Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει οτι τελικά θα βρεθεί τρόπος να φύγει ο Χατσεριδι αλλά δεν θα προλάβουμε να φέρουμε παιχτη.
Καταλαβαινεις οτι το ποστ σου προκαλει απαντηση-κριτικη (οχι για σενα) ,αλλα δεν θα πεσω στην παγιδα... :evil:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται καθόλου ο Χατσερίδης, η απόκτηση σέντερ μπακ είναι αναγκαία.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

χωρις κοφτη θα παμε στα ντερμπι;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Είναι αλλά θα έρθει εκεί είναι το θέμα, άυριο 30 ο μήνας.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο τοσκα πιο πολυ στοπερ ειναι παρα μπακ, μπορει επιθετικα να μην εδειξε κατι, αλλα αμυντικα σε οσα παιχνιδια επαιξε ηταν αψογος. Τωρα με Γιαννουλη στο ροστερ θα παει στο κεντρο της αμυνας. Στην στεαουα βαρελα-τοσκα επαιζαν μαζι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι τεράστιο το συμβόλαιο του joshua,τίποτα δεν είναι εύκολο με τέτοια συμβόλαια ,αν αφήσουν τελικα την ομαδα χωρίς σέντερ μπακ στη θέση του Ουκρανου,θα είναι σίγουρα σε συνεννόηση με τον προπονητή.
Ξέρω ότι δήλωσε για κάθε παίχτη που θα φεύγει θέλω αντικαταστάτη,μπορεί να λογίζεται ως τέτοιος ο Τοσκα και αντι Τοσκα ο Γιαννούλης, το ξέρω ότι δεν σου αρέσει αυτό το σενάριο (ούτε εμένα,να πω την αλήθεια) μπορεί όμως να καλύπτει τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Κάτι μου λέει οτι τελικά θα βρεθεί τρόπος να φύγει ο Χατσεριδι αλλά δεν θα προλάβουμε να φέρουμε παιχτη.
Και γω το πιστευω.
Αλλα πιστευω οτι παικτης θα ερθει εφοσον την κανει ο ψηλος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τουλαχιστον αυριο θα λυθει η απορια που εξεφρασα απο την πρωτη στιγμη που αποκτηθηκαν Ελ Καντουρι και Μαουριτσιο.Αν μπορουν να παιξουν μαζι στο 6-8.

Υ.Γ Μπανε εγω επιμενω πως η στιγμη δεν προσφερεται για σκεψεις περι χρηματων.Με την ιδια λογικη οταν στην εξεδρα ειχαμε Μπρικιτς και Λεβεκ να αμοιβονται σχεδον με 1 μυριο δεν θα επρεπε να αποκτηθουν Πασχαλακης και αλλα αριστερα μπακ.Ναι καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο να παμε σε αγορα κοστους Ισλανδου αλλα εστω ενας δανεικος με οψιον αγορας ειναι απαραιτητος.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

GoMaRoS έγραψε:Ο τοσκα πιο πολυ στοπερ ειναι παρα μπακ, μπορει επιθετικα να μην εδειξε κατι, αλλα αμυντικα σε οσα παιχνιδια επαιξε ηταν αψογος. Τωρα με Γιαννουλη στο ροστερ θα παει στο κεντρο της αμυνας. Στην στεαουα βαρελα-τοσκα επαιζαν μαζι

Αυτο δεν το χει αναφέρει κανεις μεχρι τώρα.
Λογικα ο λουτσ το σκεφτεται.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πήραμε 11 μύρια, και δαπανήσαμε μόλις 2 για Swiderski. Από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται, καιρό τώρα, οι Μαλεζάς και Khacheridi θα είναι έγκλημα να μην πάρουμε άλλο στόπερ. Έχουμε αγώνες πρωταθλήματος ΚΑΙ κυπέλλου μπροστά και είναι αδύνατον σε όλους αυτούς να αγωνίζεται το ίδιο δίδυμο. Κάποια στιγμή θα συμπληρώσουν κάρτες, τι θα γίνει; Δεν συζητώ για τραυματισμό που το απεύχομαι.
Ο Tosca δεν μου γεμίζει το μάτι κεντρικό στόπερ. Άντε για έναν αγώνα, ναι. Μετά;
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Πως δεν το ανέφερε.

Εγώ το είπα 2 φορές πριν αλλάξει ο χρόνος όταν το ψευδώνυμο μου ήταν D4rkShaDow προφανώς δεν διαβάζες
@Mao_Mao. Τέλος πάντον

Το είπα και το παραείπα στην Steaua παίζαν αμυντικό δίδυμο Varela-Tosca και σαν κεντρ.αμυντ αποδίδει πολύ καλύτερα από ότι αρ.μπακ όπως και ο Crespo και οι 2 είναι αριστεροπόδαροι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Mao_Mao έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Ο τοσκα πιο πολυ στοπερ ειναι παρα μπακ, μπορει επιθετικα να μην εδειξε κατι, αλλα αμυντικα σε οσα παιχνιδια επαιξε ηταν αψογος. Τωρα με Γιαννουλη στο ροστερ θα παει στο κεντρο της αμυνας. Στην στεαουα βαρελα-τοσκα επαιζαν μαζι

Αυτο δεν το χει αναφέρει κανεις μεχρι τώρα.
Λογικα ο λουτσ το σκεφτεται.
Το θεμα δεν ειναι ο αντι-κρεσπο αλλα ο αντι-βαρελα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πήραμε 11 μύρια, και δαπανήσαμε μόλις 2 για Swiderski. Από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται, καιρό τώρα, οι Μαλεζάς και Khacheridi θα είναι έγκλημα να μην πάρουμε άλλο στόπερ. Έχουμε αγώνες πρωταθλήματος ΚΑΙ κυπέλλου μπροστά και είναι αδύνατον σε όλους αυτούς να αγωνίζεται το ίδιο δίδυμο. Κάποια στιγμή θα συμπληρώσουν κάρτες, τι θα γίνει; Δεν συζητώ για τραυματισμό που το απεύχομαι.
Ο Tosca δεν μου γεμίζει το μάτι κεντρικό στόπερ. Άντε για έναν αγώνα, ναι. Μετά;
:arrow: για αρ.σεντερ μπακ να για να αντικαθιστά τον Crespo καλός είναι μέχρι καλοκαίρι ο αντίKhacheridi να έρθει γιατί ο Ουκρανός δεν χρησιμοποιείται ούτε σαν αλλαγή και ο Μαλεζάς περιμένει να πανυγυρίσουμε το Πρωτάθλημα σαν 4ος στόπερ.

Άναψε καμιά λαμπάδα να μην τραυματιστεί κανένας κεντρ αμυντ. μας άσε τις κίτρινες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

[youtube]CTBZyRTaEJ4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Πάντως δεν βγαίνει τιποτα απο πουθενά ουτε για τον ισλανδό ουτε για κάποιον αλλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”