9. Karol Swiderski
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Karol Swiderski
Το αδύνατος δεν σημαίνει απαραίτητα και αδύναμος. Κάποτε είχα παρακολουθήσει τον τελικό στο Kick-boxing στα 60 κιλά. Ο ένας αντίπαλος ήταν ψηλός (πάνω από 1,80), οπότε για το ύψος αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο αδύνατος ήταν. Μου φαινόταν σαν ατάιστος Αλβανός. Όταν όμως άρχισε να χυπάει κατάπια την γλώσσα μου. Πολλή δύναμη ρε φίλε! Δεν σου πάει το μυαλό!
Mauricio-8- έγραψε:Ρε σεις τι αδύνατα ποδαράκια και άσπρα έχει αυτός ο Σβιντερσκι θάλασσα δεν έχει πάει ποτέ? Πρέπει να βάλει κανένα κιλό σε μυιικη μάζα γιατί είναι ψεύτικος θα δυαλισει εδώ με αυτά τα ταγάρια που θα τον μαρκαιρνουν!
Εγώ πάλι βλέπω ότι από πόδια είναι δυναμίτης και λόγω και της μικρής μάζας περιμένω να είναι και πολύ ευέλικτος

- ΑποστόληςΑ
Στο 1:43 το ωραίο γκολ που πέτυχε στην προπόνηση (απέφυγε 2 αντιπάλους + τον τερματοφύλακα)
https://tv.paokfc.gr/video/ta-highlights-apo-to-diterma
https://tv.paokfc.gr/video/ta-highlights-apo-to-diterma
- giwrgos04dex
Ναι. Το είχα προσέξει και εγώ στα χαιλαιτς. Πράγματι πολύ καλή κίνηση, το έχει....
- ΑποστόληςΑ
Αύριο δεν ξέρω αν θα παίξει, αλλά την Τετάρτη θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.
πολυ ορεξατος για οσο επαιξε,το καλο ειναι πως μπορει να παιζει και μαζι με Ακπομ
- Mauricio-8-
Είδα 2 στοιχεία που στην Ελλάδα θα κάνουνε πλάκα ταχύτητα και θανατηφόρο αριστερό σουτ! Κόβει την μπάλα πολύ ωραία με το αριστερό και σουτάρει.Βαλτε εδώ μέσα τη φάση να την δούμε.
- navigator11
Θα πάρει χρόνο και την Τετάρτη. Μπορεί να καρφώσει και το πρώτο του γκολακι. Να μπολιαστεί σιγά σιγά και αυτός στη μηχανή.
- ΑποστόληςΑ