Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μάλλον θα αστειεύεσαι.....!!!Αν είναι να συγκρίνεις εκείνον τον παιχταρά με αυτόν που ναι μεν ξέρει μπάλα αλλά δεν μαρκάρει ούτε για αστείο...Τι να τον κάνω άμμα δεν δίνει βοήθειες στα μπάκ???
Παντα στο δευτερο ημίχρονο ομος δεν υπαρχει....αλλα να μου πειτε....ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ....εξαφανίζετε και μετα εμφανίζετε παλι και κανει τα μαγικα του με την μπαλα.
πφφ στη ληξη του αγωνα παει ενας και του βγαζει τη φανελα στο νταηλικι!
οοοτι να ναι!
ψιλοενοχληθηκε παντως που του την πηρε ετσι.ετσι με φανηκε απ τη μουρη που πηρε..
trobonaras έγραψε:πφφ στη ληξη του αγωνα παει ενας και του βγαζει τη φανελα στο νταηλικι!
οοοτι να ναι!
ψιλοενοχληθηκε παντως που του την πηρε ετσι.ετσι με φανηκε απ τη μουρη που πηρε..
Ειδες εναν παραδιπλα που πηρε τη φανελα του Γκαρσια και μια μπαλα???
παντως εγω διαφωνω με την αποψη οτι ο Λινο δεν ειναι μπακ..
Ο Λινο για να κανει τις κουρσες που κανει, πρεπει να χει τη δυνατοτητα να τις κανει απο πισω, σε γρηγορη αναπτυξη της ομαδας μετα απο καλη αμυντικη λειτουργια..και αν εχετε προσεξει τοτε κανει τις καλυτερες του ενεργειες..
Δεν εχει τη φυσικη κατασταση να κανει ΚΑΙ πολλες κουρσες αλλα να ειναι συνεπης ΚΑΙ στα αμυντικα του καθηκοντα..Γι αυτο και ξεκιναει καλα και στο δευτερο πεφτει..εμενα μου φαινεται λογικο, γιατι κανει παααααρα πολλες κουρσες..Ισως θα μπορουσε στο δευτερο ν ανεβαινει χαφ σε συνδυασμο με καποιες εσωτερικες -και μη- αλλαγες, ιδεα δεν εχω, αυτα ειναι θεματα Σαντος.
Τοτε φαινεται περισσοτερο γιατι απλα εχει μπροστα του τον Σορλεν,οταν παιζει με Δαρλα απο πισω δεν παιρνει βοηθειες στην πτερυγα και δεν εχει κανεναν να του ανοιγει το παιχνιδι