Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Οτι μεταγραφες κανουμε πρεπει να ειναι με γνωμονα το τσου λου...ας φερουν μια χαφαρα και μια στοπεραρα και ας μην παιξουν και καθολου που λεει ο λογος(αμμεσα εννοω).
Το πρωταθλημα το παιρνουμε και με τους ηδη υπαρχοντες και χαλαρα κιολας.
Την χαρτινη θα την καθαρισουμε με συνοπτικες διαδικασιες και με τον γαυρο θα γραψει πολλα.
ΥΓ Πες κατι ρε πιλοτε...χαρμανιασαμε
Το πρωταθλημα το παιρνουμε και με τους ηδη υπαρχοντες και χαλαρα κιολας.
Την χαρτινη θα την καθαρισουμε με συνοπτικες διαδικασιες και με τον γαυρο θα γραψει πολλα.
ΥΓ Πες κατι ρε πιλοτε...χαρμανιασαμε
dimg4 επειδδη δεν παρακολουθω συνεχεια το φορουμ δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σου για το θεμα ουτε καν ποιο ειναι το συνηθες υφος σου.
οποτε ελπιζω να μην ειναι ειρωνικο το ποστ σου.
εγω δεν ειρωνευομαι κανεναν και δεν ςχω θεμα με κανεναν.
αποψη καταθετω μονο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αποψη καταθετω μονο
Μια χαρά προπονητής είναι ο Λουτσεσκου ειδικά σε σχέση με τι κυκλοφορεί και τι μπορούμε να φέρουμε.Εχει συγκεκριμένα ελαττώματα στα οποία οφείλει να τον προστατεύει η ΠΑΕ με τις κινήσεις δίκης της αρμοδιότητας.
Τζος υπο προυοοθεσεις μπορω να συμφωνησω μαζι σου.
Αν δεχθω πως οι μεταγραφες π γινονται δεν εχουν τα στοιχεια π ζηταει ο Λουτσε και δεν ειναι τηςς αρεσκειας του, τοτε ναι, δ3ν μπορει να κριθει απολυτα ο Λουτσε.
Απλα θα μπορουσε να ελιχθει σε επιπεδο τροποποιησης συστηματος και να προσαρμοστει συα δεδομενα του ροστερ.
Αλιμονο αν ειναι μονιμη δικαιολογια πως δεν του φερνουν παιχτες με τα χαρακτηριστικα που θελει...
Αν δεχθω πως οι μεταγραφες π γινονται δεν εχουν τα στοιχεια π ζηταει ο Λουτσε και δεν ειναι τηςς αρεσκειας του, τοτε ναι, δ3ν μπορει να κριθει απολυτα ο Λουτσε.
Απλα θα μπορουσε να ελιχθει σε επιπεδο τροποποιησης συστηματος και να προσαρμοστει συα δεδομενα του ροστερ.
Αλιμονο αν ειναι μονιμη δικαιολογια πως δεν του φερνουν παιχτες με τα χαρακτηριστικα που θελει...
Ρε φίλε σοβαρά πιστεύεις ότι θα το σηκώναμε με οποιονδήποτε προπονητή απλά και μόνο λόγω ρόστερ; Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, πλαγίως και διαγωνίως. Ο λόγος που κάναμε κακή πορεία στο Europa είναι ο λάθος σχεδιασμός της ομάδας. Λέγαμε όλοι για πλήρες ρόστερ, αλλά στις θέσεις τον μπακ υπήρξε μηδενικό rotation(πλήν κάποιων ματς που έπαιξε ο Tosca αριστερά στα οποία έχασε πολύ η ομάδα σε επιθετικότητα, ο Λούτσος ήταν άλλωστε που έλεγε ότι πρέπει να έρθει πίσω ο Γιαννούλης από το καλοκαίρι για να έχει άλλο ένα επιθετικογενές μπακ στη διάθεσή του ενώ η διοίκηση φοβόταν μην χαλάσει τις σχέσεις συνεργασίας με τον Ατρόμαχτο). Συνεχίζοντας, στο κέντρο έφεραν παίχτη που δεν είχε κάνει προετοιμασία, που είχε να παίξει 4 μήνες μπάλα ή και να προπονηθεί σε ομάδα γενικώς(μόνο ατομικές προπονήσεις ίσως έκανε και ούτε γι' αυτό μπορούμε να είμαστε σίγουροι). Το φυσικό επακόλουθο; Να αργήσει να ενσωματωθεί ο παίχτης που θεωρητικά θα ήταν βασικότατος για το κέντρο και θα συμπλήρωνε τον Mauricio. Άρα ούτε εδώ μπορείς να πεις ότι η διοίκηση λειτούργησε με τον ιδανικό τρόπο(εκτός αν ο Wernbloom ήταν ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο που θα μπορούσε να καλύψει την θέση του αμυντικού χαφ στον ΠΑΟΚ).
