Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από trouman »

Gospi έγραψε:Οταν μου πειτε ενα φετινο παιχνιδι με σοβαρο αντιπαλο στο οποιο η ομαδα επαιξε αξιοπρεπές ποδοσφαιρο, θα αποδεχθω ολα αυτα που λετε.
Εγω ξερω πως ξεφτιλιστηκαμε ευρωπαικα με 3αρες απο ουγγρους και λευκορωσους.
πως πεταξαμε στα σκουπιδια σε επιπεδο βαθμολογιας την καλη μας βαθμολογια στην ευρωπη.
Αν εσεις λοιπον με μια 3αρα στον οφη και στον νιονιο θεωρειτε πως παιζουμε μπαλαρα, δικαιωμα σας.
Εγω θελω να παρει πρωτάθλημα και να παει στην ευχη του Θεου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκοσπι αυτό που ζητάς ειπώθηκε, παιχνίδι με σοβαρό αντίπαλο δηλαδή, αλλά εκεί απεδωσεςτην καλή εμφάνιση σε άλλους παράγοντες. Οπότε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τρί 29 Ιαν 2019, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και αν επιτρέπεται γκοσπι, από πού έχεις γνώμη εσωτερικά? Επειδή δεν ξέρω αν έχεις πει κάτι σχετικό ή ενημέρωσες τους μοντς, όπως κάνουν πολλοί που έχουν πρόσβαση κάπου.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

εχει δίκιο ο γκοσπις.... πρεπει να εκδιωχθεί με τα κλωτσίδια ο πορτοφολας ρουμανος που μας εχει εναμιση χρονο αήττητους και να προσληφθει ο καναντις που με τον ατρομητα εκαμε την ευρωπη να παραμιλα!
χικ, παω για ακομα ενα τσιπουρο
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

1. Δεν ξερουμε τι εντολές είχε ο λουτσεσκου απο τη διοίκηση. Πχ. Θέλω πρωτάθλημα με κάθε κόστος, κ οτι μπορείς καλύτερο στα υπόλοιπα.
2. Είμαστε πεπεισμένοι απο τις επιλογές της ομάδας μεχρι σήμερα, οτι αν αλλάξουμε προπονητή, θα πάρουμε καποιον καλύτερο ή θα μας προτείνει ο κάθε βουκιτς καποιον τυχάρπαστο στανογιεβιτς απο τη β´ Κίνας, κ μεις θα τον προσλάβουμε;;
3. Ο λουτσεσκου φέτος εχει 16-1-0 (Ν/Ι/Η). Δεν πρέπει να μετρήσουμε κ το περσινό δεύτερο μισό στο ρεκόρ του;;

