Αν ναι, τότε επαναλαμβάνω: Μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος ο Μπράνκο. Τέτοιο last minute - all issues settling δεν έχει ξαναματαγίνει στον ΠΑΟΚHOOL4IGAN έγραψε:Ε ναι........
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ Φαπ
- P.A.O.K.jim
Το έβγαλε και το OPEN έρχεται σε λίγες ώρες λέμε ή μάλλον έρχονται...

- Mauricio-8-
- navigator11
Την παλεύουν ρεε;;;
Αγορά το τανκ, λέει;
Ο Βαρέλα δε βλέπω την παραμικρή περίπτωση να μη μείνει. Μάλλον στο τέλος ο τρελοΙσπανός δε θα μείνει. I didn't see that coming, να είμαι ειλικρινής.

Αγορά το τανκ, λέει;
Ο Βαρέλα δε βλέπω την παραμικρή περίπτωση να μη μείνει. Μάλλον στο τέλος ο τρελοΙσπανός δε θα μείνει. I didn't see that coming, να είμαι ειλικρινής.
ΜΠΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΜ
Ετοιμη η ομαδα για τα καλοκαιρινα προκριματικα, ισως να κοιταξουμε για του χρονου κανενα δεξι και αριστερο μπακ ή κανενα εξτρεμαρο, σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε κομπλε!

Ετοιμη η ομαδα για τα καλοκαιρινα προκριματικα, ισως να κοιταξουμε για του χρονου κανενα δεξι και αριστερο μπακ ή κανενα εξτρεμαρο, σε ολες τις αλλες θεσεις ειμαστε κομπλε!
Ο Λουτσεσκου με πολλά χάπια, χαχαχαχα.
Προβλέπω ..... παραίτηση.
Δεν θέλω αλλαγές λέει.... χαχαχαχα.
Τον τρολαρει η διοίκηση.....
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προβλέπω ..... παραίτηση.
Δεν θέλω αλλαγές λέει.... χαχαχαχα.
Τον τρολαρει η διοίκηση.....
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Open TV είπαν κλείσαμε και τον Ισλανδό!!!!!!!!
Ρε έχω τρελαθεί με τον Ιβάν Σαββίδη!
Η καλύτερη μεταγραφική περίοδος του PAOK όλων των εποχών! Νέοι παίκτες με μέλλον και φυσικά προσόντα. Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα!!! Τεράστιε Γιώργη και Ιβάν!
Πραγματικα εγώ μόνο με τον Πολωνό ήμουν χαρούμενος, τώρα είμαι thrilled. Η ομάδα ετοιμάζεται για Τσουλου! Έχω τρελαθεί από την χαρά μου!

Ρε έχω τρελαθεί με τον Ιβάν Σαββίδη!
Η καλύτερη μεταγραφική περίοδος του PAOK όλων των εποχών! Νέοι παίκτες με μέλλον και φυσικά προσόντα. Τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα!!! Τεράστιε Γιώργη και Ιβάν!
Πραγματικα εγώ μόνο με τον Πολωνό ήμουν χαρούμενος, τώρα είμαι thrilled. Η ομάδα ετοιμάζεται για Τσουλου! Έχω τρελαθεί από την χαρά μου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 31 Ιαν 2019, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
- theodorosstefan
Συμπαθητικό σέντερ μπακ φαίνεται ο Ισλανδός αλλά θα προτιμούσα κάτι σε Αβραάμ Παπαδόπουλο
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Αυτό είναι all-in. Δεν υπάρχει καν αυτή η μεταγραφική. Βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα όλων των φουτμπολμανατζερικών.
Αυτό είναι all-in. Δεν υπάρχει καν αυτή η μεταγραφική. Βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα όλων των φουτμπολμανατζερικών.