Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Παίζει και Λεβάντε, που η λεβάντα προκαλεί νύστα. Εξού και η νύστα του πιλότου ασούμεgeonov29 έγραψε:Ρε μήπως ειναι εκείνος ο Σέρβος που ακούστηκε και παίζει Ισπανία;...Βούκσεβιτς τον έλεγαν; Η κάνω λάθος;
Μπα, αν δεν μπορεί να κάτσει πάγκο και να κοουτσάρει την ομάδα σε περίπτωση που ο προπονητής πάθει λουμπάγκο δεν κάνει.zarathustra79 έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου αλλά μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός, πλάγιος μπακ, τερματοφύλακας, εξτρέμ, επιθετικός μέσος, δεύτερος φορ και τέλος και ως φορ. Μας κάνει???
Σιγά μη παίζει και στη Βαλεριάνα.
Πιλότος μιλά, το θέμα είναι τελειωμένο.
Το ίδιο άρθρο και στο PAOK24... Μα πόσο μπροστά είναι αυτοί οι ΑΡΔ!!! Όλα τα γνωρίζουν οι φούστηδες...
Μπορεί να είναι και ο ΒαλεριάνοςAsimos έγραψε:Σιγά μη παίζει και στη Βαλεριάνα.
Εγώ σας τα λεγα Θωμαδεςpgetsos έγραψε:Συνεχιστε, να εχω να παραθετω παραπανω ποστ το βραδυ
Πολύ σωστόDimg4 έγραψε:Και να ερθει 6αρι ο Καντουρι θα παιξει εκει, ειναι πασπαρτου και συνδετικος κρικος
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Θα μπει με καλασνικοφ!!!:lol::lol::lol:HOOL4IGAN έγραψε:Εγώ βλέπω στις 31 του μήνα να μην μένουμε στο βίντεο παρουσίασης του παίκτη, αλλά στην θεαματική είσοδο του Μάτσο στο φόρουμ!!!
-
3 μέρες τώρα βγαίνανε ειδήσεις με τι πόρτες που φάγαμε άντε να δούμε ποια ανοιξε
διεθνης απο πρωταθλημα κεντρικης ευρωπης να το ξανα πω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T16 την Τετ 30 Ιαν 2019, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.