Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Ούτε για αστείο ο Βράνιες στον ΠΑΟΚ. Και αφήνω τα εξωγηπεδικά στην άκρη, για να πω πως στον τελικό η μόνη φορά που ανησύχησα ήταν στην αποβολή του Μαου, αλλά μέσα σε 1 λεπτό πήρε κόκκινη και ο Βράνιες. Τέτοιοι "χαζοί" παίκτες δε χωράνε στο σύνολο του Λουτσέσκου. Πόσο μάλλον όταν έχουν τατου της κούλας.
-
Τραγικο να μην εχουμε παρει cb τωρα που πλησιαζουν τα δυσκολα. Αν χτυπησει ο κρεσπο ή ο βαρελα θα πας σε ντερμπυ με τοσκα ή μαλεζα;;; Αυτοκτονια
- pagotatzis
Ο Βρανιες ,κάπου διάβασα ,πάει Διναμο Κιέβο .
Ας πάρει η Άντερλεχτ τον Χάτσεριδη και ας έρθει με το καλό
ο Ισλανδός
Αυτό με την δήλωση του Μπρανκο ότι τελείωσαν οι μεταγραφές
που το διαβάσατε που ακουστικε ;;
ο Ισλανδός
Καμία αυτοκτονία.σταματηστε να υποτιμάτε τους παίκτες μας.και ο Τόσκα και ο Μαλεζάς είναι δύο κλάσεις πάνω από τους περισσότερους .
Το ξερω οτι φιλοι εχουν αλεργια σε λεξεις οπως αυτοκτονια αλλα δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα αυτο που γραφει ο φιλος.Την στιγμη που η ομαδα μοιαζει να ρολαρει καλα, να παιρνεις τετοιο ρισκο δεν εχει λογικη.Τα λαθη στη ζωη πληρωνονται και ο Χατσεριδι ηταν λαθος,μια προσωπικη επιθυμια την οποια θα την πληρωσεις για να την διορθωσεις,δεν θα επιμεινεις σε αυτη εις βαρος της ομαδας.
Υ.Γ Σταματηστε να υπερεκτιματε τους παντες θα ελεγα εγω και αντιθετα να υποτιματε τους αντιπαλους.Σε λιγο θα εμφανισετε τον γαυρο μια κλαση ανωτερο απο τη Λαμια.Ναι δεν μπορεις να παιξεις απεναντι του με Μαλεζα στην αμυνα.
Υ.Γ Σταματηστε να υπερεκτιματε τους παντες θα ελεγα εγω και αντιθετα να υποτιματε τους αντιπαλους.Σε λιγο θα εμφανισετε τον γαυρο μια κλαση ανωτερο απο τη Λαμια.Ναι δεν μπορεις να παιξεις απεναντι του με Μαλεζα στην αμυνα.
Ο Χατσερίδης τη στιγμή που μιλάμε δεν ανήκει στο ρόστερ της ομάδας; Δηλαδή στο υποθετικό σενάριο της αυτοκτονίας , αν τραυματιστεί ένας παίκτης στην άμυνα ο Τόσκα με το Χατσερίδη ( και το Μαλεζά ) δε θα μπούνε να παίξουνε;
Έχει φύγει κανείς και δε το πήρα χαμπάρι ;
Τέλος γιατί να υπερεκτιμώ ή να υποτιμώ κάποιον ; Την αλήθεια δε μπορώ να τη πω ; Δηλαδή η 4αδα σεντερ μπακ του γαύρου γιατί είναι πιο πλήρης από τη δική μου , σε ποια στοιχεία το βασίζει κάποιος που βλέπει αυτοκτονίες;
Τέλος γιατί να υπερεκτιμώ ή να υποτιμώ κάποιον ; Την αλήθεια δε μπορώ να τη πω ; Δηλαδή η 4αδα σεντερ μπακ του γαύρου γιατί είναι πιο πλήρης από τη δική μου , σε ποια στοιχεία το βασίζει κάποιος που βλέπει αυτοκτονίες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 28 Ιαν 2019, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που λέω είναι ότι εμείς ανησυχούμε υπερβολικά για την παραμικρή απουσία και οι γαύροι σου λένε ότι θα το πάρουν.Αν τραυματιστεί ο βουκοβιτς που είναι ο μοναδικός αμυντικός τους που θα μπορούσε να είναι στη 18αδα μας.αν τραυματιστεί ο ποντενσε που είναι ο μοναδικός εξτρέμ τους .αν τραυματιστεί ο φορτουνης που είναι ο μόνος μεσοεπιθετικός τους που εδώ θα έτρωγε πάγκο.τι έπρεπε να λένε αυτοί δηλαδή?
Το γαύρο θα τον κερδίσουμε χαβαλε γιατί είναι σκατοφλωροι.θα χεστουν εδώ πέρα.ψυχραιμη χρειάζεται μόνο να είναι η ομάδα και εμβολιασμενη.
Υγ.η αυτοκτονία απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα.ο Τόσκα βασικός θα έπαιζε σε αυτούς.και αναντικατάστατος.και σίγουρα εδώ θα λέγαμε ότι έχουν Τόσκα.προσοχη.
Το γαύρο θα τον κερδίσουμε χαβαλε γιατί είναι σκατοφλωροι.θα χεστουν εδώ πέρα.ψυχραιμη χρειάζεται μόνο να είναι η ομάδα και εμβολιασμενη.
