O
Αμπουμπακαρί είναι ΗΔΗ κλεισμένος, το ξέρω εδώ και μέρες και περίμενα να περάσουν τα ζόρικα μάτς για να το γράψω σαν κουιζάκι αλλά έφαγα φόλα τελικά αφού διέρευσε απο την ΠΑΕ και το έγραψαν όλοι σήμερα.
Ήξερα οτι μιλάμε με
Καρυπίδη για το καλοκαίρι, υπάρχει όντως σοβαρή πιθανότητα να έρθει, οι πιθανότητες είναι υπέρ μας.
Ο
Κρέσιτς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ήμασταν σε συζητήσεις εδώ και καιρό μαζί του, προφανώς για να το γράφουν ΟΛΕΣ οι φυλλάδες σήμερα, πρέπει να τους δόθηκε η πληροφορία απο την ΠΑΕ, επομένως πάρτε το σαν δεδομένο...
Ο
Φωτάκης ακούγεται επίσης εδώ και καιρό έντονα, απλά δεν ήθελα να το πιστέψω, δεν το χώραγε ο νούς μου. Προφανώς αν δεν βρεθεί κάτι πολύ καλύτερο, ο παίκτης είναι καθ'οδόν για την Τούμπα. Αυτό μαζί με την έλευση Αμπουμπακαρί και ίσως και ενός επιτελικού χαφ το καλοκαίρι συνεπάγεται ξεκαθάρισμα της μεσαίας μας γραμμής. Βαγγελής, Ηλιάδης, ίσως και ένας ακόμη είναι μπροστά στην πόρτα της εξόδου.
Ο
Παπάζογλου δεν έχει κλείσει κάπου ακόμα. Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον απο όλη την Αθήνα, υπάρχει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και το εξωτερικό. Υπάρχει και ο ρούλης που δεν έχει καμία πιθανότητα να τον κρατήσει αλλά έκανε ένα νομικό τρίκ με την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει χρήματα απο την επόμενη ομάδα του παίκτη για την "ποδοσφαιρική εξέλιξη" του. Υπάρχει αυτό σαν νομολογία και αν πάει ο παίκτης στο εξωτερικό σίγουρα θα πάρουν κάτι, για εντός Ελλάδας βλέπουμε. Μπερδεμένη υπόθεση, έχει πολύ ψωμί...
Το "πουλέν" πολλών εδω μέαα, ο Σάλπι... Υπάρχει θέμα, δεν έχει κλείσει΄ούτε θετικά ούτε αρνητικά, ΔΕΝ μιλάμε για φέτος το καλοκαίρι, για του χρόνου το καλοκαίρι πρόκειται, θα αποφασιστεί οριστικά απο τον παίκτη και απο εμάς μάλλον τον επόμενο Δεκέμβριο. Είτε τον θέλουμε εμείς, είτε όχι, αν είναι να έρθει θα έρθει, αν είναι να μην έρθει δεν θα έρθει. Επομένως σας θερμοπαρακαλώ, μην αρχίσετε πάλι να μαλώνετε, ότι είναι να γίνει θα γίνει, είτε χτυπάμε τον κώλο μας κάτω, είτε δεν τον χτυπάμε. Αν αρχίσουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας μόνο κακό θα κάνουμε στην ομάδα και τη διοίκηση.
Τώρα... Γιατί τα γράφω όλα αυτά... Προλαβαίνω πριν προλάβει κανένας μακακας και αρχίσει να λέει π@π@ριές... Τα θέματα αυτά είναι γνωστά σε ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ εδώ και καιρό, αφού κάποιοι παίκτες είναι ψιλοκλεισμένοι. Απλά δεν μιλούσε κανένας λόγω του άτυπου "νόμου σιωπής" των ΜΜΕ και της κρίσιμης αγωνιστικής συγκυρίας. Τώρα για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω διέρευσε ταυτόχρονα και πιό έντονα σε όλα τα ΜΜΕ και το γράφουν όλες οι φυλλάδες σήμερα. Οπότε τι νόημα να έχει να κρατιέμαι εγώ που είμαι ένα απλό Παοκτσάκι όταν τα δίνουν όλα φόρα παρτίδα απο τις φυλλάδες και τα ράδια...
Και μαλακία μου και διή μου και του aparadektou που ενώ τα ξέραμε φερθήκαμε σαν Παοκτσάκια και δεν τα δώσαμε εδώ και μέρες και τώρα πήραν οι κωλοφυλλάδες την
ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ(!!!) την ευκαιρία να αυξήσουν κατακόρυφα τις πωλήσεις τους...