Εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα?!!sergiooliveyra έγραψε:Έρχομαι μαγκες.
Ποσταρες πριν σκασει χθες το ονομα πρωτος πρωτος
Εσυ ποιος εισαι ρε μαγκα?!!sergiooliveyra έγραψε:Έρχομαι μαγκες.
sourmenetes έγραψε:Θες μια εξτρεμαρα οδυ.
Μια εξτρεμαρα να μαμα και να δερνει.να δινει ασσιστ και γκολ.
Εάν ολοκληρωθούν με το καλό οι μεταγραφές σήμερα των Ολιβέιρα και Ινγκασον και ανανεώσει ο Βαρέλα, τότε το καλοκαίρι το μόνο που θα χρειάζεται η ομάδα είναι ένας εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά αξίας Κάρλος Βέλα.sourmenetes έγραψε:Θες μια εξτρεμαρα οδυ.
Αυτο. Ισως μας βγει ο Λαμπρου αλλα νομιζω πως θελουμε παιχταρα αριστερα και μπακ απ λαμπρου. Οχι αλλο μπισε καντουρι πλαγια.sourmenetes έγραψε:Θες μια εξτρεμαρα οδυ.
Καθολου περιεργο. Να μη γινωμαστε κακοι αλλα σαμπως θα λείψει σε κανεναν?cronos έγραψε:Εμένα πάντως δεν μου βγάζεις απ' το μυαλό (μετά από αυτή την μεταγραφική περίοδο) πως θα μας χαιρετήσει και ο Μαου.
Θυμάμαι κάτι προτάσεις που είχε το καλοκαίρι.
Υπάρχει σίγουρα σχέδιο.
Θσ εξαρτηθει απο την εξελιξη Ολιβειρα. Εαν βρεθει τροπος αγορας τοτε αφου υπαρχει και μισιτς, μπορει να φυγει ο μαου. Με επιστροφη Βερν στο 6, ολιβειρα στο 8 με μπακ απ Μισιτς θα δουμε ποιος απο σαχοβ μαου καντουρι θα μεινει. Προβλεπω ξεκαθαρισμα εκει.cronos έγραψε:Εμένα πάντως δεν μου βγάζεις απ' το μυαλό (μετά από αυτή την μεταγραφική περίοδο) πως θα μας χαιρετήσει και ο Μαου.
Θυμάμαι κάτι προτάσεις που είχε το καλοκαίρι.
Υπάρχει σίγουρα σχέδιο.