Λεγε!pilotos έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα διαχείρισης εδώ μέσα, λέγεται "η άποψη μου" "η γνώμη μου" κλπ .
Μιλάμε πολλοί, για ανθρώπους που τους έχουμε δει από την τηλεόραση και μόνο και τις περισσότερες φορές τα συμπεράσματα είναι αυθαίρετα και παντελώς ανακριβή σε σχέση με την πραγματικότητα, όπως την βιώνουν οι εντός ομάδας.
Όσον αφορά ον τοπικ, υπάρχει κερασάκι, αλλά η μπίλια δεν έκατσε ακόμα... Γυρίζει...... Θα κάτσει; Τρέλα υπάρχει πάντως.-
SM-G965F
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ο Πιλότος μας ανάβει και μετά την πληρώνουν αναγκαστικά οι γυναίκες μας... ΝΤΡΟΠΗ!!!
eortpol βρες μου έναν που δεν θα ήθελε να είναι και ο Λεβέκ εκεί και να το σηκώσει...

eortpol βρες μου έναν που δεν θα ήθελε να είναι και ο Λεβέκ εκεί και να το σηκώσει...
Τους κανονες σου ειπα να εφαρμοσεις sourme οχι να κανεις τον διαιτητη αλλα προφανως βλεπεις οτι θελεις να βλεπεις...Δεν γινεται να μην βλεπεις οτι συγκεκριμενα ατομα δρουν εκτος κανονων και επιτιθονται συνεχως εναντιων μελων επι προσωπηκου και οχι επι αποψεων.
- Sick Bastard
Τις ίδιες μαλακίες λέγαμε και πέρυσι με τη διαχείριση.
Που ''χρειάστηκε'' να τραυματιστεί ο Καντουρί, να καθιερωθεί ο Πέλκας και να γλυκαθεί το χειλάκι μας. Ή την αντικατάσταση Ρεϊ-Πασχαλάκη. Ή τα ''εκτός έδρας παίζω με Κουλούρη''.
Δεν διαχειριίζεται ο Ρουμάνος και είναι λίγος ο Ρουμάνος στη διαχείρηση.
Και μιλάμε για έναν προπονητή, που όχι μόνο μετά τα τον Κομίνη κράτησε την ομάδα, αλλά την έκανε να παίζει και καλύτερα με επιστέγασμα το γαμήσι στο ΟΑΚΑ.
Αλλά όχι, ''διαχειριστικά'' είναι λίγος, που στο πρωτάθλημα έχει την καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, έχει όλα τα ρεκόρ, ναι αλλά δεν παίζει ο τάδε ή ο δείνα κι έπρεπε να παίζει περισσότερο ο έτσι, έναντι του τάδε, που έπαιξε εκεί αντί του αυτού. Εντάξει, πατώσαμε στην Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με τη διαχείριση του υλικού όσο με την επιβολή προτεραιοτήτων (κάτι λανθασμένο για μένα, που θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί).
Που ''χρειάστηκε'' να τραυματιστεί ο Καντουρί, να καθιερωθεί ο Πέλκας και να γλυκαθεί το χειλάκι μας. Ή την αντικατάσταση Ρεϊ-Πασχαλάκη. Ή τα ''εκτός έδρας παίζω με Κουλούρη''.
Δεν διαχειριίζεται ο Ρουμάνος και είναι λίγος ο Ρουμάνος στη διαχείρηση.
Και μιλάμε για έναν προπονητή, που όχι μόνο μετά τα τον Κομίνη κράτησε την ομάδα, αλλά την έκανε να παίζει και καλύτερα με επιστέγασμα το γαμήσι στο ΟΑΚΑ.
Αλλά όχι, ''διαχειριστικά'' είναι λίγος, που στο πρωτάθλημα έχει την καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, έχει όλα τα ρεκόρ, ναι αλλά δεν παίζει ο τάδε ή ο δείνα κι έπρεπε να παίζει περισσότερο ο έτσι, έναντι του τάδε, που έπαιξε εκεί αντί του αυτού. Εντάξει, πατώσαμε στην Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με τη διαχείριση του υλικού όσο με την επιβολή προτεραιοτήτων (κάτι λανθασμένο για μένα, που θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί).
Εγώ πάντως ψυχρά λέω πως την ίδια προτεραιότητα θα έδινα φέτος.Τριάντα τέσσερα χρόνια είναι πολλά, από του χρόνου βλέπουμε.