Επομένως ενδιαφέρουσα η άποψη για το ότι ο προπονητής ευθύνεται αποκλειστικά για την φετινή ξεφτίλα στην Ευρώπη, αλλά εμένα δεν με πείθει. Περισσότερο πιστεύω ευθύνεται η διοίκηση με τα αργά αντανακλαστικά και τις επιλογές της παρά ο προπονητής, ο οποίος δούλεψε με αυτά τα δεδομένα που του παρουσιάστηκαν. Εκεί που ίσως φταίει είναι στο ότι δεν πάτησε πόδι και δέχτηκε μερικά πράγματα χωρίς να επιμείνει στη δική του θέση, όπως φαίνεται να έκανε τώρα τον Ιανουάριο, αποκτώντας πιο σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές επιλογές. Δηλαδή, όπως πάτησε πόδι και είπε μην διώξετε τον Kaddouri και τον Shakhov γιατί τους χρειάζομαι. Όπως επίσης είπε ότι ο Varela είναι φανταστικός παίχτης και πρέπει οπωσδήποτε να μείνει. Αυτό περιμένω εγώ από αυτόν, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και συμμετοχή σε όλες τις αποφάσεις γύρω από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί είναι αποδεδειμένο πως όταν αφήνονται οι Σαββιδαίοι να κάνουν του κεφαλιού τους έχουμε περιπτώσεις Berbatov, Khacheridi. Για τον Branco ακόμη δεν έχω άποψη, αν και το βιογραφικό του είναι ανθρώπου που ασχολείται καιρό με το ποδόσφαιρο. Θα φανεί στο μέλλον.
Επομένως ενδιαφέρουσα η άποψη για το ότι ο προπονητής ευθύνεται αποκλειστικά για την φετινή ξεφτίλα στην Ευρώπη, αλλά εμένα δεν με πείθει. Περισσότερο πιστεύω ευθύνεται η διοίκηση με τα αργά αντανακλαστικά και τις επιλογές της παρά ο προπονητής, ο οποίος δούλεψε με αυτά τα δεδομένα που του παρουσιάστηκαν. Εκεί που ίσως φταίει είναι στο ότι δεν πάτησε πόδι και δέχτηκε μερικά πράγματα χωρίς να επιμείνει στη δική του θέση, όπως φαίνεται να έκανε τώρα τον Ιανουάριο, αποκτώντας πιο σημαντικό ρόλο στις μεταγραφικές επιλογές. Δηλαδή, όπως πάτησε πόδι και είπε μην διώξετε τον Kaddouri και τον Shakhov γιατί τους χρειάζομαι. Όπως επίσης είπε ότι ο Varela είναι φανταστικός παίχτης και πρέπει οπωσδήποτε να μείνει. Αυτό περιμένω εγώ από αυτόν, μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και συμμετοχή σε όλες τις αποφάσεις γύρω από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί είναι αποδεδειμένο πως όταν αφήνονται οι Σαββιδαίοι να κάνουν του κεφαλιού τους έχουμε περιπτώσεις Berbatov, Khacheridi. Για τον Branco ακόμη δεν έχω άποψη, αν και το βιογραφικό του είναι ανθρώπου που ασχολείται καιρό με το ποδόσφαιρο. Θα φανεί στο μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τρί 29 Ιαν 2019, 14:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Η μιση αληθεια γιατι ξεχνας τα προκ.τσου λου,οπου αν μη τι αλλο παιξαμε με σοβαροτατες ομαδες.Gospi έγραψε:Αν λοιπον εσεις βρισκετε τον Λουτσεσκου εξαιρετικο κοουτς,δικαιωμα σας.
