Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από Dimg4 »

giapas έγραψε:O τσαρλι πότε βγάζει νέο άρθρο να διαβάσουμε ;
.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μαλακια κανετε που υποτιματε ο ενας τον αλλο.μεγαλη μαλακια.κραξτε αποψεις.οχι προσωπα.
και το λεω που συνεχεια τη μπαινω ειδικα στο τζοσουα.Δηλαδη θα παρουμε το γαμημενο το πρωταθλημα και εδω θα ψαχνουμε υπευθυνους γιατι πχ το σηκωσε πρωτος ο μαλεζας και οχι ο βιειρινια ξερωγω.
τοσα χρονια γραφουμε εδω μεσα.ολοι εχουμε τρελα κουσουρια κ ολοι τα ξερουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κεν γραφεις κατι πριν απο κανα 2 βδομαδες οτι ο Λουτσεσκου εχει επιβαλλει ενα μονοπλευρο στυλ. Γνωμη σου σεβαστη. Παρατηρεις οτι καπακι ειρωνευομαι την λεξη μονοπλευρο. Το κανω μια, δυο. Λες αστο. 2 βδομαδες μετα, αναφερεις πως εχουμε σοφτ κεντρο, με επιχειρημα πως δεν υπαρχει 6αρι σε φουλ ρυθμο. Παρατηρεις ΠΑΛΙ εμενα να γραφω απο κατω περι σοφτομετρου, δειχνωντας πως υπαρχω στο φορουμ μονο και μονο για να προκαλω.
Ποιος θα σε κατηγορησει εαν μου ριξεις μπινελικι?
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Λίγο υπομονή barlow και θα το δεις και αυτό σε λίγο καιρό... Το ξέρω ότι το πιστεύεις ότι θα γίνει και απλά το αναφέρεις μπας και την γλιτώσουμε όλοι μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:Έχει βγει ένα νέο εργαλείο , το σοφτομετρο.
Χάχαχαχαχαχα καλό....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Dimg4 έγραψε:Κεν γραφεις κατι πριν απο κανα 2 βδομαδες οτι ο Λουτσεσκου εχει επιβαλλει ενα μονοπλευρο στυλ. Γνωμη σου σεβαστη. Παρατηρεις οτι καπακι ειρωνευομαι την λεξη μονοπλευρο. Το κανω μια, δυο. Λες αστο. 2 βδομαδες μετα, αναφερεις πως εχουμε σοφτ κεντρο, με επιχειρημα πως δεν υπαρχει 6αρι σε φουλ ρυθμο. Παρατηρεις ΠΑΛΙ εμενα να γραφω απο κατω περι σοφτομετρου, δειχνωντας πως υπαρχω στο φορουμ μονο και μονο για να προκαλω.
Ποιος θα σε κατηγορησει εαν μου ριξεις μπινελικι?
ρε ντιμ αντιλαμβανεσαι οτι με αυτο το τοστ μου λες οτι βλεπεις τη μπανανοφλουδα κ παρ'ολα αυτα την πατας?Παραπονιομαστε ρε πουστη μου λες κ ξεκινησαμε χθες να γραφουμε εδω μεσα και δεν ξερουμε οτι ολοι ξερουν τι καπνο φουμαρουμε, τι αποψεις εχουμε, τι μαλακιες καναμε στο παρελθον.ποτε μας σουταραν ,ποτε τρολαραμε.μια χαρα ξερουμε.δε λεω αν εχεις δικιο η οχι να νοιωθεις στοχοποιημενος (κ ισχυει για ολους αυτο) , λεω οτι γαμω το μπελα μου ειναι ολα προβλεψιμα.ξερεις τι θα συμβει οταν γραφεις κατι, αναλογα με τον τροπο που το γραφεις.κ εσυ κ ολοι.κ πες οτι κανω λαθος.μερα της μαρμοτας.
τι τον λετε τσαρλυ τωρα.χοντραδα ειναι.κ σου λεω ειλικρινα οτι θελω να το καρυδωσω που πανικοβαλεται με τα παντα , που εχει ενσταση και για την ποικιλια του γκαζον.διαφωνω αλλα δε θα τον μειωσω ρε ψηλε.μαλακια ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 29 Ιαν 2019, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το μεγαλύτερο πρόβλημα διαχείρισης εδώ μέσα, λέγεται "η άποψη μου" "η γνώμη μου" κλπ .

Μιλάμε πολλοί, για ανθρώπους που τους έχουμε δει από την τηλεόραση και μόνο και τις περισσότερες φορές τα συμπεράσματα είναι αυθαίρετα και παντελώς ανακριβή σε σχέση με την πραγματικότητα, όπως την βιώνουν οι εντός ομάδας.

Όσον αφορά ον τοπικ, υπάρχει κερασάκι, αλλά η μπίλια δεν έκατσε ακόμα... Γυρίζει...... Θα κάτσει; Τρέλα υπάρχει πάντως.-

SM-G965F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ολη η ουσια πανω απο το ποστ σου Κεν. Τεσπα, εχεις ενα δικιο. Ιγκνορ στις μπανανες του φορουμ. Οταν καποιος ΔΕΝ εχει αρκετο iq να γραψει μια αποψη με επιχειρηματα, διαφευγει σε σερι ειρωνιας. Προχωραμε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

typhoon έγραψε:Μακαρι ολοι οι κακοι προπονητες στον ΠΑΟΚ να κανουν τετοια ρεκορ.
Αυτός ο λουτσεσκου κερδίσει χάνει ΠΆΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΌ ΚΆΝΕΙ στην διαχείριση της ομάδας..... Είναι απίστευτο...... Ρε δώστε του ένα μπράβο τζάμπα είναι δεν θα σας κατηγορήσει κάνεις.... Και μετά συνεχίστε την σκληρή κριτική......

Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

O Καρέλης είναι σίγουρα ένα κλικ πιο αργός και λιγότερο εκρηκτικός από τον παίκτη-φυσέκι που θυμόμαστε στη ζέλα. Ο τραυματισμός του στη γκενκ που τον άφησε σχεδόν 1 χρόνο έξω προφανως έπαιξε ρόλο. Ψιλο-άτεχνος, η ταχύτητα του και τα δυνατά σουτ ήταν τα βασικά του προσόντα. Τώρα δείχνει να μην εμπιστεύεται ούτε τα πόδια του για να σουτάρει με δύναμη. Έτσι έγινε ένας φιλότιμος μέτριος παίκτης για να "μπαζώνει" την επίθεση. Όπως είναι τώρα, θα προτιμούσα να έχει 3ο επιθετικό έναν πιτσιρικά από την Κ19 (Γαϊτανίδη) για να τον ψήσει.

Δεν καταλάβαινα γιατί τον προτιμούσε κάποιες φορές αντί του Ακπομ. Ίσως ο άγγλος να μην ήταν τόσο έτοιμος σωματικά και να τον προστάτευε. π.χ. τον Αύγουστο έβγαλε ένα ψιλο-πρόβλημα στη μέση και τον Οκτώβριο έπαθε διάστρεμμα. Με τόσο ελάχιστη συμμετοχή, ακόμα και αυτοί οι 2 λάιτ "τραυματισμοί" μπορεί να λένε κάτι. Που να έπαιζε και συνεχόμενα 90λεπτα δηλαδή Πέμπτη-Κυριακή που είχαμε τον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα προφανως ρε pilotos και η καθε αποψη και γνωμη ειναι σε ενα βαθμο προιον που δεν προερχεται απο την πληρη γνωση ολων των παραμετρων, αλλα αυτο αφορα την καθε αποψη σχεδον στο συνολο των ενασχολησεων στη ζωη μας.Ααυτο ομως δεν μπορει να εμποδισει καποιον απο το να την εκφρασει και να κριθει φυσικα για ΑΥΤΗΝ,ειναι στοιχειοδες συστατικο της κοινωνιας,διαφορετικα θα μιλουσαμε για προβατοποιηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 29 Ιαν 2019, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

pilotos έγραψε:
Όσον αφορά ον τοπικ, υπάρχει κερασάκι, αλλά η μπίλια δεν έκατσε ακόμα... Γυρίζει...... Θα κάτσει; Τρέλα υπάρχει πάντως.-

SM-G965F
Αλήτη, μας έφτιαξες τη μέρα... :D
Άβαταρ μέλους
eorptol1

barlow4 έγραψε:μαλακια κανετε που υποτιματε ο ενας τον αλλο.μεγαλη μαλακια.κραξτε αποψεις.οχι προσωπα.
και το λεω που συνεχεια τη μπαινω ειδικα στο τζοσουα.Δηλαδη θα παρουμε το γαμημενο το πρωταθλημα και εδω θα ψαχνουμε υπευθυνους γιατι πχ το σηκωσε πρωτος ο μαλεζας και οχι ο βιειρινια ξερωγω.
τοσα χρονια γραφουμε εδω μεσα.ολοι εχουμε τρελα κουσουρια κ ολοι τα ξερουμε.
Ο κρεσπο θα το σηκώσει ας κάνουμε δημοψήφισμα ποιον θέλουμε..... :) :) :) :)

Άβαταρ μέλους
eorptol1

pilotos έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα διαχείρισης εδώ μέσα, λέγεται "η άποψη μου" "η γνώμη μου" κλπ .

Μιλάμε πολλοί, για ανθρώπους που τους έχουμε δει από την τηλεόραση και μόνο και τις περισσότερες φορές τα συμπεράσματα είναι αυθαίρετα και παντελώς ανακριβή σε σχέση με την πραγματικότητα, όπως την βιώνουν οι εντός ομάδας.

SM-G965F
Κάτι ξέρεις

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ε βεβαια..
Σουρμε σου εχω πει πολλες φορες πως εχετε ενα εργαλειο στο χερι σας που αρνειστε να χρησιμοποιησετε και λεγεται ΣΒΗΣΙΜΟ ποστ ασχετων,ειρωνικων,επιθετικων,ποστ εναντια στους κανονες του φορουμ.Φυσικα και δεν εξαιρουμαι εγω απο την αναγκη επιβολη αυτου οταν κρινεται πως ξεφευγω.Διαβασε μονο το ποστ ακριβως πανω απο το δικο σου.
Απο tapatalk δεν μπορουμε να κανουμε διαγραφη.

Επισης εφοσον 2-3 δεν την παλευεται ο ενας με τον αλλον μην ασχολειστε.

5 ατομα κανουν συνεχεια το ιδιο.και ειστε μεγαλοι ανθρωποι.

Θα παρουμε πρωταθλημα και θα τσακωνεστε.μαλακια δεν ειναι ;;;

Οι ιδιοι ανθρωποι εδω και ποσο καιρο τσακωνεστε ακριβως για το ιδιο θεμα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”