Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Μπορεί να εννοεί και την ανανέωση πασχαλακη. Δεν μου μοιάζει για μεταγραφικό εμένα το ποστ.
Jo τέτοια ώρα τέτοια λόγια που λένε... Σε μεταγραφή αναφέρεται και το έχει αποδείξει ότι του αρέσουν αυτά στο τέλος... Λογικά και αυτός από μικρός είχε ένα "κουσουράκι" με το f5!!!
για Βαρέλα λέει οτι έχει ανανεώσει,
Μη σας ξενερώνω όμως
δεν έχω πληροφορίες
στηρίζομαι στο κληρονομικό χάρισμα

Μη σας ξενερώνω όμως
δεν έχω πληροφορίες
στηρίζομαι στο κληρονομικό χάρισμα

- thanos-xanthi
για να λεει εκπληξη ειναι κατι φρεσκο παντως
οχι κατι που εχει κυκλοφορησει καιρο
αν φυσικα προκειται για μεταγραφικο
οχι κατι που εχει κυκλοφορησει καιρο
αν φυσικα προκειται για μεταγραφικο
δε παίζει να περάσουμε μάθημα αυτή την εξεταστική..
φάγαμε το Γενάρη με τα μεταγραφικά, έρχεται και Φλεβάρης φωτιά. Καλό Σεπτέμβριο
Άντε όσοι μπορούν γήπεδο σε λίγο εν αναμονή και της surprise. Βγήκε και ήλιος, ελπίζω να κρατήσει και να μην την πάθουμε πάλι αλά Παναχαΐκή.

φάγαμε το Γενάρη με τα μεταγραφικά, έρχεται και Φλεβάρης φωτιά. Καλό Σεπτέμβριο

Άντε όσοι μπορούν γήπεδο σε λίγο εν αναμονή και της surprise. Βγήκε και ήλιος, ελπίζω να κρατήσει και να μην την πάθουμε πάλι αλά Παναχαΐκή.
Δεν είναι για τον Πασχαλάκη. Ο Γιώργης σχολιάζει περιμένετε λίγο και προσθέτει φατσούλες με χαμόγελα
savvidisteam
@tgka1926pgpks wait a bit
savvidisteam
@tgka1926pgpks wait a bit
Τι κάνεις όλη την ώρα στον υπολογιστή ρε μπαμπάαααα; (γιος, 4 ετών). Πατάω το f5 παιδί μου. Αααα να το πατήσω και εγώ; Αφήνεις;(γιος) Κλαίωωωωωω... ρε τι τραβάμε... Συγγνώμη για το off!

-
- Επικοινωνία:
Τελευταίες μέρες γίνονται απρόσμενες "καραμπόλες" στα μεταγραφικά.Ισως μας ευνοήσει μια τέτοια και έρθει τελευταία στιγμή στόπερ η εξάρι.Λιγες ώρες ακόμα και θα μάθουμε.Παντως αν είναι να έρθει κάποιος,θα προτιμούσα χαφ.Στα στόπερ βγαίνει η χρονιά με Varela-Crespo-Tosca.Στα χαφ είμαστε γεμάτοι 8αρια και έχουμε μισό κόφτη,τον επιρρεπή σε τραυματισμούς και λάθη Canas.
Τώρα παίζει και να μας τρολάρει ο Γιώργης. Τι, αυτός δεν έχει δικαίωμα?
μ'αρέσει που είχα κανονίσει τη μέρα να τελειώσω δουλίτσες να φάω να κάνω μπανάκι να δω τον αγώνα χαλαρά κλπ κλπ τώρα θα κολλήσω εδώ όλη μέρα εδώ και δεν θα κάνω τπτ.
να ξέρεις πάντως Γιώργη αν το σουρπράιζ δεν ανακοινωθεί στο επόμενο μισάωρο δεν είσαι εντάξει...
να ξέρεις πάντως Γιώργη αν το σουρπράιζ δεν ανακοινωθεί στο επόμενο μισάωρο δεν είσαι εντάξει...
Το δικαίωμα το έχει και του το έχουμε δώσει και μόνοι μας, αλλά επειδή ξέρει την ξενέρα που θα έρθει δεν τα κάνει αυτά...