Λεβαδειακός - Π.Α.Ο.Κ. 14.02.09 MVP Σχόλια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιος πιστεύετε ότι ήταν ο mvp του Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ;

Χαλκιάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αραμπατζής
5
2%
Κοντρέρας
1
0%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
9
4%
Γκαρσία
5
2%
Βερόν
2
1%
Ίβιτς
89
39%
Κονσεϊσάο
77
33%
Σορλέν
40
17%
Μουσλίμοβιτς
2
1%

Σύνολο ψήφων: 230

Manolis4

Re: Λεβαδειακος - ΠΑΟΚ 14.02.09 Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από Manolis4 »

Για μένα ο Βιειρίνια σε τέτοιο χωράφι δεν έπρεπε να πατήσει καν..Κάποιοι ξεχνάνε τι έχουμε περάσει με τον παίκτη και το πόσο πρέπει να προστατευτεί μέχρι να γίνει τελείως καλά...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σιγά ρε Πυργιώτη μας έβγαλες τα μάτια.

Λοιπόν συγχαρητήρια στην Admin Team για το πολύ σωστό άρθρο της στην κεντρική σελίδα/

http://www.paokmania.gr/index.php/artic ... -paok.html
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

χαχχαχαχα!!!!το συνηθίζω!!!!βασικα πρεπει να κοψω τα πολυ εντονα γραμματα σε ολα ειναι μαλακια μου αλλα ειναι κουραστικο να μαυριζεις μονο τα σημαντικα.... :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Σάβ 14 Φεβ 2009, 19:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Aytias

Δημοσίευση από Aytias »

Ισως το μοναδικό που μπορεί να καταλογιστει στο Σάντος είναι ότι έχασε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, π.χ Βερόν και ίσως να δοκιμάσει τον Χούτο νωρίτερα, ας πούμε στο 2-0.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Όντως φοβερό το άρθρο στην κεντρική :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στον απίστευτο λαό μας για τη μεγάλη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση που δεν άφησε περιοθώρια στον Λεβαδειακό ούτε να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να πάρει κάτι από το παιχνίδι αυτό.

Όμως, όπως δεν υπάρχει Παοκτσής που δε χάρηκε για αυτή την εμφάνιση, αναρωτιέμαι αν υπάρχει Παοκτσής που δε στράβωσε, ή δεν εκνευρίστηκε, ή δε συγχίστηκε με τον Σάντος που για ακόμα μια φορά έδειξε ότι ειδικά στο θέμα των αλλαγών σκάει γάιδαρο. Κερδίζεις 0-3 από το 59 και περιμένεις τι; Πότε θα πάρει ο Χούτος χρόνο στα πόδια του να δεθεί με την ομάδα; Πώς θα ξεκουράσεις τους βασικούς σου;

Αυτά λίγη σημασία έχουν βέβαια μετά από μια τέτοια νίκη. Ωστόσο, πρέπει να τα λέμε, όσοι από εμάς τα πιστεύουμε, για να μη μας καταλογίζουν κάποιοι ότι εμφανιζόμαστε μετά από ήττες μόνο. Προσωπικά, επέλεξα να κάνω το αντίθετο, μετά τη βαρειά ήττα από τον ΠΑΟ δεν είπα κουβέντα.

Όπως δεν έχω πεί κουβέντα φέτος όλη τη χρονιά, που ο Σάντος με έχει κάνει ρόμπα για τις περυσινές μου δηλώσεις εναντίον του. Συνεχίζω να μην τον γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ για το στυλ που κοουτσάρει, συνεχίζω να τον θεωρώ ύπνο και...μισόχαζο που λέμε και στο χωριό μου, αλλά κρίνοντας εκ του αποτελέσματος το βουλώνω, και του αναγνωρίζω ότι τηρεί κατά γράμμα το πλάνο που έθεσε και όσα υποσχέθηκε ως τώρα έχουν ήδη ξεπεραστεί. Και δεν κρύβω ότι ελπίζω να μας εκπλήξει θετικά στα play-off παρουσιάζοντας επιτέλους μια ομάδα που θα μπαίνει στα ντέρμπυ με τους δυνατούς και δεν θα φοβάται, δε θα είναι ηττοπαθής, αλλά θα είναι ορμητική και θα επιχειρεί να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι...Το ελπίζω κ το εύχομαι...

Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

(από την ασπρόμαυρη Κω όπου ζω για φέτος και στην οποία από τον Νοέμβρη λειτουργεί και ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Κω)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ δεν εκνευρίστικα ουτε λίγο αλεξ.
Γιατί άν καταλάβαινα τι σκέφτεται ο Σαντος, θάμουν προπονητής όχι ρεμπεσκές όπως τώρα :) :) .
Και άν δε ξέρουμε γιατί γίνεται κάτι, ασ μη στραβώνουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

mvp ο Ιβιτς αν και μπορουσε να καρφωσει κανα-δυο μπαλακια ακομα. ηταν ο καλυτερος και μετα ο σερτζιο.

πολυ καλη η ομαδα γενικα σημερα κυκλοφορησε την μπαλα και ψιλοετρεξε.

δεν μου αρεσαν οι αλλαγες μονο του Χουτου στο 88 και του Βιερινια στο 89.
koulos

Δημοσίευση από koulos »

Για πρωτη φορα φετος η ομαδα επαιξε μπαλλα εκτος απο ποδοσφαιρο...Οποιος καταλαβαινει την διαφορα,καταλαβε....Αν και φοβομουν το παιχνιδι η αποδοση της ομαδας με εκανε να χαλαρωσω απο το 15ο λεπτο.Φαινονταν οτι το ματσακι ηταν καθαρισμενο,για πρωτη φορα δεν κερδισαμε απλως αλλα επιβληθηκαμε των αντιπαλων.
Αν για καποιους απο μας αυτα φαινονται "ψιλα γραμματα" για μενα ειναι η αποδειξη οτι η ομαδα βελτιωνεται οχι μονο αγωνιστικα αλλα κυριως ψυχολογικα...Ξαναγινομαστε ΠΑΟΚ σιγα σιγα,κατι που σημαινει πως τετοια ματς αρχιζει να τα ξανακαθαριζει η φανελα....Θυμηθειτε λιγο τα περυσινα χαλια και αν δεν συμφωνησετε οτι εχουμε κανει αλματα μπροστα τοτε....τραβατε να γινετε οπαδοι του οδοντιατρου της Παπαναστασιου! (το τελευταιο το γραφω με αφορμη καποιες γκρινιες που διαβασα για τις αλλαγες του Σαντος.Τελικα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι ποτε και με τιποτε....)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

θα παρακαλουσα πααααααααρα πολυ τους διαχειριστες του φορουμ, να ενεργοποιησουν την επιλογη friend or foe , η οποια επιτρεπει στους χρηστες να προσθετουν αλλους χρηστες του φορουμ των οποιων τα μηνυματα δε θελουν να διαβαζουν σε αυτην (στην κατηγορια foe),με αποτελεσμα να μην εμφανιζονται κατα την αναγνωση του φορουμ..με συγχωρειτε αλλα συνεχως πεφτω κατα λαθος πανω σε ποστ ανθρωπων που εχουν σκοπο ζωης να κραζουν τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ και προσωπικα, τα μηνυματα τους δε θελω να τα βλεπω ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..ειναι ανυποφορα/οι !

ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καταπληκτικό σουβλάκι, υπέροχο κοντοσούβλι, αλλά το αρνάκι ήταν άλλο πράγμα!! :lol: :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα: Πολύ καλό παιχνίδι σε ένα άθλιο γήπεδο. Αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Και μην ξεχνάμε ότι ο Λεβαδειακός μόνο από τον λαγό είχε χάσει μέχρι σήμερα. Πολύ τσαμπουκάς, πολύ δύναμη, καλή οργάνωση παιχνιδιού, καταπληκτικοί Σορλέν και Λίνο και γενικά μπράβο σε όλους! Συντηρητικό κοουτσάρισμα αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Σάντος. Και πολύ κρύο βέβαια...

Νίκη που κλείνει στόματα! Όπως το είπε ο Νίκος.

