ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 3/2-19:30,NS1HD
Ετσι ειναι επισης αυτο με την προιστορια δεν παιζει ρολο οταν καποιο μεγεθος δραστικα αλλαζει. Ας συνεχιζουν να μας υποτιμουν και εμεις να σηκωνουμε την μια κουπα πισω απο την αλλη. Καμια μερα θα ξυπνησουν και ξαφνικα και οι κουπες θα φαινονται πολλες. Επισης μια μεγαλη Ευρωπαικη διακριση που πιστευω ειναι στο μυαλλο του Ιβαν στην επομενη 5 ετια πχ θα ειναι μεγαλυτερη απο ολες τις εγχωριες κουπες και σε συνδυασμο με το επιπεδο του συγχρονου ποδοσφαιρου σε διασυλλογικη διοργανωση θα ειναι και η μεγαλυτερη διακριση Ελληνικης ομαδας. Φυσικα αναφερομαι σε καποιο τελικο Europa League. 2-3 χρονια θελουμε να παιρνουμε λεφτα CHL και μπορουμε να χτισουμε μια παρα πολυ καλη ομαδα ο Ιβαν εχει δειξει πως δεν ειναι εδω για να τα τσεπωνει.
Δυο τρία πράγματα να προσέξουν στην ομάδα την Κυριακή και το βράδυ θα είμαστε καλά.
Το πρώτο και ίσως σπουδαιότερο, τις επελάσεις, τις σέντρες και τα στημένα του Γκάλο. Βρίσκεται σε "πολύ καλό φεγγάρι", στις τελευταίες αγωνιστικές έχει βγάλει πολλές ασίστ και έχει σκοράρει κυρίως με φάουλ και δεν πρέπει να τον αφήσουν από την αριστερή μας πλευρά ο Βιερίνια και όποιος άλλος είναι εκεί, να πάρει ανάσα, ούτε και να του δίνουν στημένα, κατά το δυνατόν. Ο Γκάλο ξεσκίζεται γιατί είναι στα 32-33 και κυνηγάει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο είτε στην ομάδα Α4, είτε σε άλλη.
Το δεύτερο, οι κεντρικοί μας αμυντικοί να μην χάσουν από τα μάτια τους τον Πόνσε που δείχνει πως είναι σε φόρμα και ρέντα. Αν γίνει το πρώτο και κοπεί από αυτόν ο Γκάλο, θα χάσει ένα μεγάλο του στήριγμα που τον "ταϊζει" και το δεύτερό του στήριγμα που πρέπει να κοπεί είναι ο Λιβάγια. Επειδή δεν θα έχουμε κλασικό εξάρι, δεν γνωρίζω ποιος θα το κάνει αυτό, πιστεύω πως ξέρει ο Λουτσέσκου. Καλά θα ήταν να είχαμε μεθαύριο τον Ολιβέιρα, αλλά δεν είναι εφικτό. Ο Πόνσε κυνηγάει και αυτός το να ανέβει επίπεδο, δεν νομίζω να θέλει να μείνει στην Α4, πρέπει να ψάχνει κάτι στο Καμπιονάτο ή στην Ισπανία.
Το τρίτο, προσοχή στα μακρινά σουτ που θα επιχειρούν, κυρίως με τον Μπακασέτα, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη εξαριού, κάποιος από το κέντρο μας και όχι από τους κεντρικούς αμυντικούς, για να μην δημιουργηθεί κενό στην άμυνα, πρέπει να βγαίνει πρώτος.
Δεν νομίζω ότι ο Μαρίνος θα παίξει το 3-5-2 που απαιτεί ψηλά τα ακραία μπακ, τον βλέπω για 4-4-2 ή για 4-2-3-1, ξεκινώντας και τον Κρίστιτς.
Πιστεύω στη νίκη, ότι και να γίνει όμως, γιατί μπάλα είναι, το κλειδί είναι ο γαύρος τον μεθεπόμενη Κυριακή.
Το πρώτο και ίσως σπουδαιότερο, τις επελάσεις, τις σέντρες και τα στημένα του Γκάλο. Βρίσκεται σε "πολύ καλό φεγγάρι", στις τελευταίες αγωνιστικές έχει βγάλει πολλές ασίστ και έχει σκοράρει κυρίως με φάουλ και δεν πρέπει να τον αφήσουν από την αριστερή μας πλευρά ο Βιερίνια και όποιος άλλος είναι εκεί, να πάρει ανάσα, ούτε και να του δίνουν στημένα, κατά το δυνατόν. Ο Γκάλο ξεσκίζεται γιατί είναι στα 32-33 και κυνηγάει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο είτε στην ομάδα Α4, είτε σε άλλη.
