Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ακριβως. Οπως και η επιμονη στον καντουρι που ειναι ο χειροτερος της εντεκαδας συνεχως
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 29 Ιαν 2019, 10:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Οκ φίλε.Tupac έγραψε:Φτάσαμε Φεβρουάριο για να πάρει επιτέλους παιχνίδια ο Ακπομ και να καταλάβουμε πόσο παικταράς ειναι, Και αν δεν είχε πωληθεί ο Πριγιο μπορεί και να μην το βλέπαμε και καθόλου.giapas έγραψε:Ειναι απλο. Είχες διαγνώσει ένα πρόβλημα το οποίο έχει λυθεί πλέον; Κι αν ναι από ποιον ;
Από το προπονητή που δεν έχει εναλλακτικό πλάνο; Μπορείς να απαντησεις τι αλλαξε και που οφειλεται η αλλαγη; Σε ποιο ν ;
Τέλος θα ήθελα να σχολιάσεις αυτό που δήλωσε ο ακπομ σύμφωνα με ένα φίλο που έγραψε. Επίσης πως κατά τη γνώμη σου ένας παίκτης μπορεί να παίζει καλά και να βγάζει τόση ενέργεια, μετά από κακοδιαχείριση; Δε θα έπρεπε να έχει απογοητευθεί και να τσαντιστει με το λουτσό ;
Το αν εχει λυθει θα το δουμε κυριως στη συνεχεια και στο δυσκολο σετ παιχνιδιων.Ειμαστε σιγουρα πιο αισιοδοξοι αλλα τα δειγματα μεχρι τωρα ειναι απεναντι σε αδυναμους αντιπαλους.Οσο για το τι αλλαξε ειναι προφανες νομιζω και το εγραψα ηδη.Η μετατοπιση του Μπισεσβαρ στον αξονα.Η συμμετοχη ενος φορ που βαζει στο επιθετικο παιχνιδι και τους συμπαικτες του.Η εξοδος του ντεφορμε Πελκα.Το οτι για πρωτη φορα νομιζω ο Ζαμπα ξεκινησε 2 παιχνιδια σερι βασικος αντι του Λημνιου.Οσο για τον προπονητη δεν μπορω να σου απαντησω σε πιο βαθμο συμμετειχε καθως οι περισσοτερες αλλαγες ηταν υποχρεωτικες τοσο με την απομακρυνση Πριγιοβιτς οσο και με την τραυματισμο Πελκα.Να θυμισω οτι και περσι επρεπε να τραυματιστει ο Ελ Καντουρι για να δουμε τοτε κατι διαφορετικο.Ο Λουτσεσκου κακος προπονητης δεν ειναι αλλα ολοι νομιζω δεχονται πως ειναι συντηρητικος.Τωρα για τον Ακπομ πραγματικα τι περιμενατε να πει? Να βγει και να πει ειδατε που αποδειξα στον προπονητη μου ποσο λαθος ειχε? Ειμαστε σοβαροι? Επιπλεον αλλοιμονο αν ενα 23χρονο παιδι δεν μπει στο παιχνιδι με λαχταρα οταν επιτελους παρει την ευκαιρια του.Τι ηθελες δηλαδη να ζητησει μεταγραφη στο διμηνο? Αλωστε ακομα και απο την στιγμη που μπηκε παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνεται,με την ευτυχη συγκυρια να να πετυχει το σερι παιχνιδιων στην Τουμπα.giapas έγραψε:Ειναι απλο. Είχες διαγνώσει ένα πρόβλημα το οποίο έχει λυθεί πλέον; Κι αν ναι από ποιον ; Μπορείς να απαντησεις τι αλλαξε και που οφειλεται η αλλαγη; θυμίζω ότι υποστηρίζες ότι ο προπονητής δεν έχει δουλέψει εναλλακτικές.
