Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Σαντοου το είδα αγορίνα, αλλά να με συμπαθας νομίζω ο wickerman τον είχε αναφέρει ακόμα πιο νωρίς, κατά τις 2-3 το μεσημέρι!
- navigator11
-
Εγώ είπα μακάρι να είναι ένας από τους δύο Πορτογάλους που έχουν ακουστεί (Ολιβέιρα ή Σίλβα)rainmaker έγραψε:Σαντοου το είδα αγορίνα, αλλά να με συμπαθας νομίζω ο wickerman τον είχε αναφέρει ακόμα πιο νωρίς, κατά τις 2-3 το μεσημέρι!
O Oλιβιερια, δεν θυμαμαι απο ποιον, ειχε αναφερθει απο καποιον πριν 2 και βδομαδες.
Σε φαση, να μας τον στειλει ο Κονσεισαο.
Σε φαση, να μας τον στειλει ο Κονσεισαο.
- Mauricio-8-
Αν ισχύει θα κάνει τη διαφορά είναι μακράν καλύτερος από όλα τα χαφ που έχουμε!
-
Μεγάλη παικτούρα, περισσότερο 8 , πιο πολύ ως αντι Mauricio...
Χαφ με τα όλα του, πολλά κιλά μπάλα, θεωρώ ότι είναι με διαφορά ο καλύτερός μας χαφ...
Βλέπω λογικό ότι πάμε σε δύο οκτάρια με την προοπτική ότι υπάρχει Βερν και ανανεώνει Κάνιας.. Λογικά Μαουρίσιο με καλή πρόταση ίσως φύγει το καλοκαίρι οπότε θα είμαστε έτοιμοι σε αυτό το σενάριο..
Χαφ με τα όλα του, πολλά κιλά μπάλα, θεωρώ ότι είναι με διαφορά ο καλύτερός μας χαφ...
Βλέπω λογικό ότι πάμε σε δύο οκτάρια με την προοπτική ότι υπάρχει Βερν και ανανεώνει Κάνιας.. Λογικά Μαουρίσιο με καλή πρόταση ίσως φύγει το καλοκαίρι οπότε θα είμαστε έτοιμοι σε αυτό το σενάριο..
δυσκολευομαι να το πιστεψω
ελπιζω να χει μια λογικη ρητρα και να γουσταρει ΠΑΟΚ, αν και δυσκολα κρατας τετοιους παικτες.
μπραβο παντως στην ΠΑΕ.

μπραβο παντως στην ΠΑΕ.
θέλω να ακούσω την οψιόν
αν είναι κάτω από 4 μύρια, θα είναι μια χαρά
αν είναι κάτω από 4 μύρια, θα είναι μια χαρά
Παιδιά εγώ επειδή δεν ξέρω τον παίχτη, παίζει στην θέση που παίζει ο Μαουρίτσιο ή ο κανιας?
-
Αυτό ακριβώς.Μακαρι να έχει λογική ρήτρα.jibbie έγραψε:δυσκολευομαι να το πιστεψωελπιζω να χει μια λογικη ρητρα και να γουσταρει ΠΑΟΚ, αν και δυσκολα κρατας τετοιους παικτες.
μπραβο παντως στην ΠΑΕ.
Είναι παίκτης που θα ανεβάσει επίπεδο το κέντρο μας.
Μου χρωστάς 30 ευρώShadowM4N έγραψε:Μάγκες ποντάρω 20Ε πως θα είναι ο Radoja και 10Ε πως θα είναι ο Iturraspe
![]()
Μακάρι να πέσω μέσα..!
:p
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Τετ 30 Ιαν 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Πολλά 8άρια μαζεύονται. Αλλαγή συστήματος μυρίζει του χρόνου και βλέπω τον Πέλκα να μας χαιρετάει.
Ενας καλυτερος Μαουρισιο ειναι.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κινηση επιτελους.
Για μενα μεγαλυτερη αξια εχει η λειτουργεια της ομαδας, κανοντας ανοιγμα επιτελους στην Πορτογαλλια, και μετα ο παικτης.
Εβγαζε ματια η περιπτωση του απο τη Πορτο, ειδικα οταν εχουμε τον αλλο Σερτζιο προπονητη.
Μπραβο στο Μπρανκο.Respect.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ κινηση επιτελους.
Για μενα μεγαλυτερη αξια εχει η λειτουργεια της ομαδας, κανοντας ανοιγμα επιτελους στην Πορτογαλλια, και μετα ο παικτης.
Εβγαζε ματια η περιπτωση του απο τη Πορτο, ειδικα οταν εχουμε τον αλλο Σερτζιο προπονητη.
Μπραβο στο Μπρανκο.Respect.

Υπάρχει σενάριο να έρθει και με αγορά. Ακόμα δεν έχουν κλείσει. Ρητρα βάζουν σίγουρα.