Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
ενταξει δυο παικτες απο πορτογαλια ... παει και ο μυθος του αχυρανθρωπου μπρανκο!
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
τι θες να πεις βιρνα? δεν παίρνουμε μόνο απο ρωσσια για ξέπλυμα?maceio έγραψε:ενταξει δυο παικτες απο πορτογαλια ... παει και ο μυθος του αχυρανθρωπου μπρανκο!
Προεργασία Μιχελ όλα.
Στρωμένη δουλειά βρήκε ο Μπράνκο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στρωμένη δουλειά βρήκε ο Μπράνκο
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και συνεχίζω την σκέψη σου με ερώτηση...Κι αυτός ο παιχταράς αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει τη καριέρα του???Tupac έγραψε:Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα χει δυνατό σουτ από μακριά, του αρέσει να δοκιμάζει το πόδι του. Όταν είναι σε καλή φόρμα, όλο το παιχνίδι περνά από τον ίδιο, όλες οι μπάλες. “Βλέπει” γήπεδο, έχει καλή μακρινή μπαλιά, μεταβιβάσεις ακριβείας. Είναι ολοκληρωμένος και σύγχρονος μέσος, βγαίνει και μπροστά. Του αρέσει να προωθείται, γύρω από την περιοχή, όχι τόσο… μέσα. Δουλεύει πολύ αμυντικά, ενώ χτυπά ωραία τα φάουλ. Δεν ξέρω γιατί δεν είναι βασικός στην Πόρτο, άρχισε βασικός, άλλαξε λίγο η τακτική και η Πόρτο κερδίζει. Έχει στη θέση του τους Ερέρα, Όλιβερ και τον Ντανίλο, που είχε περάσει λίγο από τον Άρη”.
Απο Πορτογάλο Ρεπόρτερ αρενα φμ

Ελπίζω σε λογική ρήτρα. Πάμε καλά ως τώρα.
Απιστευτος πλουραλισμος κεντρο και επιθεση. Ενα σεντερ μπακ και κλεισαμε παρακαλω.
Ρε παιδια,περσυ εκανε 27 συμμετοχες και βασικος στους ομιλους του τσουλου ,φετος 17 και τον σεπτεμβρη επαιξε εθνικη πορτογαλιας,πως τον φεραμε αυτον?αυριο λετε να φυγει ο χατσεριδης και να γινει κανα τρελο με ιγκασον?
Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι παίκτης έρχεται στην ομάδα.
Όταν θα μπει στην Τούμπα θα το καταλάβουμε
Όταν θα μπει στην Τούμπα θα το καταλάβουμε
Αγωνιστικά είναι έτοιμος με γαβρο να παίξει;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Κεν βλέπει ρηγήτισσα και ριγάει, τι να του πει τώρα το συγκεκριμένο ρε.....αν είναι δε και Κατετζού ε Κεν;barlow4 έγραψε:Δεν ασχολούμαι με δαπιτισες.sn0ufel4 έγραψε:Δυνατή η μέλλουσα συνάδελφος. Εγκρίνωteo4giannitsa έγραψε:Δικηγόρος είναι η δικιά του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαρλοου γνώμη?
Για τα μούτρα του καλή είναι.
- painkiller4