Το δεύτερο, οι κεντρικοί μας αμυντικοί να μην χάσουν από τα μάτια τους τον Πόνσε που δείχνει πως είναι σε φόρμα και ρέντα. Αν γίνει το πρώτο και κοπεί από αυτόν ο Γκάλο, θα χάσει ένα μεγάλο του στήριγμα που τον "ταϊζει" και το δεύτερό του στήριγμα που πρέπει να κοπεί είναι ο Λιβάγια. Επειδή δεν θα έχουμε κλασικό εξάρι, δεν γνωρίζω ποιος θα το κάνει αυτό, πιστεύω πως ξέρει ο Λουτσέσκου. Καλά θα ήταν να είχαμε μεθαύριο τον Ολιβέιρα, αλλά δεν είναι εφικτό. Ο Πόνσε κυνηγάει και αυτός το να ανέβει επίπεδο, δεν νομίζω να θέλει να μείνει στην Α4, πρέπει να ψάχνει κάτι στο Καμπιονάτο ή στην Ισπανία.
Το τρίτο, προσοχή στα μακρινά σουτ που θα επιχειρούν, κυρίως με τον Μπακασέτα, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη εξαριού, κάποιος από το κέντρο μας και όχι από τους κεντρικούς αμυντικούς, για να μην δημιουργηθεί κενό στην άμυνα, πρέπει να βγαίνει πρώτος.
Δεν νομίζω ότι ο Μαρίνος θα παίξει το 3-5-2 που απαιτεί ψηλά τα ακραία μπακ, τον βλέπω για 4-4-2 ή για 4-2-3-1, ξεκινώντας και τον Κρίστιτς.
Πιστεύω στη νίκη, ότι και να γίνει όμως, γιατί μπάλα είναι, το κλειδί είναι ο γαύρος τον μεθεπόμενη Κυριακή.
Το παιχνιδι θα κριθει στην μαχη του κεντρου.Η κουλα εκει ριχνει ολο το βαρος της,στην πιεση,την δυναμη και το πρες ψηλα.Αν ο αξονας μας καταφερει και την απορροφησει, οπως εκανε στον τελικο του κυπελου, θα μιλησει η διαφορα ποιοτητας ,φυσικα υπερ μας.Αν τωρα οχι,αν δυσκολευτουμε οπως σε αλλα αντιστοιχα παιχνιδια,η προιστορια με τον Σαχοφ στο 6 δεν ειναι η καλυτερη απεναντι τους,τοτε θα εχουμε προβλημα.
παιδια παραξενο ματς
οδηγος μας ο τελικος
προσωπικα το καραισκακι πολυ ποιο ευκολη εδρα απο χαρτινους και ζελες
οδηγος μας ο τελικος
προσωπικα το καραισκακι πολυ ποιο ευκολη εδρα απο χαρτινους και ζελες
Πρεπει να τους χτυπησουμε στο ψηλο παιχνιδι και να εκμεταλευτουεμ καθε ευκαιρια σε στημενα και κορνερ. Ειναι ομαδα νανων...
Εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Ας είναι διπλό στο ΟΑΚΑ και διπλό στη Τούμπα μετά. Στα παπάρια μου.
Δεν μπορώ να βάλω σε ίδια μοίρα γόητρο και σκοπό.
Η ομάδα κάποια στιγμή θα κάνει και κοιλιά και γκέλα και όλα αυτά τα φυσιολογικά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τα περιμένουν όλοι εδώ χάμω.
Το μόνο που δεν περιμένουν είναι να γκελαρει ο γκέι και με 23/23 εντελώς φυσιολογικά να το σηκώσει.
ΔΙΠΛΟ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΜΜΟΣ
Δεν μπορώ να βάλω σε ίδια μοίρα γόητρο και σκοπό.
Η ομάδα κάποια στιγμή θα κάνει και κοιλιά και γκέλα και όλα αυτά τα φυσιολογικά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τα περιμένουν όλοι εδώ χάμω.
Το μόνο που δεν περιμένουν είναι να γκελαρει ο γκέι και με 23/23 εντελώς φυσιολογικά να το σηκώσει.
ΔΙΠΛΟ ΑΙΜΑ ΚΙ ΑΜΜΟΣ
Το περίεργο φέτος ασιμε, είναι ότι την κοιλιά την έκανε και δεν την πλήρωσε στο πρωτάθλημα...
SM-G965F
SM-G965F
Ασιμε κοιλια καναμε, απο τον σεπτεμβριο μεχρι τον δεκεμβριο, τωρα η ομαδα ειναι σε φουλ φορμα, διπλο στο οακα και ξεσκισμα γαυρου στην Τουμπα
Με μαουρισιο σαχοφ θα παμε, δεν νομιζω να κανει την εκπληξη με μισιτς ή καντουρι. Κανιας δεν ξερω αν θα τον ξαναδουμε μετα τις μεταγραφεςCCCP έγραψε:Ποιο ακριβως ειναι το στατους του Κανιας? Χτες εκανε ατομικο...
