sportday/sport-fm
Re: sportday/sport-fm
Δεν μας χεζεις ρε ανυπαρκτε δημοσιογραφακο που οτι σου κατεβει στο κεφαλι το γραφεις....
Kαι η κωλοτούμπα:
Αφού το θέμα ήρθε στους καινουργιοφερμένους, μια αναφορά στον Λίνο του ΠΑΟΚ. Η αρχική μου εντύπωση ήταν ότι το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο του Λίνο ήταν η ομοιότητα του με τον Κουμόρτζι. Τους αγοράζεις και έχεις δύο υπέροχα bookends για εγκυκλοπαίδειες. Το ματς όμως με τον Εργοτέλη το «καθαρίζει» ο Λίνο με τις δύο σέντρες που βγάζει για να μπουν τα γκολ. Τέτοιες σέντρες δεν έχουν βγει από την εποχή που ο Γεωργάτος αγόραζε τσατσάρες.
Το περίεργο είναι ότι στο προηγούμενο ματς η μεγάλη αδυναμία του Λίνο ήταν η κοντή πάσα. Οπότε ποιο μπορεί να είναι το συμπέρασμα; Οτι έχουμε έναν παίκτη με μαγικές πλάγιες σέντρες, αλλά όταν χρειάζεται να δώσει την πάσα των τριών μέτρων, τη δίνει στον αντίπαλο. Το συμπέρασμα είναι ότι όσο λάθος είναι να βγάλεις έναν παίκτη σκάρτο στην πρώτη εμφάνισή του, τόσο λάθος είναι και να τον κάνεις θεό μετά τη δεύτερη. Για να βγάλεις συμπέρασμα για έναν παίκτη το όριο είναι η δεύτερη σεζόν. Αν και στη δεύτερη ο παίκτης δεν τραβήξει, πάει να πει ότι δεν κάνει.
http://www.sport-fm.gr/article/163523
Και γιατί αλάνθαστε κύριε Πανούτσο που πάλι (όπως πάντα) αξιωματικά λες ότι "για να βγάλεις συμπέρασμα για έναν παίκτη το όριο είναι η δεύτερη σεζόν" κάνεις το λάθος (όπως εσύ το λες) να βγάλεις τον παίκτη σκάρτο με την πρώτη του εμφάνιση?
Μήπως γιατί η εμπάθεια που έχεις για τον ΠΑΟΚ έχει θολώσει την όποια ποδοσφαιρική σου κρίση?Ή μήπως γιατί σε τρώει η ζήλια σου για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με πολύ λιγότερα λεφτά σε σχέση με αυτές της ομάδας σου (βλ.Όσκαρ και δεν συμμαζεύεται)?
Όπως και να έχει η κωλοτούμπα σου δεν πείθει κανένα ειδικά όταν στο ίδιο άρθρο συνεχίζεις να βγάζεις εμπάθεια για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του με την "μύηση" του Ντάρμπισάιρ..Σε έχουμε μάθει πολύ καλά πια και απλά απολαμβάνουμε τις γκάφες στις οποίες υποπίπτεις γιατί δυστυχώς για σένα η αμπαλοσύνη δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από επιτηδευμένες εκφρασούλες και ντεμέκ βρετανικό "αέρα"...
Αφού το θέμα ήρθε στους καινουργιοφερμένους, μια αναφορά στον Λίνο του ΠΑΟΚ. Η αρχική μου εντύπωση ήταν ότι το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο του Λίνο ήταν η ομοιότητα του με τον Κουμόρτζι. Τους αγοράζεις και έχεις δύο υπέροχα bookends για εγκυκλοπαίδειες. Το ματς όμως με τον Εργοτέλη το «καθαρίζει» ο Λίνο με τις δύο σέντρες που βγάζει για να μπουν τα γκολ. Τέτοιες σέντρες δεν έχουν βγει από την εποχή που ο Γεωργάτος αγόραζε τσατσάρες.
Το περίεργο είναι ότι στο προηγούμενο ματς η μεγάλη αδυναμία του Λίνο ήταν η κοντή πάσα. Οπότε ποιο μπορεί να είναι το συμπέρασμα; Οτι έχουμε έναν παίκτη με μαγικές πλάγιες σέντρες, αλλά όταν χρειάζεται να δώσει την πάσα των τριών μέτρων, τη δίνει στον αντίπαλο. Το συμπέρασμα είναι ότι όσο λάθος είναι να βγάλεις έναν παίκτη σκάρτο στην πρώτη εμφάνισή του, τόσο λάθος είναι και να τον κάνεις θεό μετά τη δεύτερη. Για να βγάλεις συμπέρασμα για έναν παίκτη το όριο είναι η δεύτερη σεζόν. Αν και στη δεύτερη ο παίκτης δεν τραβήξει, πάει να πει ότι δεν κάνει.
http://www.sport-fm.gr/article/163523
Και γιατί αλάνθαστε κύριε Πανούτσο που πάλι (όπως πάντα) αξιωματικά λες ότι "για να βγάλεις συμπέρασμα για έναν παίκτη το όριο είναι η δεύτερη σεζόν" κάνεις το λάθος (όπως εσύ το λες) να βγάλεις τον παίκτη σκάρτο με την πρώτη του εμφάνιση?
