Αποχώρηση Παπαδόπουλου απο ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Χωρίς να θέλω να σου επιτεθώ, στ @@ της διοίκησης η κριτική που κάνει με τις όσες γνώσεις έχει ένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Εγώ θα σου πω απλά να είσαι σίγουρος ότι η διοίκηση αν εσύ σκέφτηκες κάτι .. οτιδήποτε .. σήμερα, αυτοί το σκέφτηκαν πριν αναλάβουν τον ΠΑΟΚ! Να θυμάσαι αυτό για το καθετί και θα ηρεμείς.
Από κει και ύστερα η διοίκηση στη θητεία της, θα χρειαστεί να κάνει κάποιες επιλογές στα σταυροδρόμια που θα συναντήσει .. θα κάνει μαλακίες όπως είναι λογικό, αλλά τουλάχιστον θα είναι δική τους απόφαση για το καλύτερο της ομάδας. Το να βγεις εσύ ή οποιοωσδήποτε και να πει ααα τελικά έκανε μαλακία η διοίκηση εκεί ως μετά Χριστό προφήτης, αυτό δε βοηθάει ούτε σε κάνει μάγκα, ούτε δείχνει ότι έχεις κριτική σκέψη! Απλά ότι βρήκες ευκαιρία να κράξεις .. Ή νομίζεις ότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν πότε θα κάνουν μαλακία .. ή θέλεις να βγάζουν ανακοίνωση σε κάθε μαλακία που θα κάνουνε;
Ο Ζαγοράκης δεν έχει το αλάθητο του Πάπα, όπως δεν το έχει και κανένας. Αλλά για μένα καλοπροαίρετη κριτική θα είναι όταν πριν κράξεις για οτιδήποτε, απαρριθμήσεις τα καλά που έκανε η διοίκηση .. Σε φόρουμ γράφουμε που το διαβάζουν όλοι όπως θα ξέρεις και έχεις δει κατά καιρούς στις εφημερίδες .. Πριν πεις λοιπόν ότι δεν γουστάρεις αυτό κι εκείνο σαν προσωπική σου γνώμη, ξεκίνα το ποστ σου και πες 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17 ... καλά που θεωρείς ότι έχει κάνει η διοίκηση και μετά πες με πείραξε αυτό. Σ' αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο .. και μη μου πεις εννοούνται τα καλά που έκανε και δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Τίποτα δεν εννοείται .. Κι εσύ αφού σε κράξανε είπες ότι συμφωνείς μ' αυτό και με κείνο και κλάιν μάιν!
Αν πιστεύεις ότι τα κακά είναι περισσότερα από τα καλά, πολύ απλά σταμάτα να ασχολείσαι και να πηγαίνεις γήπεδο, πούλα το διαρκείας σου όπως είπαν κάποιοι σοφιστικέ υπερΠαοκτσήδες εδώ μέσα και άσε τους 15.000 να πάρουν διαρκείας και άσε το γήπεδο να είναι σολντ άουτ σε κάθε αγωνιστική!
Υγ: Γιατί είναι πολύ της μόδας να λέμε ότι καλός ο Ζαγοράκης, αλλά χρειάζεται κριτική καλοπροαίρετη και ξέρω γω για να βελτιώνεται. Και ποιός είσαι εσύ ρε μάγκα που θα κάνεις κριτική; Που ήσουν όταν κάποιοι μας γ@μούσανε; Αν ήσουν και τότε έτσι, τώρα δε θα είμασταν εδώ που είμαστε .. Αλλά τώρα ξυπνήσανε όλοι οι "σκεπτόμενοι" Παοκτσήδες; Πριν τέντωνε το σεντόνι με Γούμενο και με Παγώνη και τώρα ξαφνικά θα κριτικάρουμε κάθε κίνηση της διοίκησης; Ε όχι ρε μάγκα .. Αυτά που εσύ σκέφτεσαι τώρα, τα σκέφτηκε η διοίκηση πέρυσι .. και αυτά που σκέφτεται τώρα η διοίκηση, εσύ θα τα σκεφτείς μετά από 5 χρόνια! Τόσα χρόνια κάνεις τουμπέκα, ούτε ήξερες του μισθούς των παιχτών, ούτε πόσα δίναμε για τη μεταγραφή, ούτε πόσα παίρνανε οι μάνατζερ, ούτε πόσα παίρνουμε από τις χορηγίες, ούτε πόσα παίρνανε οι διοικήσεις από τα έργα που τους δίνονταν, ούτε ήξερες πόσο χρεωνόταν η ΠΑΕ κάθε χρόνο, ούτε ήξερες που παν τα τέσσερα και τώρα ξαφνικά σου λένε τα πάντα και αντιμετωπίζεις επιφυλακτικά τις κινήσεις; Ίσως για κάποιους δεν αξίζει ο Ζαγοράκης .. ίσως θα έπρεπε να πέσουμε στη Δ, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν θα γυρνούσαμε στην Α, το ίδιο μ@λ@κες θα ήταν ορισμένοι γιατί χαμπάρι δε θα είχαν πάρει από το τι παίζεται .. γιατί τα ψάρια ζουν στη θάλασσα (στο αλάτι) και ανάλατα βγαίνουν .. έτσι κι ο μ@λ@κ@ς ο άνθρωπος θα είναι μ@λ@κ@ς και βαρεμένος μια ζωή!