Ελπιζω να προβλέπεται να εκφέρουμε γνώμη κ μεις οι νεότεροι. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στον παλιότερο λογαριασμό μου (που πάλι δεν απαντούσα, απλά διάβαζα), όποτε φαίνομαι πολυ πολυ νέος..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Οποίος δε βλέπει τη δουλειά που κάνει ο Λούτσος στον ΠΑΟΚ είναι άσχετος.
Έτσι απλά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βρε ποιες σοβαρές και ασόβαρες ομάδες και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο;
Φάπες για όλους έχει ο Λούτσος από πέρσι τον Δεκέμβρη.
Και ναι έχει παίξει και μπαλάρα σε πολλά ματς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είναι πραγματικά ευλογία να διαβλέπεις τους κινδύνους την ώρα που η μάζα ζει στο συννεφάκι της και τυφλώνεται από τα αποτελέσματα. Εύγε !
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Χαφ θα ερθει?Η υπαρχει εμπιστοσυνη στον Κανιας που εδω και ενα μηνα νιωθει συνεχως ενοχλησεις?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αλλωστε τι αξια εχουν τα αποτελεσματα?
σημασια εχει να παιζεις την καλυτερη μπαλα.
να λεμε μετα απο 30 χρονια εκεινη η ομαδαρα του φουρτουνη που επαιζε καταπληκτικο ποδοσφαιρο κ ομως δεν πηρε το πρωταθλημα.Ποιος θα θυμαται αλλωστε τον νταμπλουχο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Gospi έγραψε:Οταν μου πειτε ενα φετινο παιχνιδι με σοβαρο αντιπαλο στο οποιο η ομαδα επαιξε αξιοπρεπές ποδοσφαιρο, θα αποδεχθω ολα αυτα που λετε.
Εγω ξερω πως ξεφτιλιστηκαμε ευρωπαικα με 3αρες απο ουγγρους και λευκορωσους.
πως πεταξαμε στα σκουπιδια σε επιπεδο βαθμολογιας την καλη μας βαθμολογια στην ευρωπη.
Αν εσεις λοιπον με μια 3αρα στον οφη και στον νιονιο θεωρειτε πως παιζουμε μπαλαρα, δικαιωμα σας.
Εγω θελω να παρει πρωτάθλημα και να παει στην ευχη του Θεου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το βάζελο. Με την κούλα. Με τη Βασιλεία. Με τη Σπαρτάκ. Με τη Μπάτε εκτός.
Σε αυτά τα ματς ο ΠΑΟΚ έπαιξε τουλάχιστον αξιοπρεπές ποδόσφαιρο με σοβαρούς αντιπάλους.
Εκτός και αν σοβαροί είναι μόνο η τσέλσι και η μπενφίκα.

Συμφωνώ ότι η ομάδα φέτος δείχνει "μονότονη" χωρίς φαντασία και ταχύτητα. Τελευταία ωστόσο έδειξε κάποια καλά στοιχεία στα τελευταία ματς, πράγματι με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.
Ο Λουτσέσκου δείχνει έναν ποδοσφαιρικό ρεαλισμό ή κυνισμό (είναι λίγο "χεστης" :lol: ) και γι αυτό βλέπουμε αυτό το τσουκου-τσουκου με τα αμυντικά χαφ και τα σεντερ μπακ.
Βλέπω όμως τώρα ότι (αναγκαστικά;) προσαρμόστηκε στην έλλειψη Πρίγιοβιτς και άρχισε να δείχνει μια μεγαλύτερη ποικιλία στην ανάπτυξη. Ακόμα και με μικρούς αντιπάλους, στον 1ο γύρο, το ποδόσφαιρο που παίζαμε δεν ήταν τόσο "ομορφο" και παραγωγικό.
Θέλω να πιστεύω ότι λόγω αυτού του ρεαλισμού του, θα προσαρμοστέι και στη νέα πραγματικότητα. Αν π.χ. του φέρουν έναν γρήγορο κεντρικό/αμυντικό χαφ, θα δείξει και άλλα στοιχεία.
Τώρα, ξέρει ότι αν χάσουμε τη μπάλα στο κέντρο, καληνύχτα ζωή, οπότε αναγκαστικά παίζει πιο σφιγμένα.

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει και στα ντέρμπι.
Όπως πάνε τα πράγματα, θα πάει με αποδυναμωμένο ρόστερ, μη έχοντας τους 2 πιο ακριβούς του παίκτες και έχοντας πάρει ουσιαστικά 2 αναπληρωματικούς (για την ώρα).

Αν παίξουμε "αξιοπρεπές ποδόσφαιρο" στα ντέρμπι, τότε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Τρί 29 Ιαν 2019, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

dtown έγραψε:Χαφ θα ερθει?Η υπαρχει εμπιστοσυνη στον Κανιας που εδω και ενα μηνα νιωθει συνεχως ενοχλησεις?
θα ερθει
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μερικοι εχετε χασει την μπαλα....

μαλλον την εχετε χαμενη εδω και πολυ καιρο....

