Προφανώς και δε θα είναι αυτοί φίλε.. λέω τι θα ήθελα..pakos έγραψε:makispaspartou έγραψε:Θα ήμουν ευτυχισμένος αν ο παίκτης είναι ο Ινγκασον με συνεπαγωγή την πώληση Χατσεριντι και την ανανέωση Βαρελα. Λογικα πάντως το όνομα δε θα ενθουσιάσει γι αυτό και φρενάρουν οι διαχειριστές.. Τέλος πάντων να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη.. θα είναι έγχρωμος λογικά .. Ας είναι ο Καμπορε η ο Εσιτι ..
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά αν δεν ενθουσιάζει ο Essiti και ο Kabore τότε ποιος θα μας ενθουσιάσει ο Kante??
Αν είναι οποιοσδήποτε από αυτούς που έχουν γραφτεί θα μιλάμε για πάρα πολύ καλή μεταγραφή!
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ο σημερινός ΠΑΟΚ αν έπαιρνε Νατχο δε θα τον έπαιρνε για 6 μήνες. Και σίγουρα σήμερα χτυπάμε πιο εύκολα τέτοιους παίκτες.makispaspartou έγραψε:Εγώ προσωπικά ενθουσιάζομαι και με ανανέωση Βαρέλα μόνο ..Ενθουσιασμό σαν όνομα ήταν ο Νομποα και ο Νατχο όταν τους πήραμε .. Αυτό εννοώ .. Δε θα είναι τέτοιου βεληνεκούς ..
Μιας και είπες Νομπόα...makispaspartou έγραψε:Εγώ προσωπικά ενθουσιάζομαι και με ανανέωση Βαρέλα μόνο ..Ενθουσιασμό σαν όνομα ήταν ο Νομποα και ο Νατχο όταν τους πήραμε .. Αυτό εννοώ .. Δε θα είναι τέτοιου βεληνεκούς ..

- navigator11
Ο Ιβάν ξανά μανά, γράφοντας στα παπάρια του τη βρόχα, εκεί έξω από την Τούμπα να υποδεχτεί τα παιδιά του. Μεγαλύτερη μεταγραφή από τον άνθρωπο αυτό δεν υπάρχει. Κακά τα ψέμματα.
Τουλάχιστον είναι ταχυδυναμικός; Μόνο αυτό πες.barlow4 έγραψε:Ρε Νάβι τι γουστάρεις τώρα δηλαδή.να χαλάσει?ένα πράμα σου ζητήσαμε .κρατήσουν δύο ώρες.τι είστε εσείς ρε.navigator11 έγραψε:Casemiro?barlow4 έγραψε:Το βρωμιζω.απο Ισπανία είναι λέω εγώ.
- sourmenetes
- Moderator
Αν το κλειδωσουμε για καμια ωρα το τοπικ παιζει να εχουμε αυτοκτονιες;;
Θερμοπυρηνικός εσωτερικής καύσης και κάθετου σωλήνα.
Δεν νομίζω.
ΥΓ. Ως συνήθως, συμφωνώ με Νάβι. Και ο Σούρμε δεν έχει άδικο.
Δεν νομίζω.
ΥΓ. Ως συνήθως, συμφωνώ με Νάβι. Και ο Σούρμε δεν έχει άδικο.
- Επισκέπτης
οπως λέει και ο Αλεφαντος: θέλω έναν χαφ
ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟ
ΜΑΝΤΟΥΜΑΔΟΡΟ
ΜΑΝΟΥΡΙΟΡΟ
με καλές εκτελέσεις
και πόδια σαν μπουκάλες οξυγόνου
!!! 
ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟ
ΜΑΝΤΟΥΜΑΔΟΡΟ
ΜΑΝΟΥΡΙΟΡΟ
με καλές εκτελέσεις
και πόδια σαν μπουκάλες οξυγόνου

-
Να ρωτήσω τώρα που θα αρχίσει ο αγώνας θα μεταφερθούμε στ διπλανό τόπικ;; δεν θέλω να χάσω κάτι. ΠΑΟΚ είσαι