Τέλος θα ήθελα να σχολιάσεις αυτό που δήλωσε ο ακπομ σύμφωνα με ένα φίλο που έγραψε. Επίσης πως κατά τη γνώμη σου ένας παίκτης μπορεί να παίζει καλά και να βγάζει τόση ενέργεια, μετά από κακοδιαχείριση; Δε θα έπρεπε να έχει απογοητευθεί και να τσαντιστει με το λουτσό ; Είναι λίγο δύσκολο στη δουλειά μου αν νιώσω ότι ειμαι θύμα, ξαφνικά να βγαίνω υπάλληλος του μήνα
Δηλαδη αν δεν ειναι στην αποστολη παλι ο χατσεριδης δεν θα παρουμε μπακ?χωρις να εχεις ανανεωσει βαρελα?λιγο παρακινδυνευμενο το βλεπω
Μην φτασουμε να εκθειαζουμε ΠΑΛΙ τον Λουτσεσκου, επειδη συγκυριακα ο Ακπομ ειναι παιχταρας και η κακοδιαχειριση του, απο τον Λουτσε τον πεισμωσε αντι να τον ξενερωσει!Tupac έγραψε:Φτάσαμε Φεβρουάριο για να πάρει επιτέλους παιχνίδια ο Ακπομ και να καταλάβουμε πόσο παικταράς ειναι, Και αν δεν είχε πωληθεί ο Πριγιο μπορεί και να μην το βλέπαμε και καθόλου.giapas έγραψε:Ειναι απλο. Είχες διαγνώσει ένα πρόβλημα το οποίο έχει λυθεί πλέον; Κι αν ναι από ποιον ;
Από το προπονητή που δεν έχει εναλλακτικό πλάνο; Μπορείς να απαντησεις τι αλλαξε και που οφειλεται η αλλαγη; Σε ποιο ν ;
Τέλος θα ήθελα να σχολιάσεις αυτό που δήλωσε ο ακπομ σύμφωνα με ένα φίλο που έγραψε. Επίσης πως κατά τη γνώμη σου ένας παίκτης μπορεί να παίζει καλά και να βγάζει τόση ενέργεια, μετά από κακοδιαχείριση; Δε θα έπρεπε να έχει απογοητευθεί και να τσαντιστει με το λουτσό ;
Ουτε φυσικα για το γεγονος πως τοσο ο τραυματισμος του βερμπ οσο και η φυγη του Πριγιο απελευθερωσαν την ομαδα...
Ο Λουτσε θα ηταν καλος προπονητης αν ειχε καταφερει να εμφανισει τετοια δειγματα απο την αρχη του πρωταθληματος π εκανε της επιλογες συνειδητα και οχι τωρα ξαφνικα που αλλαξαν αρδην τα δεδομενα.
Εξυπνος ανθρωπος αλλα οχι τοσο καλος προπονητης κατ εμε.
Χαιρομαι βεβαια που θα σηκωσει το πρωταθλημα ο Λουτσε γτ ειναι πολυ ΠΑΟΚ και το γουσταρω αυτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπισεσβαρ , ο Ζαμπά , ο Λημνιός συμμετέχουν στο μεσοεπιθετικό rotation από την αρχή της χρονιάς. Που είναι το παράλογο αν κάποιος βρει φόρμα να "κερδίσει" λίγο χρόνο παραπάνω; Κι ο Λημνιός έκανε καλά ματς στο 2019 δε ήταν αυτός το πρόβλημα όπως φαίνεται. Επίσης είναι υπεραπλουστευμένη η λογική ότι πήγε ο Μπις στο 10 και πετάει η ομάδα. Κρίμα αν το πιστεύεις ή αν λες ότι αναγκαστήκαμε να παίξουμε έτσι λόγω συγκυριών. Δηλαδή δε γίνεται στα άσχημα να φταίει ο προπονητής και στα καλά να μιλάμε για συγκυρίες.
Για τον Άκπομ εξάντλησα την επιχειρηματολογία μου. Για μένα ποτέ δε θα γίνει η διαχείριση συνώνυμο του βάζω λίγο τον παίκτη να παίζει για να πάρει χρόνο , ανεξάρτητα από το πως εμφανίζεται στις προπονήσεις ή το ποιον θα αντικαταστήσει. Και το πως πάει στη προπόνηση δε το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσύ. Εσύ όμως λες για κακοδιαχείριση χωρίς να γνωρίζεις λεπτομέρειες κι όχι εγώ. Αυτό η τελευταία παρατήρηση σε μια νορμάλ συζήτηση με επιχερήματα θα σήμανε αυτόματα το τέλος της.
Για τον Άκπομ εξάντλησα την επιχειρηματολογία μου. Για μένα ποτέ δε θα γίνει η διαχείριση συνώνυμο του βάζω λίγο τον παίκτη να παίζει για να πάρει χρόνο , ανεξάρτητα από το πως εμφανίζεται στις προπονήσεις ή το ποιον θα αντικαταστήσει. Και το πως πάει στη προπόνηση δε το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσύ. Εσύ όμως λες για κακοδιαχείριση χωρίς να γνωρίζεις λεπτομέρειες κι όχι εγώ. Αυτό η τελευταία παρατήρηση σε μια νορμάλ συζήτηση με επιχερήματα θα σήμανε αυτόματα το τέλος της.
