Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Το καλοκαίρι θέλαμε τον άλλο σεντερ μπακ της ροστόφ τον Sigurdson;
Ο Ισλανδός θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα
Ο Ισλανδός θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα
σε κανά δυό περιπτώσεις και σε μένα.chrispaok5 έγραψε:Αλάνια μου καλησπέρα. Είναι ιδέα μου ή ο Ίνγκασον μοιάζει απίστευτα σε χαρακτηριστικά με τον Παπασταθόπουλο;
(Δεν ξέρω μπάλα απλά έτσι όπως το βλέπω στα βιντεάκια)

Το ξεπατωσαμε το τρανσφερμαρκτ. Πρώτος ποδοσφαιριστης σε αναζήτηση ο Ολιβειρα.
- navigator11
Ο Ισλανδός θυμίζει οδοστρωτήρα ρε μάγκες. Φοβερά κοντρολλαρισμένος, αρκετά ταχύς, ευχέρεια με την μπάλα στα πόδια, θρασύς, επιχειρώντας ελιγμούς, θεωρητικά επικίνδυνους, λίγο έξω από την περιοχή, βάζει κι από κανένα γκολάκι. Με μια κουβέντα, ... ενθουσιαστικός.
Εγώ ένα έχω να πω...Βρείτε μια "Βάσω" για το ομορφοπαλίκαρο τον Ολιβείρα...και ας την λένε και Καλλιόπη , Μερόπη , Σαλώμη δεν έχει σημασία...καλό μουσακά να κάνει και να μείνει εδώ και αυτός.... 

- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Πρώτη φορά παίρνουμε τόσο ακριβό παίκτη σε τόσο καλή ηλικία 7 εκ ευρό άξια τρανσφερμαρκτ 

λαθος. τον νατχο τον ειχαμε παρει στα 26 και ειχε 12.000.000 στο τρανσφερMattias_g4 έγραψε:Πρώτη φορά παίρνουμε τόσο ακριβό παίκτη σε τόσο καλή ηλικία 7 εκ ευρό άξια τρανσφερμαρκτ
-
Οι ακριβότεροι παίκτες που έχουμε φέρει στον ΠΑΟΚ ήταν ο Νάτχο στα 12 εκ. ευρώ και ο Νομπόα στα 10 εκ. ευρώ.
Ο Νάτχο είχε έρθει μόνο για έξι μήνες, ενώ ο Νομπόα που υπέγραψε συμβόλαιο για αρκετά χρόνια μετά από έξι μήνες "πουλήθηκε" για πολύ χαμηλό αντίτιμο στην Ροστόφ.
Το πρόβλημα βέβαια τότε, ήταν η χαμηλή ποιότητα της ομάδας. Ένας παίκτης, όσο καλός και να είναι, δεν μπορεί να αλλάξει τρομερά μία ομάδα χωρίς βοήθεια. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να υποστηρίξει τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές.
Ο Νάτχο είχε έρθει μόνο για έξι μήνες, ενώ ο Νομπόα που υπέγραψε συμβόλαιο για αρκετά χρόνια μετά από έξι μήνες "πουλήθηκε" για πολύ χαμηλό αντίτιμο στην Ροστόφ.
Το πρόβλημα βέβαια τότε, ήταν η χαμηλή ποιότητα της ομάδας. Ένας παίκτης, όσο καλός και να είναι, δεν μπορεί να αλλάξει τρομερά μία ομάδα χωρίς βοήθεια. Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλότερο επίπεδο και μπορεί να υποστηρίξει τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές.
Νάτχο όταν είχε έρθει είχε 12...Mattias_g4 έγραψε:Πρώτη φορά παίρνουμε τόσο ακριβό παίκτη σε τόσο καλή ηλικία 7 εκ ευρό άξια τρανσφερμαρκτ
Το καλοκαιρι επιτακτικη αναγκη να αοχωρησει ο Πελκας με καλη προταση και να παρουνε εναν πιο ολοκληρωμενο παιχταρα σε εκεινη τη θεση.
εκτος αν τελικα παιξουμς με 6αρι και δυο οχταρια και οχι με δεκαρι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εκτος αν τελικα παιξουμς με 6αρι και δυο οχταρια και οχι με δεκαρι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Την Κριστιάνα την ρώτησες;biriba427 έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω...Βρείτε μια "Βάσω" για το ομορφοπαλίκαρο τον Ολιβείρα...και ας την λένε και Καλλιόπη , Μερόπη , Σαλώμη δεν έχει σημασία...καλό μουσακά να κάνει και να μείνει εδώ και αυτός....

Θα μπορούσε ο Πέλκας να το γυρίσει σε 6άρι; κάτι σαν Βιτόλο με τεχνική..