Υγ.η αυτοκτονία απέχει έτη φωτός από την πραγματικότητα.ο Τόσκα βασικός θα έπαιζε σε αυτούς.και αναντικατάστατος.και σίγουρα εδώ θα λέγαμε ότι έχουν Τόσκα.προσοχη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 28 Ιαν 2019, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Θέμα ωρών για το άκουσμα του ονόματος του κεντρικού αμυντικού που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ..! Δεν το αναφέρω για να μη χαλάσει η κίνηση! Η μόνη πληροφορία που δίνω είναι ότι είναι σε ηλικία ανάμεσα στα 21,5 έως τα 27,5 ετών. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα προστεθεί στο ρόστερ..!

ποια αυτοκτονια ρε παιδια?αν δεν φυγει ο χατσεριδης τωρα πρεπει να μιλησει ο λουτσεκσου μαζι του και να του δωσει ρολοστην ομαδα ωστε να ειμαστε καλυμενοι σε περιπτωση στραβης,για εμενα αν δεν ανανεωσει ο βαρελα μεχρι 30 του μηνος πρεπει 31 να εχεις κλεισει μπακ για να τον αντικαταστησεις.
pagotatzis έγραψε:Ο Βρανιες ,κάπου διάβασα ,πάει Διναμο Κιέβο .
ο Ισλανδός

27/01/2019 21:33
Μπράνκο : “Τελειώσαμε με τις μεταγραφές”
Η διαφορα μας με τον γαυρο ειναι ακριβως το αμυντικο μας διδυμο,αυτο εχει κανει την διαφορα μεχρι τωρα και ο τροπος παιχνιδου μας στηριζεται σε τεραστιο βαθμο στους Κρεσπο,Βαρελα τον τελευταιο μαλιστα τον εχουν σημαδεψει οπως ειδατε χτες και με τον χαρτινο που μπηκε με μοναδικο σκοπο να τον πεταξει εξω.ΠΑΟΚ με Βαρελα και ΠΑΟΚ με Χατσεριδι ειναι 2 εντελως διαφορετικες ομαδες και ακριβως για αυτο τον λογο ο Λουτσεσκου δεν τον βαζει ουτε αποστολη ρισκαρωντας να παιξει με οποιονδηποτε αλλο στη θεση του.Πρεπει να ερθει στοπερ ο οποιος να μην αλειωνει τον τροπο παιχνιδιου μας και ελεος το τριτο στοπερ δεν ειναι πολυτελεια σε ενα ροστερ ειναι αναγκαιο συστατικο.
Υ.Γ Τωρα να γραφουμε οτι οποιοσδηποτε παικτης του γαυρου στον ΠΑΟΚ θα ηταν στον παγκο νομιζω οτι δεν ειναι σοβαρη βαση συζητησης...
Υ.Γ Τωρα να γραφουμε οτι οποιοσδηποτε παικτης του γαυρου στον ΠΑΟΚ θα ηταν στον παγκο νομιζω οτι δεν ειναι σοβαρη βαση συζητησης...
Αν είχαν δηλαδή ένα καλύτερο αμυντικό δίδυμο δε θα υπήρχε καμία διαφορά.οκ.
Πες μου ποιους θα είχες βασικούς.
Την έχω ξανακάνει την κουβέντα με τον gika νομίζω.
Υγ.η διάφορα βαθμολογίας είναι ενδεικτική κ λέει τη μισή αλήθεια.η άλλη μισή είναι ότι έπρεπε να έχουν τουλάχιστον 6-7 βαθμούς λιγότερους.+ Τους δύο της τιμωρίας.
Πες μου ποιους θα είχες βασικούς.
Την έχω ξανακάνει την κουβέντα με τον gika νομίζω.
Υγ.η διάφορα βαθμολογίας είναι ενδεικτική κ λέει τη μισή αλήθεια.η άλλη μισή είναι ότι έπρεπε να έχουν τουλάχιστον 6-7 βαθμούς λιγότερους.+ Τους δύο της τιμωρίας.
Γραψτε οτι θα κανουμε σιγουρα ακομα μια μεταγραφη ...αφου το εγραψε ο πετρουλακης και το βοθρο..
- navigator11
Τι κάθεσαι κι αναρωτιέσαι κι εσύ όμως. Σοβαρέψου ρε.giapas έγραψε:Ο Χατσερίδης τη στιγμή που μιλάμε δεν ανήκει στο ρόστερ της ομάδας; Δηλαδή στο υποθετικό σενάριο της αυτοκτονίας , αν τραυματιστεί ένας παίκτης στην άμυνα ο Τόσκα με το Χατσερίδη ( και το Μαλεζά ) δε θα μπούνε να παίξουνε;
Ο φόβος έχει φωλιάσει μέσα μας. Όσο επιμένει ο εμετοΣάββανος οτι, "θέλουν δε θέλουν, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα", μπορεί να αρχίσεις να διαβάζεις ότι ο τοροσίδης είναι ο χαμένος, ετεροθαλής αδερφός του Ντάνι Άλβες, ο γαβρααμ το ίνδαλμα του Πικέ, ο Κοντένσε είναι 35 φορές καλύτερος από τον Ζαμπά κοκ.