Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- john4serres
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Δηλαδη αυτο το παλικαρι δεχεται να ερθει στον ΠΑΟΚ με προοπτικη να μεινει και μετα το καλοκαιρι? Ωραια πραγματα!!!
If Branco also resigns Varela, sells Khacheridi and signs an athletic central defender like Ingasson before the deadline then I'll take my hat off for him! 

- sourmenetes
- Moderator
Ναι και στα 2makispaspartou έγραψε:Macho εύχομαι όλα καλά για το οικογενειακό σου θέμα...
Δύο ερωτήματα αν θες απαντάς...
Ο Χατσερ θα αντικατασταθεί αν φύγει?? εννοώ Ινγκασον
Ο Βαρέλα θα ανανεώσει?? πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ο παικταράς!
- thanos-xanthi
Ε οχι και λειτουργει καλα,αφου καποιοι ειδημονες με αναλυσεις καφενειου μας γραφαν πριν 5-10 μερες για το ποσο χαλια λειτουργει η ομαδα και οτι τα "αντανακλαστικα" μας ειναι χαλια,πηγαιντε και δειτε τα. Ποτε θα μαθει ποια ο κοσμος να βουταει την γλωσσα στο μυαλο του πριν γραψειsourmenetes έγραψε:Η ομαδα πλεον λειτουργει καλυτερα.ερχονται σωστοι παικτες,ασχετα το timing(δυσκολα σου ερχεται ο ολιβειρα 1η του μηνος,για αυτο πηρε και μισιτς),καλες ηλικιες και με προδιαγραφες να ανεβασουν επιπεδο.
Επισης ετοιμαζεται ομαδα για του χρονου.
Θελετς κατι αλλο;;
Απο κει και περα,26 χρονων παικτης απτην Πορτο που ειναι και διεθνης σε Εθνικη Πορτογαλιας,αν εγραφε κανεις οτι θα κλειναμε τετοιον παικτη θα τον παιρναμε με τις ντοματες. Δεν υπαρχουν αυτα που ζουμε
Το σημαντικοτερο των χειμερινων μεταγραφων για μενα ειναι οι ηλικιες. 21,24,26 χρονων. Πανε οι εποχες που οι ποιοτικοι παικτες ερχοντουσαν μετα τα 30 στον ΠΑΟΚ. Η ομαδα εξελισσεται ποδοσφαιρικα οσο καμια αλλη στην Ελλαδα. Αν αυτη η μπουρδελοχωρα μας αφησει να πεταξουμε ψηλα,ολη η φιλαθλη Ελλαδα θα δει πολυ ωραια πραματα τα επομενα χρονια απτον ΠΑΟΚ και εγχωρια,αλλα και ευρωπαικα.
Γαμημενη Ελλαδα,βοηθαει μια φορα τα παιδια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 30 Ιαν 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
- black_star_ninja
Μάτσο Ελπιζω να ειναι περαστικό οτι σας ταλαιπωρεί. Μόνο μια ερώτηση. Ήταν ο Ολιβέιρα το πλάνο Α;;;
-
Τρέλα ο Oliveira... Μακάρι και Ingason! Βλέπω να γινόμαστε πυραυλοκίνητοι με τόσο νιάτο και τόσους μπαλαδόρους...
Ο Σβιντέρσκι πάντως με το λίγο χρόνο που τον έχω δει και με τις επαφές που έχει κάνει με την μπάλα θεωρώ ότι θα αφήσει εποχή.. Η κίνηση που κάνει μέσα στην περιοχή και φεύγει στην πλάτη της άμυνας και το βρωμόσουτό του δεν υπάρχουν..
Επίσης Misic ένα κλικ πιο γρήγορος από Σακχοφ και το θετικό ότι έχει κουβάλημα μπάλας..
Δεν ξέρω νομίζω ότι ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τις μεταγραφές μας...
Ο Σβιντέρσκι πάντως με το λίγο χρόνο που τον έχω δει και με τις επαφές που έχει κάνει με την μπάλα θεωρώ ότι θα αφήσει εποχή.. Η κίνηση που κάνει μέσα στην περιοχή και φεύγει στην πλάτη της άμυνας και το βρωμόσουτό του δεν υπάρχουν..
Επίσης Misic ένα κλικ πιο γρήγορος από Σακχοφ και το θετικό ότι έχει κουβάλημα μπάλας..
Δεν ξέρω νομίζω ότι ειμαι πολύ ευχαριστημένος με τις μεταγραφές μας...
-
Γελάω με τα σχόλια αλλόθρησκων στα σαιτς στην προσπάθεια τους να μειώσουν την μεταγραφή και την αξία του παίκτη.
Άλλοι δεν μπορούν να πάρουν Καιπερς και άλλοι φέρνουν Αβραάμ... Αλλά εκεί.Προσπαθουν να πείσουν τους εαυτούς τους μάλλον
Ιβάν φέρτε και Ινγκασον και κάντε όλο τον λαό ευτυχισμένο.
Κάντε τον Λουτσεσκου προβληματισμένο
Ρε τί πάθαμε απόψε την τρέλα μου μέσα.
Πριαπισμός από τον τρόπο που ήρθε η νίκη αλλά και την μεταγραφή του παικταρα.
Άλλοι δεν μπορούν να πάρουν Καιπερς και άλλοι φέρνουν Αβραάμ... Αλλά εκεί.Προσπαθουν να πείσουν τους εαυτούς τους μάλλον

Ιβάν φέρτε και Ινγκασον και κάντε όλο τον λαό ευτυχισμένο.
Κάντε τον Λουτσεσκου προβληματισμένο

Ρε τί πάθαμε απόψε την τρέλα μου μέσα.
Πριαπισμός από τον τρόπο που ήρθε η νίκη αλλά και την μεταγραφή του παικταρα.

Θυμάμαι πόσο προβληματισμένοι ήμασταν οι περισσότεροι με τον μεγάλο μέσο όρο ηλικίας της ομάδας και σκεφτόμασταν τι θα γίνει στο μέλλον; Θα αλλάξουμε καμία δεκαριά παίχτες το καλοκαίρι; Και να που τελικά η πώληση του Prijovic μας έλυσε τα χέρια και όλες τις απορίες. Εξαιρετική μεταγραφική στροφή σε νεαρούς και διψασμένους παίχτες από την διοίκηση. Τώρα αυτό που απομένει είναι σιγά σιγά να ενσωματωθούν όλοι αυτοί οι παίχτες. Στα ντέρμπι περιμένω να παίξουν σαν αλλαγές οι περισσότεροι εξ αυτών, αλλά στο κύπελλο πραγματικά το πιστεύω ότι μπορούν να κουβαλήσουν την ομάδα και να γίνεται το απαραίτητο rotation για να μην τα φτύσουν οι βασικοί. ΜΠΡΑΒΟ από εμένα στη διοίκηση γι' αυτήν την μεταγραφική περίοδο, είτε προλάβουν να διώξουν τον Khacheridi και να τον αντικαταστήσουν είτε όχι.
- ΑποστόληςΑ