Μήπως γιατί η εμπάθεια που έχεις για τον ΠΑΟΚ έχει θολώσει την όποια ποδοσφαιρική σου κρίση?Ή μήπως γιατί σε τρώει η ζήλια σου για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με πολύ λιγότερα λεφτά σε σχέση με αυτές της ομάδας σου (βλ.Όσκαρ και δεν συμμαζεύεται)?
Όπως και να έχει η κωλοτούμπα σου δεν πείθει κανένα ειδικά όταν στο ίδιο άρθρο συνεχίζεις να βγάζεις εμπάθεια για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του με την "μύηση" του Ντάρμπισάιρ..Σε έχουμε μάθει πολύ καλά πια και απλά απολαμβάνουμε τις γκάφες στις οποίες υποπίπτεις γιατί δυστυχώς για σένα η αμπαλοσύνη δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από επιτηδευμένες εκφρασούλες και ντεμέκ βρετανικό "αέρα"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis4 την Τρί 03 Φεβ 2009, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έλα ρέ Πανούτσο άσχετε πού κάνεις καί κριτική. Μεγαλύτερη επιτυχία θά είχες άν ασχολιόσουν μέ τήν στήλη γιά τά διανυκτερεύοντα φαρμακεία παρά μέ αυτό πού ασχολείσαι τώρα. Πανηλίθιε!

πες τα ρε μανώλη.. Θα συνιστούσα να τα γράψεις αυτά στο σαιτ τους αν σου επιτρέπει να κάνεις σχόλια.
ο Πανουτσος ειναι απο τις πενες που γουσταρα παααααααααρα πολυ να διαβαζω..το υφος και οι συνειρμοι του ειναι απιστευτοι!ωστοσο, φετος για λογους που δεν μπορω να καταλαβω, βγαζει χολη για τον ΠΑΟΚ..και δεν παιρνω αφορμη τα δυο ποστ για τον Λινο..κατα καιρους εχω γραψει και εδω στο φορουμ και το χω συζητησει και με αρκετους, δεν ειναι το πρωτο αρθρο του στο οποιο εμφανιζει εμπαθεια για τον ΠΑΟΚ..τι να πω..κριμα!
Βγάζει χολή αδερφέ γιατί φέτος πάμε καλά. Πρέπει να το συνηθίσεις.
Ρε βάλε το τέλειο άβαταρ που είχες με τον μικρό δικέφαλο!!
Ρε βάλε το τέλειο άβαταρ που είχες με τον μικρό δικέφαλο!!
Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το έβλεπε αυτό. Αλλά και όχι μόνο αυτό.jibbie έγραψε:ο Πανουτσος ειναι απο τις πενες που γουσταρα παααααααααρα πολυ να διαβαζω..το υφος και οι συνειρμοι του ειναι απιστευτοι!ωστοσο, φετος για λογους που δεν μπορω να καταλαβω, βγαζει χολη για τον ΠΑΟΚ..και δεν παιρνω αφορμη τα δυο ποστ για τον Λινο..κατα καιρους εχω γραψει και εδω στο φορουμ και το χω συζητησει και με αρκετους, δεν ειναι το πρωτο αρθρο του στο οποιο εμφανιζει εμπαθεια για τον ΠΑΟΚ..τι να πω..κριμα!
Είναι πρόβλημα αν ένας προπονητής υποστηρίζει μία ομάδα; Εξαρτάται. Όχι από το πού εργάζεται, αλλά από το πώς την υποστηρίζει. Αν φοράει τις κάλτσες της ομάδας που υποστηρίζει από κάτω, αλλά στην προπόνηση κάνει σωστά τη δουλειά του, πετυχαίνει τους στόχους του και ρίχνει και μια τριάρα στην αγαπημένη του ομάδα, δεν είναι πρόβλημα. Αν βγαίνει στις συνεντεύξεις και μιλάει πάντα με καλά λόγια για την αγαπημένη του ομάδα, θάβοντας την δουλειά των αντιπάλων είναι μικρό πρόβλημα, ειδικά αν λέγεσαι Αλέφαντος.