Υγ1: Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη οικογένεια και δεν θα πείσει κανένας κανέναν .. ούτε θα σε ρωτήσω αν έχεις διαρκείας ή αν είσαι μέλος στον ΑΣ ή τι έχεις κάνει για τον ΠΑΟΚ, αντίθετα με κάποιους άλλους .. Όλοι είμαστε ΠΑΟΚ!
Αλλά από τη στιγμή που κάθε χρόνο έπεφτες θέση .. έχεις χάσει το κύρος σου σαν σωματείο, είσαι ο καραγκιόζης της Ελλάδας με 4 διπλα σε δύο σεζόν (Λάρισα - Αιγάλεω - Ιωνικό - Καλαμαριά), ήσουν χωρίς χορηγία για 2 χρόνια, χωρίς πέναλτυ για δύο χρόνια, απαξίωσες την ομάδα κι εσύ σαν οπαδός και όλοι παίχτες που έρχονται κάνουν τουρισμό και σε γράφουν στ @@ τους, χρωστάς σε όποιον μιλάει Ελληνικά και πληρώνεις Κούτση - Χάγκαν - Φουτσίνι και Βόκολο και ξέρω γω, είσαι τρία χρόνια χωρίς Ευρώπη και αν δεν ερχόταν αυτός που ήρθε θα ήσουν στην Δ Εθνική, είσαι η τελευταία επιλογή για τον οποιονδήποτε παίχτη, γιατί ο μάνατζέρ του θα τον συμβουλέψει να έρθει σε σένα αν δεν μπορεί να βρει άλλη ομάδα, γιατί σε κοροϊδεύουνε οι Λάζαροι και οι Σικαμπάλες, γιατί το ΠΟΚ υπολογίζει πιο πολύ τον Άρη, τον Πανιώνιο και τον Αστέρα, γιατί χάνεις από Αγροτικούς Αστέρες και Θρασύβουλους και χίλια δυο άλλα που μπορώ να λέω μέχρι να πέσουν τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο και αν δεν είχες τον Ζαγοράκη, τον Σάντος και τον Βρύζα, δε θα έφερνες Κοντρέρας - Κονσεϊσάο - Βιερίνια - Βερόν και όσους έχουμε και όσους θα φέρουμε, αλλά θα έφερνες Άλαν - Πια - Ίντιο κλπ, θα τους έκανες 3τη συμβόλαια και μετά θα πλήρωνες γαμησιάτικα, γιατί είσαι τρία χρόνια χωρίς Ευρώπη και έχεις απομυθοποιηθεί και όλα όσα είπα παραπάνω και βαριέμαι να ξαναλέω .. και τώρα θα μου πεις μαμουσουτου και ξέρω γω και γιατί έφερε τον Μπακαγιόκο και γιατί έφυγε ο τάδε από τη διοίκηση και θα βγεις στα ράδια να πεις την πίπα σου για να νιώσεις ότι υπάρχεις και ότι κάνεις κάτι και θα ασχολείσαι με πράγματα ανούσια κοιτώντας το δέντρο και χάνοντας το δάσος. Ψάχνοντας το γιατί έφυγε ο άλλος από τη διοίκηση (που ούτε οικονομολόγος είσαι, ούτε τι συμφωνία έκανε ο Ζαγοράκης ξέρεις και ούτε χρειάζεται να μάθεις .. εσύ είσαι οπαδός .. άλλη η δουλειά σου μην ξεχνιόμαστε), αντί να κοιτάς όλα τα παραπάνω που είπα!