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με τον Sick. Εξάλλου λίγη υπομονή... Το σηκώνουμε και φεύγει, λέω εγώ ή μάλλον εγώ αυτό θα έκανα... Και ο πρώτος μάγκας μετά και πείτε μου εσείς όχι...
Υ.Γ. Όχι μόνο εσύ Odi και εγώ φέτος μόνο αυτό σκεφτόμουν - σκέφτομαι, μόνο αυτό ήθελα - θέλω, μόνο αυτό φώναζα - φωνάζω, θέλω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Αλλά ότι είναι λάθος, ότι στο μέλλον ίσως με στοιχίσει κάτι και πολλά ακόμη, ναι είναι αλήθεια αυτό, αλλά φέτος θέλω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Και πέρσι το πήρα αλλά η ιστορία άλλα γράφει. Φέτος δεν πρέπει να το χάσω με τίποτα και για κανένα λόγο... Είναι πολλά τα χρόνια ΑΔΕΡΦΙΑ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με ένα πρωτάθλημα και στη συνέχεια με μια είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ εκεί απλά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ για τους υπόλοιπους. Δεν θα το αντέξουν.
Υ.Γ. Όχι μόνο εσύ Odi και εγώ φέτος μόνο αυτό σκεφτόμουν - σκέφτομαι, μόνο αυτό ήθελα - θέλω, μόνο αυτό φώναζα - φωνάζω, θέλω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Αλλά ότι είναι λάθος, ότι στο μέλλον ίσως με στοιχίσει κάτι και πολλά ακόμη, ναι είναι αλήθεια αυτό, αλλά φέτος θέλω το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Και πέρσι το πήρα αλλά η ιστορία άλλα γράφει. Φέτος δεν πρέπει να το χάσω με τίποτα και για κανένα λόγο... Είναι πολλά τα χρόνια ΑΔΕΡΦΙΑ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!! Με ένα πρωτάθλημα και στη συνέχεια με μια είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ εκεί απλά ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ για τους υπόλοιπους. Δεν θα το αντέξουν.
Αυτό που κάνει ο Λουτσεσκου θέλει @@. Διαχειρίζεται την κατάσταση πάρα πολύ καλά στο τρίγωνο διοίκηση-παιχτες-προπονητής. Έρχεται και βρίσκει μια ομάδα με καλούς παίχτες μεν αλλά με μη ορθολογικό σχεδιασμό, σε κάποιες θέσεις υπήρχε υπεροπλία και σε κάποιες κενά. Πήρε τον χρόνο του και άρχισε να δουλεύει την ομάδα βλέποντας τα χαρακτηριστικά των παικτών. Έπεισε τον Βιερίνια να πάει στα Μπακ.
Στρίμωξε τον Πριγιοβιτς στο να γίνει πιο συμμετοχικός
Διαχειρίστηκε τα 4 10αρια που είχε στη διάθεσή του. Εννοείται ότι θα άρχιζε με Ελ καντουρί και θα επέμενε σ' αυτόν γιατί ήταν πιο έμπειρος από τον Πέλκα και σίγουρα μεγαλύτερη "βεντέτα" με ότι συνεπάγεται από αυτό. Από πίσω όμως ετοίμαζε τον Πέλκα στα θέλω του και μόλις βρέθηκε ευκαιρία μας τον παρουσίασε.
Το ίδιο έκανε με τον Κρέσπο. Το ίδιο έκανε με τον Ντιέγκο στα άκρα και τώρα στο 10. Το ίδιο έκανε με Ακπομ στην κορυφή. Κρυφή ελπίδα από μένα ότι θα ετοιμάσει για την επόμενη σεζόν τον Βιερίνια στα χαφ.
Εκτός και αν είναι τόσο κολοφαρδος και κάθε αναγκαστική αλλαγή που κάνει του βγαίνει. ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ.
Πάμε να αναλύσουμε και λίγο και τον κρίκο με την διοίκηση. Ποιός προπονητής θα είχε τα @@ να πετάξει στα σκουπίδια τα θέλω των Σαββιδέων; Όχι όμως με τρόπο άγαρμπο, γλυκά γλυκά τους έδειξε ότι είστε στοκοι πάνω στο αντικείμενο "ποδόσφαιρο" και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι έβαλε το χέρι του και ο Βιερίνια. Προφανώς όμως για να τον υποστηρίξει ο ίδιος κέρδισε και τη δίκη του εμπιστοσύνη.
