Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Εγω λεω να τον παρει αποστολη τον Ολιβειρα οακα, εκει κλειδωνει ο τιτλος. Ας το τολμησει και ας εχει 2-3 μερες εδω. Ο παιχταρας ετοιμος ειναι,χρειαζομαστε σκληροτραχηλο κεντρο. Διπλο τιτλου
Γενικός έχει πρόβλημα αυτός ο αποτυχημένος ποδσφαιριστης και προπονητήςDemir έγραψε:Σιγά μην δώσαμε 20.. · 4 εκ ο Ισλανδός και 5 ο Ολιβέιρα ...
ο μυρτσος που έχω να ακούσω 2 χρόνια , τον πέτυχα καταλαθως τώρα κ κράζει τον πασχαλακη.. ο άνθρωπος έχει χοντρό πρόβλημα ...
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σταματηστε τα ραδια μονο κακο κανουν εχουν μεινει 20-15 χρονια πισω. Ας τα ακουν στην Παπαναστασιου καθε φορα που ακουω πραγματικα καταλαβαινω παλια που δεν υπηρχε προσβαση net να δουμε μονοι μας στοιχεια κτλπ λεγαν οτι τους καπνιζε ειτε επειδη βαριουνται να κανουν ελαχιστη ερευνα είτε γιατι εχουν αλλο σκοπο. Για Ingason δεν πιστευω να ειναι ποσο πανω απο 4-4.5 max 5 με Bonus κτλπ. ο Oliveira πιστευω θα ειναι ρητρα 5 ακομα οσο εχω ψαξει δεν υπαρχει κατι σιγουρο αλλα η λογικη εκει λεει οτι θα ειναι.
Υ.Γ: Εδω διαβαζω να γραφουν Ισλανδος ποδοσφαιριστης καλο ανεκδοτο, ενω ειναι απο τις καλυτερες σχολες για παιχτες με φυσικα προσοντα τελεια φυσικη κατασταση μηδενικους τραυματισμους αριστοι επαγγελματιες σου δινουν παντα το 100% μακαρι να φερουμε και αλλους ισλανδους ειδικα αμυντικα ειναι βραχοι τολμω να πω οτι ειναι η καλυτερη μεταγραφη εποχης Σαββιδη ο Ισλανδος
Υ.Γ: Εδω διαβαζω να γραφουν Ισλανδος ποδοσφαιριστης καλο ανεκδοτο, ενω ειναι απο τις καλυτερες σχολες για παιχτες με φυσικα προσοντα τελεια φυσικη κατασταση μηδενικους τραυματισμους αριστοι επαγγελματιες σου δινουν παντα το 100% μακαρι να φερουμε και αλλους ισλανδους ειδικα αμυντικα ειναι βραχοι τολμω να πω οτι ειναι η καλυτερη μεταγραφη εποχης Σαββιδη ο Ισλανδος
- navigator11
Αν καταφέρει και βγάλει την ποιότητά του σε αυτό το διάστημα των 3-4 μηνών, ακόμα και σε ένα ποσοστό 60-65%, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ακουμπήσει ο Σαββίδης για πάρτη του. Προφανώς, θα κρατήσουν κι οι Πορτογάλοι ποσοστό μεταπώλησης. Μιλάμε για κλαμπ ανωτάτου επιπέδου σε τέτοια αλισβερίσια.
Να σημειώσω ότι η Πόρτο είναι η μόνη ομάδα, που νιώθω έντονη συμπάθεια. Δεν υπάρχει άλλο κλαμπ, που να βλέπω με το παραμικρό ενδιαφέρον, πέραν ΠΑΟΚ. Από τον τελικό του πρωταθλητριών το '87 απέναντι στη σιχαμένη Μπάγερν με κέρδισε αυτή η ομάδα.
Να σημειώσω ότι η Πόρτο είναι η μόνη ομάδα, που νιώθω έντονη συμπάθεια. Δεν υπάρχει άλλο κλαμπ, που να βλέπω με το παραμικρό ενδιαφέρον, πέραν ΠΑΟΚ. Από τον τελικό του πρωταθλητριών το '87 απέναντι στη σιχαμένη Μπάγερν με κέρδισε αυτή η ομάδα.