Κι αν θεωρειτε πως ειναι αθλος το να παρει το φετινο πρωταθλημα, οταν εχει καταφερει να αποκλειστει ντροπιαστικα απο το γιουροπα λιγκ και μαλιστα με τραγικο ποδοσφαιρο, τι να πω...
Σε οσα παιχνιδια χρειαστηκε να παιξει η ομαδα κανονικο ποδοσφαιρο με σοβαρο αντιπαλο, ηταν κατωτερη των περιστασεων.
Εκτος αν θεωρειτε πως παιξαμε μπαλα στα δυο ντερμπι του πρωτου γυρου.
Στο φετινο πρωταθλημα με αυτες τις ομαδες που συμμετεχουν και χωρις αξιομαχη παρουσια στην ευρωπη θεωρω πως θα το σηκωναμε με οποιονδηποτε προπονητη, χαρη στο ροστερ μας και μονο.
Χαιρομαι υπερβολικα για την πιθανη κατακτηση και θα τον ευγνωμωνω τον Λουτσε γτ θα ειναι αυτος π θα το καταφερει.
Αλλα σαν προπονητη τον θεωρω λιγο για κατι περισσοτερο και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.
Εξαιρετικος δε θα ειναι κανεις και ποτε!!
Ποιον θεωρεις εξαιρετικο;;;και να ερθει στον ΠΑΟΚ καποιοι θα γκρινιαξουν.
Καθολου φιλε και σορυ αν φανηκε ετσι. Τυχαινει να συμφωνω μαζι σου σε οτι ειπες και εχω μαλωσει με αρκετους για αυτη την αποψη.Gospi έγραψε:dimg4 επειδδη δεν παρακολουθω συνεχεια το φορουμ δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σου για το θεμα ουτε καν ποιο ειναι το συνηθες υφος σου.
αποψη καταθετω μονο
Δεν τον θεωρω μεγαλο προπονητη και ουτε μπορω να φανταστω τον ΠΑΟΚ να μεγαλωνει με αυτον. Θα τον ευγνωμονω φυσικα αν παρει το πρωταθλημα αλλα ταυτοχρονα του χρεωνω γελοιο ευρωπαικο αποκλεισμο.
Πιστευω πως θα αποχωρησει το καλοκαιρι ως πρωταθλητης.
-
Εγω παλι τον θεωρω τον καλυτερο προπονητη που ειχαμε ποτε μετα τον σαντος. Παρελαβε το απολυτο χαος, πηρε νταμπλ και παει για το δευτερο με το καλυτερο σερι ολων των εποχων. Με την καλυτερη αμυνα την καλυτερη επιθεση.
Σουρμε εχω την αποψη πως στα προκριματικα υπηρχε κινητρο αυξημενο εκ μερους των παιχτων για διακριση και οχι τοσο μεγαλη συμβολη του προπονητη. Καμια ομαδα που ειναι εργο του προπονητη της δεν παιζει διαστημικα για 4 αγωνες μονο στην προετοιμασια και στην συνεχεια χανει καθε εννοια οργανωσης σε επιπεδο τακτικης και συνδυαστικου ποδοσφαιρου.sourmenetes έγραψε:Η μιση αληθεια γιατι ξεχνας τα προκ.τσου λου,οπου αν μη τι αλλο παιξαμε με σοβαροτατες ομαδες.Gospi έγραψε:Αν λοιπον εσεις βρισκετε τον Λουτσεσκου εξαιρετικο κοουτς,δικαιωμα σας.
Κι αν θεωρειτε πως ειναι αθλος το να παρει το φετινο πρωταθλημα, οταν εχει καταφερει να αποκλειστει ντροπιαστικα απο το γιουροπα λιγκ και μαλιστα με τραγικο ποδοσφαιρο, τι να πω...
Σε οσα παιχνιδια χρειαστηκε να παιξει η ομαδα κανονικο ποδοσφαιρο με σοβαρο αντιπαλο, ηταν κατωτερη των περιστασεων.
Στο φετινο πρωταθλημα με αυτες τις ομαδες που συμμετεχουν και χωρις αξιομαχη παρουσια στην ευρωπη θεωρω πως θα το σηκωναμε με οποιονδηποτε προπονητη, χαρη στο ροστερ μας και μονο.