Έστω γκέλα ρε μάγκες, με πιάνετε τι λέω. Κι εγώ το θέλω αήττητος αλλά αυτό γίνεται μια στα δέκα...
Προτιμώ με 8 πόντους το γαύρο στη Τούμπα και να έρθει ένα γλυκό Χ εκεί με τριάδα πίσω Βαρελά Κρέσπο Ισλανδο να μην περνάει τίποτα από το 25 και μετά..
Προτιμώ με 8 πόντους το γαύρο στη Τούμπα και να έρθει ένα γλυκό Χ εκεί με τριάδα πίσω Βαρελά Κρέσπο Ισλανδο να μην περνάει τίποτα από το 25 και μετά..
Αήττητος γίνετε μία στις 50.
Μοναδική φορά που πήρε ομάδα το αήττητο πρωτάθλημα ήταν ο ΠΑΟ το 1964 με 24 νίκες και 6 ισοπαλίες.
12 παιχνίδια μένουν. Δυσκολότερο είναι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Αμέσως δυσκολότερο αυτό με τον γάβρο.
Αν δεν χάσουμε σε αυτά τα δύο το αήττητο θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός.
Ας δούμε πρώτα το παιχνίδι με ΑΕΚ, και μετά συζητάμε για αήττητα πάντως...
Μοναδική φορά που πήρε ομάδα το αήττητο πρωτάθλημα ήταν ο ΠΑΟ το 1964 με 24 νίκες και 6 ισοπαλίες.
12 παιχνίδια μένουν. Δυσκολότερο είναι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Αμέσως δυσκολότερο αυτό με τον γάβρο.
Αν δεν χάσουμε σε αυτά τα δύο το αήττητο θα πρέπει να γίνει αυτοσκοπός.
Ας δούμε πρώτα το παιχνίδι με ΑΕΚ, και μετά συζητάμε για αήττητα πάντως...
Κοίτα, μας έχουν βάλει ένα σωρό τρικλοποδιές μέχρι τώρα, ακόμα και προχτές.Asimos έγραψε:Έστω γκέλα ρε μάγκες, με πιάνετε τι λέω. Κι εγώ το θέλω αήττητος αλλά αυτό γίνεται μια στα δέκα...
Δεν τα κατάφεραν. Κάποια στιγμή, ΟΛΟΙ εντός, το αναμένουν αυτό που λές και έχει δουλευτεί το σενάριο... σε κάλυψα;
Ελπίζω στη σωστή διαχείρηση...
Πιλοτε με καλυψες, δεν θα ρωτήσω τίποτα τώρα αλλά όταν με το καλό τελειώσουν όλα θα το συζητήσουμε αυτό.
- HeartOfDarkness
Ο Κανιας θα ταν πολυτιμος για ενα τετοιο ματς αλλά δυστυχως δεν τον βλέπω λογω
τραυματισμου και μακράς απουσιας.
Παιχνιδι με αρκετο ξυλο και ένταση και λογικά με αρκετές διακοπές εκτος αν ο διαιτητης
τους κοψει τον αέρα απο νωρις που αμφιβαλλω.
Τον Ματος πιο πολυ φοβαμαι που ναι παρορμητικός και απερισκεπτος ωρες ωρες.
Λογικά Λημνιος στο ενα ακρο και Ελ Καντουρι ή Μπισ στο αλλο - ελπιζω τον Καντουρι καθως
ο Μπισ ειναι πιο πολυτιμος οταν ερχεται απο τον παγκο.
Παντως ειμαι σιγουρος πως ο Ρουμανος ολο και κατι θα σκεφτεί ώστε να μετατρέψει τα
οποια μειονεκτηματα μας στο χωρο του κεντρου σε πλεονεκτηματα.
In Λουτσο we trust!!
τραυματισμου και μακράς απουσιας.
Παιχνιδι με αρκετο ξυλο και ένταση και λογικά με αρκετές διακοπές εκτος αν ο διαιτητης
τους κοψει τον αέρα απο νωρις που αμφιβαλλω.
Τον Ματος πιο πολυ φοβαμαι που ναι παρορμητικός και απερισκεπτος ωρες ωρες.
Λογικά Λημνιος στο ενα ακρο και Ελ Καντουρι ή Μπισ στο αλλο - ελπιζω τον Καντουρι καθως
ο Μπισ ειναι πιο πολυτιμος οταν ερχεται απο τον παγκο.
Παντως ειμαι σιγουρος πως ο Ρουμανος ολο και κατι θα σκεφτεί ώστε να μετατρέψει τα
οποια μειονεκτηματα μας στο χωρο του κεντρου σε πλεονεκτηματα.
In Λουτσο we trust!!