Εισαι εχθρος του ΠΑΟΚ λογικαGospi έγραψε:Μην φτασουμε να εκθειαζουμε ΠΑΛΙ τον Λουτσεσκου, επειδη συγκυριακα ο Ακπομ ειναι παιχταρας και η κακοδιαχειριση του, απο τον Λουτσε τον πεισμωσε αντι να τον ξενερωσει!Tupac έγραψε:Φτάσαμε Φεβρουάριο για να πάρει επιτέλους παιχνίδια ο Ακπομ και να καταλάβουμε πόσο παικταράς ειναι, Και αν δεν είχε πωληθεί ο Πριγιο μπορεί και να μην το βλέπαμε και καθόλου.giapas έγραψε:Ειναι απλο. Είχες διαγνώσει ένα πρόβλημα το οποίο έχει λυθεί πλέον; Κι αν ναι από ποιον ;
Ουτε φυσικα για το γεγονος πως τοσο ο τραυματισμος του βερμπ οσο και η φυγη του Πριγιο απελευθερωσαν την ομαδα...
Ο Λουτσε θα ηταν καλος προπονητης αν ειχε καταφερει να εμφανισει τετοια δειγματα απο την αρχη του πρωταθληματος π εκανε της επιλογες συνειδητα και οχι τωρα ξαφνικα που αλλαξαν αρδην τα δεδομενα.
Εξυπνος ανθρωπος αλλα οχι τοσο καλος προπονητης κατ εμε.
Χαιρομαι βεβαια που θα σηκωσει το πρωταθλημα ο Λουτσε γτ ειναι πολυ ΠΑΟΚ και το γουσταρω αυτο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο το "Αυτό η τελευταία παρατήρηση σε μια νορμάλ συζήτηση με επιχερήματα θα σήμανε αυτόματα το τέλος της." πραγματικα με σκοτωσε...
Ας πω και εγώ την γνώμη μου σε κάτι που ήθελα..!
O El-Kaddouri για εμένα έπρεπε να παραχωρηθεί στην Parma με μεταγραφή κανονική που τον ήθελαν και να ερχόταν εκεί αντικαταστάτης μπουκαδόρος και backup του να ήταν και ο Henrique που ήρθε να δίνει λύσεις και 6άρι πρώτης γραμμής.
Παίχτης που θα παίξει ένα ματς στα τόσα δεν έπιασε δεν χρειάζεται αλλαγή του αφού θέλει να πάει καια υτός να έρθουν άλλοι 2 winger και 6DM players?
Όσο αφορά για τον Khacheridi που δεν βλέπω να φεύγει γιατί τόσο αντίδραση από τον Lucesku αυτός δλδ δεν συμβιβάζεται να παίζει από τα συνεχόμενα ματς να ξεκουράζει Crespo Varela 31 είναι με επιδόσεις καλές για κεντρ.αμυντ και ομάδα επιπέδου με εμπειρίες CL.
Τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου ώρες-ώρες με τον Lucesku και εγώ δεν καταλαβαίνω τι παθαίνει με εμμονή παιχτών και ο Pique να έρθει ή ο Isco πάγκο θα τρώνε.
O El-Kaddouri για εμένα έπρεπε να παραχωρηθεί στην Parma με μεταγραφή κανονική που τον ήθελαν και να ερχόταν εκεί αντικαταστάτης μπουκαδόρος και backup του να ήταν και ο Henrique που ήρθε να δίνει λύσεις και 6άρι πρώτης γραμμής.
Παίχτης που θα παίξει ένα ματς στα τόσα δεν έπιασε δεν χρειάζεται αλλαγή του αφού θέλει να πάει καια υτός να έρθουν άλλοι 2 winger και 6DM players?
Όσο αφορά για τον Khacheridi που δεν βλέπω να φεύγει γιατί τόσο αντίδραση από τον Lucesku αυτός δλδ δεν συμβιβάζεται να παίζει από τα συνεχόμενα ματς να ξεκουράζει Crespo Varela 31 είναι με επιδόσεις καλές για κεντρ.αμυντ και ομάδα επιπέδου με εμπειρίες CL.
Τέλος πάντων αυτή είναι η γνώμη μου ώρες-ώρες με τον Lucesku και εγώ δεν καταλαβαίνω τι παθαίνει με εμμονή παιχτών και ο Pique να έρθει ή ο Isco πάγκο θα τρώνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 29 Ιαν 2019, 10:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
o akpom προφανώς και χρειαζόταν ένα διάστημα προσαρμογής
δε θα έδινε αυτά που δίνει τώρα, αν έμπαινε μέσα από την αρχή της σεζόν
και ναι, εφόσον ο πρίγιο πυροβολούσε, γιατί να τον βγάλει?
είναι οφ τόπικ όμως όλα αυτά...
