Καταλαβαινεις οτι το ποστ σου προκαλει απαντηση-κριτικη (οχι για σενα) ,αλλα δεν θα πεσω στην παγιδα...obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει οτι τελικά θα βρεθεί τρόπος να φύγει ο Χατσεριδι αλλά δεν θα προλάβουμε να φέρουμε παιχτη.

Καταλαβαινεις οτι το ποστ σου προκαλει απαντηση-κριτικη (οχι για σενα) ,αλλα δεν θα πεσω στην παγιδα...obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει οτι τελικά θα βρεθεί τρόπος να φύγει ο Χατσεριδι αλλά δεν θα προλάβουμε να φέρουμε παιχτη.
Και γω το πιστευω.obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει οτι τελικά θα βρεθεί τρόπος να φύγει ο Χατσεριδι αλλά δεν θα προλάβουμε να φέρουμε παιχτη.
GoMaRoS έγραψε:Ο τοσκα πιο πολυ στοπερ ειναι παρα μπακ, μπορει επιθετικα να μην εδειξε κατι, αλλα αμυντικα σε οσα παιχνιδια επαιξε ηταν αψογος. Τωρα με Γιαννουλη στο ροστερ θα παει στο κεντρο της αμυνας. Στην στεαουα βαρελα-τοσκα επαιζαν μαζι
Το θεμα δεν ειναι ο αντι-κρεσπο αλλα ο αντι-βαρελαMao_Mao έγραψε:GoMaRoS έγραψε:Ο τοσκα πιο πολυ στοπερ ειναι παρα μπακ, μπορει επιθετικα να μην εδειξε κατι, αλλα αμυντικα σε οσα παιχνιδια επαιξε ηταν αψογος. Τωρα με Γιαννουλη στο ροστερ θα παει στο κεντρο της αμυνας. Στην στεαουα βαρελα-τοσκα επαιζαν μαζι
Αυτο δεν το χει αναφέρει κανεις μεχρι τώρα.
Λογικα ο λουτσ το σκεφτεται.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πήραμε 11 μύρια, και δαπανήσαμε μόλις 2 για Swiderski. Από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται, καιρό τώρα, οι Μαλεζάς και Khacheridi θα είναι έγκλημα να μην πάρουμε άλλο στόπερ. Έχουμε αγώνες πρωταθλήματος ΚΑΙ κυπέλλου μπροστά και είναι αδύνατον σε όλους αυτούς να αγωνίζεται το ίδιο δίδυμο. Κάποια στιγμή θα συμπληρώσουν κάρτες, τι θα γίνει; Δεν συζητώ για τραυματισμό που το απεύχομαι.
Ο Tosca δεν μου γεμίζει το μάτι κεντρικό στόπερ. Άντε για έναν αγώνα, ναι. Μετά;