Κακά τα ψέματα ο Λουτσεσκου έκανε πάνω από όλα ΟΜΑΔΑ !!!!
Στρίμωξε τον Πριγιοβιτς στο να γίνει πιο συμμετοχικός
Διαχειρίστηκε τα 4 10αρια που είχε στη διάθεσή του. Εννοείται ότι θα άρχιζε με Ελ καντουρί και θα επέμενε σ' αυτόν γιατί ήταν πιο έμπειρος από τον Πέλκα και σίγουρα μεγαλύτερη "βεντέτα" με ότι συνεπάγεται από αυτό. Από πίσω όμως ετοίμαζε τον Πέλκα στα θέλω του και μόλις βρέθηκε ευκαιρία μας τον παρουσίασε.
Το ίδιο έκανε με τον Κρέσπο. Το ίδιο έκανε με τον Ντιέγκο στα άκρα και τώρα στο 10. Το ίδιο έκανε με Ακπομ στην κορυφή. Κρυφή ελπίδα από μένα ότι θα ετοιμάσει για την επόμενη σεζόν τον Βιερίνια στα χαφ.
Εκτός και αν είναι τόσο κολοφαρδος και κάθε αναγκαστική αλλαγή που κάνει του βγαίνει. ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ.
Πάμε να αναλύσουμε και λίγο και τον κρίκο με την διοίκηση. Ποιός προπονητής θα είχε τα @@ να πετάξει στα σκουπίδια τα θέλω των Σαββιδέων; Όχι όμως με τρόπο άγαρμπο, γλυκά γλυκά τους έδειξε ότι είστε στοκοι πάνω στο αντικείμενο "ποδόσφαιρο" και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους. Σε αυτό το κομμάτι νομίζω ότι έβαλε το χέρι του και ο Βιερίνια. Προφανώς όμως για να τον υποστηρίξει ο ίδιος κέρδισε και τη δίκη του εμπιστοσύνη.
Κακά τα ψέματα ο Λουτσεσκου έκανε πάνω από όλα ΟΜΑΔΑ !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourdos4 την Τρί 29 Ιαν 2019, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού έφτασε ως εδώ έπρεπε να σηκώσει κα αυτήν την κούπα ο λεβεκHOOL4IGAN έγραψε:Ο Πιλότος μας ανάβει και μετά την πληρώνουν αναγκαστικά οι γυναίκες μας... ΝΤΡΟΠΗ!!!![]()
![]()
![]()

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Ποτέ δεν είπα ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημα πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Ούντι Σοχάτοβιτς, που είναι σε επαφή με τον Μπράνκο από την εποχή που ήρθε στη Χάιντουκ ο Χάμζα Μπάρι. Και αυτό που μου είπε ήταν πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη, πως ο Μπράνκο γνωρίζει καλά τα χρήματα που παίρνει ο παίκτης και τους όρους του συμβολαίου του και με ενημέρωσε για τα χρήματα που μας προσφέρει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.
Του απάντησα ότι τα χρήματα που μας δίνουν δε μας καλύπτουν και αυτό ήταν όλο. Υπήρξε ενδιαφέρον αλλά όχι επίσημη πρόταση καθώς δεν ήταν απαραίτηση. Φυσικά ο Μάριο Μπράνκο τώρα προστατεύει τον ευατό του και παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον εξυπηρετούν. Επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μας έκανε επίσημη πρόταση γιατί ήδη γνώριζε ότι η προσφορά του δεν μας ενδιαφέρει”, τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Σπλιτ.
Του απάντησα ότι τα χρήματα που μας δίνουν δε μας καλύπτουν και αυτό ήταν όλο. Υπήρξε ενδιαφέρον αλλά όχι επίσημη πρόταση καθώς δεν ήταν απαραίτηση. Φυσικά ο Μάριο Μπράνκο τώρα προστατεύει τον ευατό του και παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον εξυπηρετούν. Επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μας έκανε επίσημη πρόταση γιατί ήδη γνώριζε ότι η προσφορά του δεν μας ενδιαφέρει”, τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Σπλιτ.