τη διαχείριση του ρόστερ μπορεί να την κάνει καλύτερα ο προπονητής. εμείς μιλάμε πάντα υποθετικά, χωρίς να έχουμε εικόνα από προπονήσεις, χαρακτήρες και τακτικές
δε θα έδινε αυτά που δίνει τώρα, αν έμπαινε μέσα από την αρχή της σεζόν
και ναι, εφόσον ο πρίγιο πυροβολούσε, γιατί να τον βγάλει?
είναι οφ τόπικ όμως όλα αυτά...
τη διαχείριση του ρόστερ μπορεί να την κάνει καλύτερα ο προπονητής. εμείς μιλάμε πάντα υποθετικά, χωρίς να έχουμε εικόνα από προπονήσεις, χαρακτήρες και τακτικές
πως τη γουσταρετε τη φαγουρα ρε παιδι μου.
αν δηλαδη δεν υπαρχει μεταγραφη πρεπει να υπαρχει φαγουρα.
Αντι να δινουμε συγχαρητηρια απο εδω και απο εκει.Αηττητη ομαδα εχουμε.
Πρωτοι με διαφορα ειμαστε.
Περασε η παραδοσιακα δυσκολη περιοδος της ομαδας αναιμακτα και τωρα αρχιζει και το ρολαρισμα.
πουθενα δε χρωσταμε.λεφτακια πεφτουν.ταλενταρες ερχονται.
οχι ο μπρανκο θα φυγει νυχτα.οχι κακοδιαχειριση.οχι μουτρωμενοι παικτες που ευτυχως πεισμωνουν αντι να απογοητευονται.οχι αυτοκτονιες.οχι χρυσες ευκαιριες που χανονται.λες και ζουμε παραλληλες πραγματικοτητες.
ουτε τα χανουμια δεν ειναι τοσο απογοητευμενα και εκνευρισμενα που τρωνε δουλεμα ψιλο γαζι.
αν δηλαδη δεν υπαρχει μεταγραφη πρεπει να υπαρχει φαγουρα.
Αντι να δινουμε συγχαρητηρια απο εδω και απο εκει.Αηττητη ομαδα εχουμε.
Πρωτοι με διαφορα ειμαστε.
Περασε η παραδοσιακα δυσκολη περιοδος της ομαδας αναιμακτα και τωρα αρχιζει και το ρολαρισμα.
πουθενα δε χρωσταμε.λεφτακια πεφτουν.ταλενταρες ερχονται.
οχι ο μπρανκο θα φυγει νυχτα.οχι κακοδιαχειριση.οχι μουτρωμενοι παικτες που ευτυχως πεισμωνουν αντι να απογοητευονται.οχι αυτοκτονιες.οχι χρυσες ευκαιριες που χανονται.λες και ζουμε παραλληλες πραγματικοτητες.
ουτε τα χανουμια δεν ειναι τοσο απογοητευμενα και εκνευρισμενα που τρωνε δουλεμα ψιλο γαζι.
Πάντως η κακοδιαχείριση του Λουτσέσκου έκανε τον Πρίγιο καλύτερο σεντερ φορ πέρισυ και είναι αποδεκτό πιστεύω αυτό.
Επίσης, την ίδια "κακοδιαχείριση" είχε και ο Σάντος λογικά, όταν έβαζε πολύ λίγο τους 2ους φορ που είχε, πχ Μπακαγιόκο.
Καλύτερα να εκφράσει κάποιος την κακοδιαχείριση από τους ίδιους τους παίκτες δεν υπάρχει κι εκεί βλέπουμε να τα πηγαίνει καλά ο Ρουμάνος με όλους.
Οπότε η καραμέλα της κακοδιαχείρισης δε στέκει. Φυσικά και οταν ο άλλος σκοράρει και στα αποδυτήρια, λογικό είναι να μην αφήνει λεπτό παιχνιδιού. Και εφόσον δεν τραυματίστηκε ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ λόγω κόπωσης τότε τι συζητάμε.
υγ.με πρόλαβες ρε dani
Επίσης, την ίδια "κακοδιαχείριση" είχε και ο Σάντος λογικά, όταν έβαζε πολύ λίγο τους 2ους φορ που είχε, πχ Μπακαγιόκο.
Καλύτερα να εκφράσει κάποιος την κακοδιαχείριση από τους ίδιους τους παίκτες δεν υπάρχει κι εκεί βλέπουμε να τα πηγαίνει καλά ο Ρουμάνος με όλους.
Οπότε η καραμέλα της κακοδιαχείρισης δε στέκει. Φυσικά και οταν ο άλλος σκοράρει και στα αποδυτήρια, λογικό είναι να μην αφήνει λεπτό παιχνιδιού. Και εφόσον δεν τραυματίστηκε ο Πρίγιο στον ΠΑΟΚ λόγω κόπωσης τότε τι συζητάμε.
υγ.με πρόλαβες ρε dani