Πάνω από το πτώμα μου!cellophan έγραψε:Είμαι σχεδόν δέκα χρόνια εδώ μέσα και δεν έχω δηλώσει ποτέ μα ποτέ πουλέν. Μπορώ;;;
9. Karol Swiderski
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Karol Swiderski
-
Ο Σβιντέρσκι φαντάζομαι τι μάτια βγάζει στις προπονήσεις ώστε να τον εμπιστευτεί τόσο άμεσα ο Λούτσε... και φυσικά στα λίγα λεπτά που πάτησε το χορτάρι της Τούμπας δείχνει τι θα πει ατόφιο ταλέντο.. Η τριπλέτα Άκπομ Ζάμπα Σβίντε είναι για μεγάλα πράγματα!
Δωστε του τα πεναλντι το παιδι ειναι φονιας . Πολυ καλος φοβερη οξυδερκεια εγω απο το stream ειχα θολωσει και αυτος επαιρνει την μπαλα ψηλα στην περιοχη αναμεσα σε 10 παιχτες και κοιτουσε και εκανες σωστες επιλογες κατω απο τετοια πιεση και ενα γηπεδο να βραζει. Θα βγαλουμε γουστα με αυτον προβλεπω να παστελωνει γκολ σε ΑΕΧ και Gayro τουλαχιστον σε εναν απο τους δυο.
Υδραυλικός, Κρύο αίμα, Δρακουμελ, Λανιστερ, Λαζαρ Μετενσάρκωση, πουλέν τεράστιο!
Σημερα θα κοιμηθω φυσιολογικα και δεν θα στριφογυρναω στο κρεβατι. Θα ξυπνησω με καλη διαθεση και οχι σαν να με σκοτωσαν. Θα παω δουλεια και θα ειμαι φυσιολογικος και δεν θα γαυμοσταυριζω καθε τυπο που θα βλεπω. Θα περασω δυο μερες χωρις νευρα και πονοκεφαλο!!! Και ολα αυτα γιατι εσυ αγορι μου ησουν εκει που επρεπε στο 87’!!
ΥΓ Αν και δεν το ξερει , σε ευχαριστει ποκυ και η γυναικα μου!!!
-
τζόφρυ λάννιστερ? είσαι σατανικός φίλεbiriba427 έγραψε:Υδραυλικός, Κρύο αίμα, Δρακουμελ, Λανιστερ, Λαζαρ Μετενσάρκωση, πουλέν τεράστιο!

- paokathens
Από το στόμα μου το πήρες...paok x.m. έγραψε:Σημερα θα κοιμηθω φυσιολογικα και δεν θα στριφογυρναω στο κρεβατι. Θα ξυπνησω με καλη διαθεση και οχι σαν να με σκοτωσαν. Θα παω δουλεια και θα ειμαι φυσιολογικος και δεν θα γαυμοσταυριζω καθε τυπο που θα βλεπω. Θα περασω δυο μερες χωρις νευρα και πονοκεφαλο!!! Και ολα αυτα γιατι εσυ αγορι μου ησουν εκει που επρεπε στο 87’!!

- Sick Bastard
το παιδι καταλαβαινεις οτι εχει να δωσει απιστευτα πραγματα...ισως θα πρεπει να γινουν σκεψεις για συνυπαρξη μαζι με τσουμπα και ζαμπα στη μπροστινη τριαδα...