- xrictoforoc
Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως ο Πορτογάλος δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος έτσι; Και ήθελα να ρωτήσω τα παλικάρια που γνωρίζουν ήταν αυτός ο πρώτος στόχος για το κέντρο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω ότι είναι πιο γρήγορος από όλα τα χαφ που ήδη έχουμεxrictoforoc έγραψε:Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως ο Πορτογάλος δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορος έτσι; Και ήθελα να ρωτήσω τα παλικάρια που γνωρίζουν ήταν αυτός ο πρώτος στόχος για το κέντρο;
Mια χαρα γρηγορος ειναι ο Ολιβειρα.
Προφανως δεν εχει την εκρηξη ενος εξτρεμ, αλλα ταχυτητα εχει.
Προφανως δεν εχει την εκρηξη ενος εξτρεμ, αλλα ταχυτητα εχει.
-
Αν σημερα τελευταια μερα των ματαγραφων εφευγαν Χατσε και Πελκας...θα ηταν ονειρο
Τωρα που τελειωσαν τα μεταγραφικα,
για long shot πως σας φαινεται ο Μανος του ΠΑΣ η γαυρου ,
ανοιξε μια μικρη πορτα με τον ΜΗ πανηγυριζμο του!
για long shot πως σας φαινεται ο Μανος του ΠΑΣ η γαυρου ,
ανοιξε μια μικρη πορτα με τον ΜΗ πανηγυριζμο του!
Καλά ρε με γκρι φόρμα έσκασε αυτός από κάτω στο αεροδρόμιο; Και η μπλούζα που φοράει από πάνω είναι adidas; Δηλαδή διαφημίζει και εταιρίες από πάνω στις μπλούζες του; Τυχαία ξεκούμπωσε το μπουφάν για να φαίνεται ξεκάθαρα η μάρκα της μπλούζας; Είναι δυνατόν; Επίσης αξύριστο παίχτη φέρατε ρε σοβαρά τώρα;

- thanos-xanthi
O Oliveira σε επίπεδο ταχύτητας πρέπει να συγκρίνεται με τους μέσους και όχι με εξτρεμ, μπακ ή επιθετικούς ...
σε αυτή την σύγκριση νομίζω ότι είναι στο πάνω επίπεδο της Ευρώπης ...
σε ευελιξία είναι πάλι πολύ δυνατός ...
νομίζω από όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά των χαφ υστερεί μόνο σε φυσική δύναμη ... αυτό όμως είναι και θέμα σχολής ... στην ισπανία και στην πορτογαλία κυρίως τέτοια χαφ παίζουν και όχι οδοστρωτήρες ...
τέλος πάντων ... τι να συγκρίνουμε τώρα ... το παιδί αυτό είναι 2 σκάλες πάνω από αυτούς που έχουμε ... τουλάχιστον σε επίπεδο βιογραφικού και προδιαγραφών ... έτσι και αλλιώς πάντα όλοι κρίνονται στο χορτάρι ...
ακόμα και ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία στα 32 του ... όταν ήρθε σέρνονταν και 4 μήνες ... μετά ... τα έσερνε !!!! τα κἀκαλα ...
εάν ο μάγκας θέλει να παίξει ... τότε θα χαζέψει τον κόσμο εδώ και θα φύγει σε 1,5 χρόνο για εκεί που είναι οι προδιαγραφές του ... όλα είναι θέμα ομάδας και προσωπικού κινήτρου ...
σε αυτή την σύγκριση νομίζω ότι είναι στο πάνω επίπεδο της Ευρώπης ...
σε ευελιξία είναι πάλι πολύ δυνατός ...
νομίζω από όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά των χαφ υστερεί μόνο σε φυσική δύναμη ... αυτό όμως είναι και θέμα σχολής ... στην ισπανία και στην πορτογαλία κυρίως τέτοια χαφ παίζουν και όχι οδοστρωτήρες ...
τέλος πάντων ... τι να συγκρίνουμε τώρα ... το παιδί αυτό είναι 2 σκάλες πάνω από αυτούς που έχουμε ... τουλάχιστον σε επίπεδο βιογραφικού και προδιαγραφών ... έτσι και αλλιώς πάντα όλοι κρίνονται στο χορτάρι ...
ακόμα και ο μεγάλος Πάμπλο Γκαρσία στα 32 του ... όταν ήρθε σέρνονταν και 4 μήνες ... μετά ... τα έσερνε !!!! τα κἀκαλα ...
εάν ο μάγκας θέλει να παίξει ... τότε θα χαζέψει τον κόσμο εδώ και θα φύγει σε 1,5 χρόνο για εκεί που είναι οι προδιαγραφές του ... όλα είναι θέμα ομάδας και προσωπικού κινήτρου ...