Χαιρομαι υπερβολικα για την πιθανη κατακτηση και θα τον ευγνωμωνω τον Λουτσε γτ θα ειναι αυτος π θα το καταφερει.
Αλλα σαν προπονητη τον θεωρω λιγο για κατι περισσοτερο και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.
Εξαιρετικος δε θα ειναι κανεις και ποτε!!
Ποιον θεωρεις εξαιρετικο;;;και να ερθει στον ΠΑΟΚ καποιοι θα γκρινιαξουν.
Εκτος αν εχετε καποια εξηγηση για το απαραδεκτο ποδοσφαιρο ποδ9σφαιρο που επαιξε η ομαδα αμεσως μετα τον αοκλεισμο της απο τα προκριματικα.
Κανενας δεν θα ειναι τελειος και ιδανικος, αλλα ισως καποιος να είναι πιο ευελικτος και διορατικος οταν το πλανο π εχει στο μυαλο του δεν του βγαινει και καλειται να αυτοσχεδιασει ή να επεμβει κατα την διαρκεια ενος αγωνα για να αλλαξει την εικονα της ομαδας.
Ο Λουτσεσκου το πήρε και πέρυσι.
Δεν είχε καμία ευθύνη σε ότι συνέβη.
Πήρε μια ομάδα σε κακή κατάσταση και την τερμάτισε πρώτη.
Δεν ακούω να μιλάει κανένας για αυτό.
Και φέτος πρώτος θα τερματίσει. Δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα. Και είμαστε όλοι οφ τοπικ.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είχε καμία ευθύνη σε ότι συνέβη.
Πήρε μια ομάδα σε κακή κατάσταση και την τερμάτισε πρώτη.
Δεν ακούω να μιλάει κανένας για αυτό.
Και φέτος πρώτος θα τερματίσει. Δεύτερη συνεχόμενη φορά.
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα. Και είμαστε όλοι οφ τοπικ.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι γκοσπι οι παικτες κερδιζουν και ο προπονητης χανει. Μυρωδια απο μπαλα σε κοβω
Απαξιω να ανταλλαξω κουβεντες με τυπους σαν εσενα.
Μαθε να μιλας σαν ανθρωπος και τα ξαναλεμε.
Να ξερες κιόλας τι εικονα εχω για την λειτουργια της ομαδας και ποσο αμεση...
Δεν πειραζει "μικρος" εισαι, χωρις προοοτικη να μεγαλώσεις δυστυχως.
Μαθε να μιλας σαν ανθρωπος και τα ξαναλεμε.
Να ξερες κιόλας τι εικονα εχω για την λειτουργια της ομαδας και ποσο αμεση...
Δεν πειραζει "μικρος" εισαι, χωρις προοοτικη να μεγαλώσεις δυστυχως.
Gospi έγραψε:Αν λοιπον εσεις βρισκετε τον Λουτσεσκου εξαιρετικο κοουτς,δικαιωμα σας.
Λοιπον για να το ξεκαθαρισω και να κλεισω.
Για μενα ο Λουτσεσκου εχει φτιαξει μια ομαδα που ολοι ειναι αγαπημενοι και παιζουν ο ενας για τον αλλο,ειναι καλα γυμνασμενοι με αποτελεσμα ελαχιστους τραυματισμους,εχει απιστετυτη αναλογια νικων-ηττων για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ και οχι μονο,και ολα αυτα χωρις καμια παραγκα-ευνοια,αντιθετα εχει κοντρα διαιτησια σε σχεση με γαυρο,χαρτινη,δε λεω οτι μας κυνηγανε οπως στο παρελθον αλλα την ευνοια των αλλων δεν την εχουμε.
Οποιος δεν μπορει να αντιληφθει την αναγκαιοτητα του οργανισμου να ερθει επιτελους ο τιτλος μετα απο 34 χρονια,δεν υπαρχει λογος εγω προσωπικα να προσπαθησω να τον πεισω.
Δε λεω οτι εχω δικιο,πιθανον να εχω μεγαλο αδικο γιατι το ροστερ μπορουσε περισσοτερα,δεν θα τους αναθεματισω ομως,ουτε θα πω τον Λουτσεσκου λιγο.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 29 Ιαν 2019, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.