sourdos4 έγραψε:Είναι θέμα προπονητή ότι ο Πριγιοβιτς έπρεπε να είναι στη "βιτρίνα" συνεχώς; Μέχρι και με τον Αήττητο Σπάτων μέσα ήταν για να πιάσει την κορυφαία 5αδα σκόρερ στην Ευρώπη. Είναι θέμα προπονητή ότι στα center back άλλο στυλ παίχτη ζήτησε άλλον του φέρανε; Ακόμη και για τον Βερνμπλουμ δεν ήταν 100% αυτό που ζήτησε για τη θέση. Για το κέντρο θέλει 2 παίχτες οι οποίοι είναι περισσότερο 8-6 παρά 6-8, βέβαια σε καμία περίπτωση κλασικό 6. Για τον Ντιέγκο το έχω ξανά αναφέρει, όσο ήταν ο Πριγιοβιτς κορυφή δεν θα μπορούσε να παίξει στο 10. Πώς θα πιέζαμε μπροστά; Στα άκρα παίζουμε με ένα καθαρό εξτρέμ και έναν πιο καλό διαχειριστή της μπάλας, ώστε να βοηθάει τους 2 στο κέντρο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ότι ήταν κάποτε ο Σορλέν αλλά σε πιο επιθετικό στυλ. Στο ματς με τον Ο.Φ.Η. στο 2ο ημίχρονο μόλις τους δώσαμε χώρο και πιστέψανε ότι μπορούν, τους ξεμουνιάσαμε. Ήταν ένα μειονεκτήματα μας ότι δεν βγάζαμε καλές αντεπιθέσεις αλλά πλέον αυτό διορθώθηκε. Για τα 2 ντέρμπι είναι ένα καλό crash test αν όντως μπορεί η ομάδα να παίξει χωρίς το κλασικό 6. Είτε γιατί έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα (για το ματς στο ΟΑΚΑ) είτε γιατί παίζουμε στο ναό ( για το ματς με το γαύρο) θα είμαστε οι πρώτοι που θα πιέσουμε, με ένα γρήγορο γκολ η ταρίφα θα γράψει πολλά. Μην ξεχνάτε ότι και οι δύο γαύροι θέλουν 3ποντο ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ οπότε σε κάποιο σημείο αναγκάστηκα θα ανοιχτούν. Βέβαια πάντα όλα αυτά είναι πράγματα που βλέπουμε πριν το παιχνίδι αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας που μπορεί να τα ανατρέψει. ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
Να και ενας που ερχετε στα λογια μου,παντα τετοια.
Να προσθεσω στα του Ακπομ,ο προπονητης δηλωσε δημοσια και οχι σε κανενα παρεακι με αρδ,ΔΗΜΟΣΙΑ,οτι ο παιχτης οταν ηρθε δεν ηταν ετοιμος να παιξει για τον ΠΑΟΚ.
Στα @@ σας ομως οι δηλωσεις του προπονητη,λεμε και γραφουμε οτι γουσταρουμε γιατι ετσι θελουμε.
Στα @@ σας ομως οι δηλωσεις του προπονητη,λεμε και γραφουμε οτι γουσταρουμε γιατι ετσι θελουμε.
Sick Bastard έγραψε: Εντάξει, πατώσαμε στην Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με τη διαχείριση του υλικού όσο με την επιβολή προτεραιοτήτων (κάτι λανθασμένο για μένα, που θα πρέπει άμεσα να διορθωθεί).
Επειδη ξερει οτι ζει σε ενα γαμημενο κρατος που ο μονος τροπος για να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα (ξαναγραφω,ο ΠΑΟΚ) ειναι αυτο το απιστευτο 16 στα 17,που ακομα και αυτο δεν του εχει εξασφαλισει τιποτα,παρολο που εχει και τον συνδιεκδικητη (σκατα στα μουτρα του) στην εδρα του.
Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι θα παρεξηγηθω παλι απο τους εχοντες υψηλο iq,ας παρουμε με το καλο αυτο το γαμημενο το πρωταθλημα και μετα θα μιλησουμε οσο ποδοσφαιρικα θελετε,το ιδιο θα κανει και ο ΠΑΟΚ,θα λειτουργησει ποδοσφαιρικα,και οταν το κανει αυτο με τοσο χρημα διαθεσιμο απο τον Ιβαν θα θελουν τηλεσκοπια για να μας δουνε.
