Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
trouman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από trouman »

Σωστή παρατήρηση για τα όσα έρχονται. Η υπόθεση Τζηλου έχει αφεθεί να εννοηθεί ότι δε θα θαφτεί. Βάλε και την ομιλία Μαρινάκη στο κάδρο προχθές και το προεκλογικό της στιγμής και ίσως όντως κάτι γίνει..
Θυμάμαι βέβαια και την ιστορια με Πλατανια και δαγκώνω τη γλώσσα μου. Έλεγε τότε ένας, που όντως είχε πρόσβαση στον Γραμμένο ότι θα τιμωρηθούν και το ένα και το άλλο και το μετέφερα και γω εδώ. Και στο τέλος έλαμψε η δικαιοσύνη.

- Έχεις δίκιο τυφώνα, μετά τα περσινά άλλαξε το ανοσοποιητικό μας. Κυρίως θέλω να πιστεύω ορκίστηκε κάτι ο Σαββίδης..

Αυτά για τις μεταγραφές λοιπον8.. :mrgreen:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Chema Rodriguez λέει το βοθροσαιτ του χοντρού.Ισπανος στόπερ Λεβάντε 26 χρονών.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

To έγραφε από το πρωί και το sdna και το Sport24 όχι μόνο του χοντρού που λες αν και δεν μπαίνω σε γαυροσάιτ ούτε για γενική ενημέρωση.

inpaok sdna sfina.gr kai sport24 και καμιά φορά gazzetta
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Καλημέρα, θα σας πω κατι που μπορεί να ειναι μια τεράστια μαλακια η μπορεί να παίζει το σενάριο! Παίζω προ παρασκευή και Σάββατο βράδυ online se Πρωτάθλημα 11 vs 11 (ξέρετε ο καθένας ελέγχει ενα παίχτη μόνο) στην δικιά μας ομάδα είναι ενα φιλαράκι Βέλγος οπαδός της αντερλεχτ και μου στέλνει μήνυμα σήμερα να με ρωτήσει να ξέρω κατι για τον βρανιες και αν θα πάει στον ΠΑΟΚ γιατί ακούγετε πολύ εκεί... Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι αλλα αν γνωρίζει κάποιος κατι παραπάνω ας μας ενημερώσει!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Τι να τον κάνουμε τον Πικλα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

matrixxakos4 έγραψε:Καλημέρα, θα σας πω κατι που μπορεί να ειναι μια τεράστια μαλακια η μπορεί να παίζει το σενάριο! Παίζω προ παρασκευή και Σάββατο βράδυ online se Πρωτάθλημα 11 vs 11 (ξέρετε ο καθένας ελέγχει ενα παίχτη μόνο) στην δικιά μας ομάδα είναι ενα φιλαράκι Βέλγος οπαδός της αντερλεχτ και μου στέλνει μήνυμα σήμερα να με ρωτήσει να ξέρω κατι για τον βρανιες και αν θα πάει στον ΠΑΟΚ γιατί ακούγετε πολύ εκεί... Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι αλλα αν γνωρίζει κάποιος κατι παραπάνω ας μας ενημερώσει!
Επειδή από κάτι εντελώς άσχετο είχα μάθει μεταγραφή του Ολυμπιακού 3 μήνες πριν γίνει, ας μην πέρνουμε αψήφιστα τέτοιες φαινομενικά "ξέμπαρκες" πληροφορίες.
Ο ΠΑΟΚ είχε εκδηλώσει ουσιαστικά ενδιαφέρον μέσω Γιώργου Σαββίδη. Δεν ξέρω βέβαια αν το τατουάζ με τον κίτρινο δικέφαλο και τα συνεχή ποσταρίσματα για την ΑΕΚ κάνουν εφικτή μία τέτοια προσθήκη. Ο παίκτης ταιριάζει στα θέλω του Λουτσέσκου καθώς είναι δυναμικός και γρήγορος.
Και υπόψιν, όλες οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ βγήκαν από τις άλλες χώρες. Εμείς πάντα τα μαθαίναμε τελευταίοι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ρε παιδιά τι μεταγραφές περιμένετε. Η ομαδα είναι κομπλε. Προεκυψε η δυσκολια ανανέωσης Βαρελα και ετσι ειδαν μια εξαιρετικη περιπτωση αμυντικου. Αν θα εφευγε ο Χατσερ, θα κοιτουσαν να τον φερουν απο τωρα, αλλά λογικά δεν θα φύγει, και ετσι ισως ενδιαφερθουμε το καλοκαίρι. Η ομαδα ειναι κομπλε και δε θέλει αλλα βαρυδια, ουτε περιττή γκρίνια. Ευρωπη δεν εχουμε, και υπαρχει βαθος στο υλικο μας. Πλεον με Γιαννουλη, Μισιτς, Ενρίκε παραειμαστε γεμάτοι. Υπηρχε ενας φοβος στα χαφ, αλλά ο Κανιας γυρναει. Με τη μεταγραφη Μισιτς, εχουμε 4 χαφ. Ας συγκεντρωθουμε στην ομσδα, με στήριξη και πιστη για τη νικη σε καθε ματς. Μας εχει αποδείξει πολλα αυτη η ομαδα. Το στοιχημα ηταν μονο ο Πριγιο, και ποσο θα κοστίσει στο αγωνιστικο. Τελικα, βλέπουμε καλυτερη μπάλα και η ομαδα δεν επεσε. Ο Ακπομπ ειναι σαν μεταγραφή, και φέραμε και ταλενταρα 22ετων. Εγω ειμαι ευχαριστημένος. Κρατησαμε και Καντουρη. Μια αποχωρηση, μια πωληση, 1 τραυματισμος, 4 προσθήκες. Ποσους πια να φέρουνε να ικανοποιηθειτε Γεναρη μηνα;
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Είναι ο οίστρος του Γενάρη, δεν ακούς τις γάτες κάτω στο δρόμο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορει να λεμε οτι ειμαστε κομπλε οταν ο προπονητης επελεξε να αφησει εκτος ομαδας 2 κεντρικους αμυντικους.Δεν γινεται να μην παρουμε στοπερ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Καλυτερα 2 στόπερ απο τις ακαδημίες παρα Βρανιες.

Ιδανική περιπτωση ο Ισλανδός, καλός και ο Τσεμα.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα μη παρουμε αυτο το σουργελο,μακρια.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χωρις χαζο στο ροστερ δε γινεται ε?
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ναι ο Λουτσεσκου που έχει το balance ευαγγέλιο θα πει "οκ, θέλω να μου φέρετε αυτόν που απαυτωνει τις συζυγους των συμπαικτων του!"
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο υπεύθυνος της Χάιντουκ δήλωσε σχετικά:

«Ναι, έγινε πρόταση από τον ΠΑΟΚ αλλά αρνηθήκαμε. Χρειαζόμαστε τον Μπάρι και εκτιμούμε πως μπορεί να αυξήσει την τιμή του στο μέλλον. Δεν θα σας πω πόσα χρήματα μας πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο ότι την έκανε»., ήταν τα λόγια του Μπελάνοβιτς για το θέμα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Nikos 74 έγραψε:Ναι ο Λουτσεσκου που έχει το balance ευαγγέλιο θα πει "οκ, θέλω να μου φέρετε αυτόν που απαυτωνει τις συζυγους των συμπαικτων του!"
E ειχαμε εναν τετοιον, εφυγε, balance αρα να ξαναρθει ενας :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”