Και μπράβο στους οπαδούς μας που φέρθηκαν άψογα...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Συγχαριτήρια στην ΠΑΟΚάρα για την άνετη νίκη στο χωράφι της Λειβαδιάς.Νομίζω ήρθε πολύ εύκολα παρόλο που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν κάναμε καμιά μαγική εμφάνιση.Θεωρώ οτι παίξαμε πάρα πολύ έξυπνα + οτι είμαστε κάποια επίπεδα πάνω σαν ομάδα το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν οι άπειρες λάθος πάσες για άλλη μια φορά από τους μέσους μας.Ειδικά στπ πρώτο ημίχρονο.Ίσως βέβαια να έφταιγε ο αγωνιστηκός χώρος. Όπως και να έχει σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και αυτοί ήρθαν πολύ πολύ εύκολα.Συμφωνώ για όσους λένε για τις αλλαγές και νομίζω οτι θα το βρούμε μπροστά μας πάλι με την κούραση αλλά και τις κίτρινες κάρτες.Μας έχουν βιάσει με τις κίτρινες φέτος.Τι να πω.
Χίλια μπράβο στα αδέρφια που ήταν στο γήπεδο.Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό και νομίζω συνέβαλαν και αυτοί τα μέγιστα για την νίκη.Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν το γεγονός οτι φωνάζανε το όνομα του Χούτου.Ο παίκτης δεν έχει προσφέρει ακόμα τίποτα στην ομάδα.Νομίζω πρέπει, όπως έγινε και με άλλους παίκτες μας φέτος, να δείξει κάποια πράγματα και μετά να γίνει σύνθημα στα χείλη μας. Όπως και να έχει αυτή είναι μόνο η άποψη μου.
Συγχαριτήρια λοιπόν σε όλους και συνεχίζουμε...
Υ.Γ. Συγνώμη αν σας κούρασα...
:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

jibbie έγραψε:θα παρακαλουσα πααααααααρα πολυ τους διαχειριστες του φορουμ, να ενεργοποιησουν την επιλογη friend or foe , η οποια επιτρεπει στους χρηστες να προσθετουν αλλους χρηστες του φορουμ των οποιων τα μηνυματα δε θελουν να διαβαζουν σε αυτην (στην κατηγορια foe),με αποτελεσμα να μην εμφανιζονται κατα την αναγνωση του φορουμ..με συγχωρειτε αλλα συνεχως πεφτω κατα λαθος πανω σε ποστ ανθρωπων που εχουν σκοπο ζωης να κραζουν τον εκαστοτε προπονητη του ΠΑΟΚ και προσωπικα, τα μηνυματα τους δε θελω να τα βλεπω ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ..ειναι ανυποφορα/οι !

ευχαριστω.

+100000 Δεν το ήξερα ότι γίνεται..

ΒΛΑΚΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΤΙ τον βάζεις το Μαρκο το λελε (στην αρχή), πετάει τώρα ο ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΤΗΣ...
ΓΚΟΟΥ ΒΙΛΑΤΖ Πορτογάλε με τα κολλήματα με τον Ιβιτς, τώρα όταν δε τον βάζει σερνόμαστε..
ΨΟΦΑ αφου ο Αραμπατζής δε κάνει τι τον βαζεις?? Μπράβο στο μικρό τώρα.
ΑΜΠΑΛΕ παίξε 4-4-2 όχι άλλη άμυνα, τριάρα με το σύστημα του (και λίγα ήταν) ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ και μια απο τις δυσκολότερες έδρες.
Έκανε παίχτη τον Μαλεζά (όχι μονος του αλλα φυσικά τον πίστεψε).
Έφερε ΠΟΛΛΟΥΣ απο τους παιχταράδες που έχουμε.
ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ

Και θέλετε να ξέρετε γιατί τους έβαλε στο 88??
Ε άμα ξέραμε δε θάμασταν εδώ, αυτός είναι ο προπονητής, αυτός ξέρει.

Έλεος με τον κάθένα εδωμέσα.
Και ξέρω ότι είναι φόρουμ και ο καθένας έχει τη γνώμη του αλλα η αχαριστία δεν υποφέρεται...
Ο άλλος αναρωτιέται αν υπάρχει Παοκτσης που δεν ξενέρωσε σήμερα...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕΕΕ???
Πέρσι πονούσαν τα μάτια μας απο την ομάδα και φέτος που καναμε 1000 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ πονάνε τα αυτιά μας με τον καθένα κράχτη.

Ούτε να χαρούμε μια νίκη 0-3 δε μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!
ο καθενας με την αποψη του ειναι......Δημοκρατια εχουμε!!!δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τις ιδιες αποψεις!!!
εξαλλου οπως εχουμε ξαναπει "οι αποψεις ειναι σαν την κωλοτρυπιδα....ο καθενας εχει απο μια"

ασχετο αλλα με ποιον τα εχετε βαλει???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Σάβ 14 Φεβ 2009, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Βαρέθηκα φίλε την ψυχραιμία.
Ακόμα και μετά απο 0-3 ρε γαμώτο δηλαδή ποτε δε θα μιλάει άσχημα ο καθένας?
Α! Όταν γίνει το όνειρο τους....
ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΥΤΟΣ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”