Mīngus έγραψε:Συμπαθητικό σέντερ μπακ φαίνεται ο Ισλανδός αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Αβραάμ Παπαδόπουλο
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- Josey Wales
Mīngus έγραψε:Συμπαθητικό σέντερ μπακ φαίνεται ο Ισλανδός αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Αβραάμ Παπαδόπουλο
Μόνο μην γυρίσουν μπούμερανγκ οι τόσες μεταγραφές.
Ευτυχώς ο λουτσεσκου είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας και ξέρει πόσο σημαντικό πράγμα είναι η συνοχή.
Δεν θέλω να ξαναζήσω εποχές Στέφενς
Υγ ισλανδο είχαμε ποτες?
Ευτυχώς ο λουτσεσκου είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας και ξέρει πόσο σημαντικό πράγμα είναι η συνοχή.
Δεν θέλω να ξαναζήσω εποχές Στέφενς
Υγ ισλανδο είχαμε ποτες?
Αυτός ο Ισλανδος πωστονλενε κανένα κόρνερ στήνει η είναι από τους άλλους?
Aποδεσμευση Χατσεριδη, ανανεωση Βαρελα ..Αυτο ηταν παιδια..Το πιο υπερπληρες ροστερ στην ιστορια του συλλογου..Αν παιξουν μπαλα οντως και οι δυο απο την Πορτογαλια βλεπω καλοκαιρι να χαιρεταει κ ο Κανιας και ο Ευγενιος.Μια καλη επανοδο Βερνμπλουμ για 4ο σεντερ μπακ και να βουλωνει καμμια τρυπα στα χαφ θελουμε..Τι αλλο θα βιωσουμε θεε μου φετος..
-
ariskatiforos
Αράουτ ειδικεύεται...κορνερ χόμπι μόνοsn0ufel4 έγραψε:Αυτός ο Ισλανδος πωστονλενε κανένα κόρνερ στήνει η είναι από τους άλλους?
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ρε θα τρελαθούμε ρεεεεε.....Γενάρη μήνα και πήραμε τέτοιους παίκτες;Αφήστε κάτι και για καλοκαίρι λέμε 
και εκει που εχω κλεισει το λαπτοπ να ηρεμησω απο πορτογαλο ,ανοιγω τιβι και μου ρχεται στα μουτρα στο οπεν
- βομβα στον παοκ ,ερχεται και ινγκασον
αντε να κοιμηθουμε τωρα ,ελεος !
- βομβα στον παοκ ,ερχεται και ινγκασον
αντε να κοιμηθουμε τωρα ,ελεος !
- navigator11
Και τόσες μέρες τα λιωμένα φεγγάρια τι ήταν;TheCursed έγραψε:θα τν πηρε ο υπνος τν γιωργη κ δν εκανε στορι ακομα.