11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
-
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Το έχουμε πει χίλιες φορές, αλλά 19χρονο με τέτοια σωματοδομή σε εξτρέμ δεν θυμάμαι όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε προηγμένα πρωταθλήματα
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Θα εκτίσει την ποινή την Τετάρτη και την Κυριακή 10/2 θα επιστρέψει για να χορέψει την φοβερή άμυνα των γαύρων.
- navigator11
Να παίρνει κι αυτός μια γερή ιδέα για το τι σημαίνει να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Επί εποχής Σαββίδη, όχι ΒουλινοΜπατατούδηδων.
- giwrgos04dex
αν δουλεψει τα τελειωματα -σουτ παει για μεγαλα πραγματα..tsoupakampra έγραψε:Το έχουμε πει χίλιες φορές, αλλά 19χρονο με τέτοια σωματοδομή σε εξτρέμ δεν θυμάμαι όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και σε προηγμένα πρωταθλήματα
ενα εναμιση χρονο θα τον απολαυσουμε ακομα εμεις μαξ
ρητρα τουλαχιστον 20 εκατομμυρια
- ΑποστόληςΑ
Η ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram:
«Ωραία βραδιά απόψε. Έρχομαι για να απολογηθώ προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου για ότι έγινε στο αποψινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την εικόνα του διαιτητή, δεν είναι άλλωστε η δουλειά μου, ωστόσο όσοι είδαν το ματς είδαν τα πάντα. Δεν ήταν ποτέ εύκολο. Θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου, αλλά δε θα τα καταφέρουν. Θα επιστρέψω δυνατότερος για να δώσω χαρά στους οπαδούς μας».
«Ωραία βραδιά απόψε. Έρχομαι για να απολογηθώ προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους προπονητές τους συμπαίκτες μου για ότι έγινε στο αποψινό παιχνίδι. Δεν θέλω να σχολιάσω την εικόνα του διαιτητή, δεν είναι άλλωστε η δουλειά μου, ωστόσο όσοι είδαν το ματς είδαν τα πάντα. Δεν ήταν ποτέ εύκολο. Θέλουν να καταστρέψουν το όνειρό μου, αλλά δε θα τα καταφέρουν. Θα επιστρέψω δυνατότερος για να δώσω χαρά στους οπαδούς μας».
ευχαριστω ΑποστοληΑποστόληςΑ έγραψε:Θα εκτίσει την ποινή την Τετάρτη και την Κυριακή 10/2 θα επιστρέψει για να χορέψει την φοβερή άμυνα των γαύρων.
- PAOK_Antarctica
Μετά το γκολ με τον γκέι, έλα στα κάγκελα της 4 και μη μασάς.
Δεν χρειάζεται να μας ζητήσεις καμία συγγνώμη παλικάρι μου επειδή η στημένη παλιόπουστρ@ σε απέβαλλε με το έτσι θέλω. Ζεστές να βρει τις παντόφλες του στο σπίτι και το μπουρνούζι του υγρό ο Σπαθάαρντ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Eιναι σιγουροτατο αυτο,10000%.dini26 έγραψε:ευχαριστω ΑποστοληΑποστόληςΑ έγραψε:Θα εκτίσει την ποινή την Τετάρτη και την Κυριακή 10/2 θα επιστρέψει για να χορέψει την φοβερή άμυνα των γαύρων.
- thanos-xanthi
σε περιμενω συγκεντρωμενο και δυνατο να παρεις εκδικηση μεσα στο γηπεδο
παρτους παραμαζωμα την αλλη Κυριακη
παρτους παραμαζωμα την αλλη Κυριακη
Αυτές οι στιγμές δίνουν ώθηση σε παίκτες σαν τον Ζαμπα. Περιμένω απίστευτο φίνις πρωταθλήματος αρχής γενομένης απο το ματς με γαυρο.
Ο μικρός, μόνο μικρός δεν είναι κάτι το δείχνει...
Άλλη στόφα, είμαστε πολύ τυχεροί που θα δούμε το πρώτο ξεπεταγμα του
SM-G965F
Άλλη στόφα, είμαστε πολύ τυχεροί που θα δούμε το πρώτο ξεπεταγμα του
SM-G965F