να θυμησω τον τυπο που βλεπετε στα αβαταρ το τι ακουγε και μολις την....εκανε....ολοι κραζανε την διοικηση που τον αφησε....

καλα τα λεει ο αδερφος Demir...

.....ποτε θα βαλει μυαλο ο ΠΑΟΚτσης? μαλλον ποτε...

Gospi..
εγραψες

....Αν εσεις λοιπον με μια 3αρα στον οφη και στον νιονιο θεωρειτε πως παιζουμε μπαλαρα, δικαιωμα σας.
Εγω θελω να παρει πρωτάθλημα και να παει στην ευχη του Θεου.....

και ο μονος που συμφωνισε μαζι σου ηταν ο ενας απο τους 4-5 που δεν τον ηθελαν απο την πρωτη στιγμη...

και αφου μιλας για δικαιωμα σου λεω οτι αφου δεν βλεπεις οτι απο την ημερα που ηρθε στον ΠΑΟΚ ο λουτσ. η ομαδα ανεβαινει συνεχως δικαιωμα μου ειναι να σε θεωρω εντελως ασχετο με το τι ειναι το ποδοσφαιρο...

εναν αγωνα που παιξαμε ...αξιοπρεπες ποδοσφαιρο....

δεν θα σου πω για τον αγωνα μεσα στην ελβετια ..

μεσα στην τουμπα με την μπενφικα οπου φαγαμε 4....για πες μας ρε ...μυρωδια... ο ΠΑΟΚ την μπαλα επαιξε...

εκτος εαν νομιζεις οτι ...η αξιοπρεπεια... εχει να κανει με ηττες ή νικες...

να κανω και μια διευκρινηση

απο την στιγμη που ο καναντι κανει..διχνει...εργο σε μια μικρομεσαια ομαδα θεωρω οτι ειναι καλος προπονητης..

ο λουτσ...εκανε στην ξανθη τρομερο εργο 3 σχεδον χρονια την πηγε τρενο και η ξανθη με αυτον εφτασε στο ποιο ψιλο σημειο...

η ξανθη ομως ειναι το ...ελαχιστο...

μερικοι η δεν ξερετε η ...εν γνωση σας...δεν ξερετε οτι ο λουτσ..εχει κανει με αλλες ομαδες πρωταθλητισμο και εχει φτασει στην ευρωπη μεχρι τους 8.....

...Έμεινε τρία χρόνια και κατάφερε να κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Ρουμανίας, οδήγησε την ομάδα διαδοχικά στην τρίτη, την δεύτερη και την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ την σεζόν 2005-06 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA παρά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, που τον είχε φέρει μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου.....

δηλ.. αν δεν κανει για τον ΠΑΟΚ αυτος ο προπονητης ποιος κανει ρε μυρωδιαδες...ο ντιεγο(τσολό)σιμεονε??

εδω ρε μερικοι φτασατε να θεωρητε καλυτερο προπονητη τον αλκοολικο που εχει ο γαυρος και εχετε το θρασος και γραφετε και εδω μεσα ...παρταλια ε παρταλια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 29 Ιαν 2019, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σοβαρος προπονητης ο σαντος.μισο μηδεν και αγιος ο θεος.
ειδαμε τι καταφερε.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η ιντερνασιοναλ λέει θα προσπαθήσει ξανά το καλοκαίρι να πάρει τον Ενρικε. Τρίτη στην Βραζιλία είναι, παραξενη είναι αυτή η επιμονή,σε μια χώρα με τεράστια παραγωγή ποδοσφαιριστων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ή θα πάρει το νταμπλ και θα πάει στα τσακίδια ο Λουτσέσκου ή θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ κι ο κάθε γκόσπι θα φλερτάρει με τη στραβομουτσουνίαση, ενδεχομένως και σκέψεις για χαρακίρι, από τη νέα σεζόν. Δεν τρώω ποπ κορν, πρέπει να βρω ικανό υποκατάστατο ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”