Το ποστ δεν πάει σε σένα φίλε από πάνω .. απλά πήρα βάση το δικό σου και στο τέλος έγραψα βιβλίο γιατί τρελάθηκα .. οπότε μην το πάρεις προσωπικά .. το λέω για κάποιους περίεργους που σκέφτονται "κάπως" .. εσένα δε σε γνωρίζω!
SATANAS

Re: Αποχωρηση Παπαδοπουλου απο ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από SATANAS »

Διαβασα συνεντευξη Παπαδοπουλου και με εβαλε σε σκειψεις.

Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο τύπος και πόσο ΠΑΟΚ είναι, αλλα λέει μεγάλες αλήθειες για διοικητικά ΠΑΟΚ παρελθόν, παρον, μέλλον. Πανεξυπνος κυριος, αλλα δεν σε αφήνει καθόλου να τον ψυχολογήσεις. :twisted:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ειναι γατος σε θεματα επιχειρησεψν, νεα γενια σε λεω, και πρεπει να αξιοποιηθει σε οποιο ποστο....καθολου τυχαια η προβολη του τις τελευταιες μερες.....ΠΑΟΚ ειναι
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Αν ειναι ετσι μακαρι γιατι το εχει αντικειμενο. Δεν τον ειχα δωσει σημασια ουτε οταν ηρθε ουτε οταν εφυγε, αλλα τετοια ψαγμενη αναλυση για ΠΑΟΚ και Ζαγορακη καιρο ειχα να δω
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Συμφωνώ με τον Σατανά..Είναι αρκετά τυπικός και δεν έχω προσωπικά αρκετές ενδείξεις για να έχω μια σαφή γνώμη..Από την δουλειά που έκανε πάντως πέρυσι στον πιο δύσκολο και νευραλγικό τομέα της ΠΑΕ μπορώ να πω ότι έχω μια συμπάθεια..Ακούγεται ότι είναι από τους μεγαλύτερους οικονομολόγους στην Ελλάδα...
Δεν ξέρω πως κόλησε με τον Θοδωρή πέρυσι, αν έχει κάποια προιστορία με τον ΠΑΟΚ ή άλλες τέτοιες λεπτομέριες,αλλά πιστεύω πως πρέπει να τον "εκμεταλλευτούμε".

Αυτό νομίζω είναι και το κείμενο που αναφέρει ο αδερφός πιο πάνω:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1749385
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΓΙΑ να σας δωσω να καταλαβετε (τον ανθρωπο δεν τον εχω δει ποτε απο κοντα μου) τη μερα που εφυγε απο τη ΠΑΕ παραδιδωντας το ποστο του, κλεισαμε τον π.γκαρσια γιατι αυτος δεν εδινε το οκ για τοσο μεγαλη μεταγραφη...γραφτηκε στα ψιλα τοτε.ο φαρλαλης που ανελαβε αλληλοψηθηκαν με το ζαγορακη και ετσι δοθηκε το οκ...

με τα παραπανω απλα τονιζω οτι υποστηριζει με πραξεις τα λεγομενα του...αυτο το σεβομαι....επισης ειναι πολυ τυπικος και διαφανος σε θεματα λειτουργιας τοσοτης ΠΑΕ οπου προεδρευε των γενικων συνελευσεων θυμιζω τα θεματα με τις ψηφους του ΠΑγωνη, και μετα ανελαβε ο Η.Βιολιδης
γενικα εγω τους μανατζεροοικονομογολογος τους εχω εχω για πρωινο αλλα αυτος δε τρωγεται νομιζω....ηρθε για να μεινει.....και καλα θα κανει.....αν πεισει θα ψηφιστει αλλιως εξωθεσμικα οπως δρα μεχρι σημερα οπου ειναι ουσιαστικα ο επιτετραμμενος του ΑΣ για τον ελεγχο της ΠΑΕ ως γνωστης και δκοινης αποδοχης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”