.
1) Η ελλειψη καθαροαιμου αμυντικου χαφ σε εκτος εδρας ντερμπι, την στιγμη που ο αντιπαλος σου εχει πιο δυνατο αξονα παρα ακρα και την στιγμη που ειναι πιθανο να παραταχθει με 3-5-2.
2) Η πιθανοτητα να δουμε ξανα σε ντερμπι αριστερη πτερυγα Βιεϊρινια-Μπισεσβαρ, ισως τον χειροτερο δυνατο συνδυασμο.

Δεδομενης της απουσιας Γιαννουλη και Κανιας(Εκτος κι αν τελικα ειναι αποστολη, δεν καταλαβα ακομα τι παιζει μαζι του.), η λιγοτερο κακη 11αδα για μενα ειναι:

Πασχαλακης
Ματος-Βαρελα-Κρεσπο-Βιεϊρινια
Μισιτς-Μαουρισιο
Λημνιος-Πελκας-Ζαμπα
Ακπομ

Και πετας μεσα Καντουρι ειτε αντι Μισιτς αν το ματς ειναι ισοπαλιοασσος ειτε αντι Πελκα αν κερδιζεις, Σφιντερσκι αντι Λημνιου και μια αλλαγη μπαλαντερ βλεποντας και κανοντας, ισως Μπισεσβαρ αν φας γκολ νωρις και θες δημιουργικοτητα αντι για το πρεσινγκ του Πελκα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

H ενδεκαδα θα ειναι
Πασχαλακης
ματος βαρελα κρεσπο βιερι
σαχοφ μαου
ζαμπα πελκας καντουρι
ακπομ

Λογω πιεσης θελει πελκα στο 10, ξεκουραστο καντουρι για κρατημα μπαλας αριστερα και φορμαρισμενο ζαμπα στα δεξια. Και βαζει φρεσκο μπις στο 60 οπως ισως και μισιτς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”