Αν όμως είσαι δημοσιογράφος και θέλεις να γράφεις αντικειμενικά άρθρα, πώς γίνεται:
α) να κατακρίνεις τις βουτιές των ποδοσφαιριστών για πέναλτι, ξεχνώντας μονίμως να αναφέρεις τον Ντιόγκο.
β) να γουστάρεις τρελά το σκληρό και αλήτικο ποδόσφαιρο των Λατίνων και κυρίως αυτών της Ουρουγουάης, αλλά όταν ο παίκτης δεν λέγεται Βιέρα, αλλά Πάμπλο Γκαρσία να αλλάζεις γνώμη 180 μοιρών.
γ) να υποδεικνύεις σε όλες τις ομάδες να φέρουν ποιοτικούς παίκτες "όπως ο Ολυμπιακός", αλλά όταν έρχονται Γκαρσία, Κοντρέρας, Κάλβο, Εστογιανόφ, Ρεκόμπα, Σολάνο και ένα σωρό άλλοι, να σφυρίζεις αδιάφορα.
Όλα γίνονται, αρκεί να λέγεσαι Πανούτσος.
Το ξέρουμε εδώ και χρόνια ότι ο Πανούτσος είναι γάβρος. Σιγά σιγά μάθαμε ότι είναι και κωλοτούμπας. Πλέον έχω καταλήξει στο ότι δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά διασκεδαστής, όπως ο Λαζόπουλος, ο Μητσικώστας και ο Σεφερλής. Και τον αντιμετωπίζω έτσι.
- fireblade4
Eβαλα λιγο νοβασπορφμ να ακουσω τωρα και εχω λιωσει στο γελιο.
Οι γαυροι λενε οτι να ναι εχουν χασει τη μπαλα.Τους φταινε τα συνθηματα που λεγαμε κτλ...ενας εφτασε στο σημειο να πει οτι σε ενα ματσ με τον πανσεραικο φωναζαμε τους σερραιους βουλγαρους ελεος,χαχαχα.
ΠΑΟΚ σε λεω
Οι γαυροι λενε οτι να ναι εχουν χασει τη μπαλα.Τους φταινε τα συνθηματα που λεγαμε κτλ...ενας εφτασε στο σημειο να πει οτι σε ενα ματσ με τον πανσεραικο φωναζαμε τους σερραιους βουλγαρους ελεος,χαχαχα.
ΠΑΟΚ σε λεω
- thanasisp04
O KOMPLEKSIKOS ANTIPAOKTSHS PANOUTSOS GRAFEI SHMERA MIA LAKAMIA ENA ARTHRO KAI EXEI GIA TITLO:
EKTOS APO TIS KRATIKES DIAFHMISEIS TYPOU DEPA POU GIA NA TIS PAREIS PREPEI NA EXEIS BOULEYTH THS BOREIOU ELLADOS, NA PAREIS KALH XORHGIA ETAIRIAS SHMERA EINAI ADYNATON
και του εδωσα και 1,5 ευρω σημερα του @&%()%$(*#*%
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
EKTOS APO TIS KRATIKES DIAFHMISEIS TYPOU DEPA POU GIA NA TIS PAREIS PREPEI NA EXEIS BOULEYTH THS BOREIOU ELLADOS, NA PAREIS KALH XORHGIA ETAIRIAS SHMERA EINAI ADYNATON
και του εδωσα και 1,5 ευρω σημερα του @&%()%$(*#*%
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ελα να αναψουν τα αιματα...
http://www.sport-fm.gr/article/179533
Σαλπιγγιδης Live Συνεντευξη τωρα http://www.live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm
Λεει και για ΠΑΟΚ...
http://www.sport-fm.gr/article/179533
Σαλπιγγιδης Live Συνεντευξη τωρα http://www.live24.gr/radio/sportfm.jsp?ref=sportfm
Λεει και για ΠΑΟΚ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τετ 03 Ιουν 2009, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟ ή θα πάει στον ΠΑΟΚ
Εγώ είμαι το θύμα ενός παιχνιδιού. Πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο με ωραίο ή άσχημο τρόπο για το τι θα κάνω ή τι θέλει ο κάθε ένας να κάνω εγώ. Κάποιες φορές είναι ευχάριστο και κάποιες όχι. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟ δεν με έχει φωνάξει και δεν έχω μιλήσει με άλλη ομάδα, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία τι θα κάνω του χρόνου.
Εγώ είμαι το θύμα ενός παιχνιδιού. Πολύς κόσμος με ρωτάει στον δρόμο με ωραίο ή άσχημο τρόπο για το τι θα κάνω ή τι θέλει ο κάθε ένας να κάνω εγώ. Κάποιες φορές είναι ευχάριστο και κάποιες όχι. Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟ δεν με έχει φωνάξει και δεν έχω μιλήσει με άλλη ομάδα, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία τι θα κάνω του χρόνου.