Αν λοιπον εσεις βρισκετε τον Λουτσεσκου εξαιρετικο κοουτς,δικαιωμα σας.
Κι αν θεωρειτε πως ειναι αθλος το να παρει το φετινο πρωταθλημα, οταν εχει καταφερει να αποκλειστει ντροπιαστικα απο το γιουροπα λιγκ και μαλιστα με τραγικο ποδοσφαιρο, τι να πω...
Σε οσα παιχνιδια χρειαστηκε να παιξει η ομαδα κανονικο ποδοσφαιρο με σοβαρο αντιπαλο, ηταν κατωτερη των περιστασεων.
Εκτος αν θεωρειτε πως παιξαμε μπαλα στα δυο ντερμπι του πρωτου γυρου.
Στο φετινο πρωταθλημα με αυτες τις ομαδες που συμμετεχουν και χωρις αξιομαχη παρουσια στην ευρωπη θεωρω πως θα το σηκωναμε με οποιονδηποτε προπονητη, χαρη στο ροστερ μας και μονο.
Χαιρομαι υπερβολικα για την πιθανη κατακτηση και θα τον ευγνωμωνω τον Λουτσε γτ θα ειναι αυτος π θα το καταφερει.
Αλλα σαν προπονητη τον θεωρω λιγο για κατι περισσοτερο και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι αν θεωρειτε πως ειναι αθλος το να παρει το φετινο πρωταθλημα, οταν εχει καταφερει να αποκλειστει ντροπιαστικα απο το γιουροπα λιγκ και μαλιστα με τραγικο ποδοσφαιρο, τι να πω...
Σε οσα παιχνιδια χρειαστηκε να παιξει η ομαδα κανονικο ποδοσφαιρο με σοβαρο αντιπαλο, ηταν κατωτερη των περιστασεων.
Εκτος αν θεωρειτε πως παιξαμε μπαλα στα δυο ντερμπι του πρωτου γυρου.
Στο φετινο πρωταθλημα με αυτες τις ομαδες που συμμετεχουν και χωρις αξιομαχη παρουσια στην ευρωπη θεωρω πως θα το σηκωναμε με οποιονδηποτε προπονητη, χαρη στο ροστερ μας και μονο.
Χαιρομαι υπερβολικα για την πιθανη κατακτηση και θα τον ευγνωμωνω τον Λουτσε γτ θα ειναι αυτος π θα το καταφερει.
Αλλα σαν προπονητη τον θεωρω λιγο για κατι περισσοτερο και αυτο δεν μπορει να αλλαξει.
-
Δεν ειμαι σκαουτερ ουτε τεχνικός διευθυντης για να εχω κανει προεργασια για προπονητή, ωστε να γνωριζω ποιος ειναι καλος και ποιος οχι.
Εγω εχω εικονα απο τις προπονησεις της ομαδας. Εχω εικονα απο σχολια ποδοσφαιριστων της ομαδας. Και φυσικα εχω εικονα απο το στησιμο της ομαδας μεσα στη σεζον. Ενδεικτικα θα αναφερω πως οποια ομαδα πιεσε σωστα τα κεντρικα χαφ μας, μας αποδιοργανωσε και μας εξεθεσε (Βιντι, Μπατε, Ατρομητος)
Αν αυτα τα στοιχεια δεν θεωρουνται αρκετα για να εχω αποψη για τον κοουτς, τοτε λαθος μου.
Κι αν ακομη μπω στο τρυπακι να απαντησω στην ερωτηση σου... ο Καναντη για μενα ειναι πιο κανονικος προπονητης απο τον Λουτσε.
Εγω εχω εικονα απο τις προπονησεις της ομαδας. Εχω εικονα απο σχολια ποδοσφαιριστων της ομαδας. Και φυσικα εχω εικονα απο το στησιμο της ομαδας μεσα στη σεζον. Ενδεικτικα θα αναφερω πως οποια ομαδα πιεσε σωστα τα κεντρικα χαφ μας, μας αποδιοργανωσε και μας εξεθεσε (Βιντι, Μπατε, Ατρομητος)
Αν αυτα τα στοιχεια δεν θεωρουνται αρκετα για να εχω αποψη για τον κοουτς, τοτε λαθος μου.
Κι αν ακομη μπω στο τρυπακι να απαντησω στην ερωτηση σου... ο Καναντη για μενα ειναι πιο κανονικος προπονητης απο τον Λουτσε.