Έχοντας ως δείγμα γραφής τις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, ναι, τις βλέπω 6 τις αλλαγές.sourmenetes έγραψε:Απο τη βασικη ενδεκαδα ενας παικτης εφυγε.
Μια αλλαγη εχει γινει και μια του ρολιστα ουαρντα
Οταν φευγει καποιος και ερχεται αντικαταστατης διπλη αλλαγη τη βλεπετε;;
Ναιsic-4 έγραψε:Παγωτατζη, δηλαδη αν υποθεσουμε οτι σε ολη τη μεταγραφικη περιοδο η μονη κινηση που γινοταν ηταν να φυγει ο Πριγιο και να ερθει ενας αλλος επιθετικος, εσυ θα ελεγες οτι στην ομαδα εγιναν δυο αλλαγες;
Για να σας δείξω πωσο διαφορετική ομάδα είμαστε από της άλλεςomerta76 έγραψε:Αφού εισαι αισιόδοξος και δεν γκρινιάζεις τοτε γιατι το λες;;![]()
Οριστικό: Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Ενρίκε
Ο παίκτης ειδοποιήθηκε, ώστε να πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιστροφής του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να ενημερώνεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24.
Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτό το διάστημα για προετοιμασία στο Ντουμπάϊ με την αποστολή της Αστάνα, όμως ήδη μαζεύει τις βαλίτσες του για να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ημέρες, μετά και τις επαφές του ατζέντη του ποδοσφαιριστή με τον Μπράνκο στη Θεσσαλονίκη, όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24.
αναπαραγεται πολυ αυτο με το καλοκαιρι.αν θυμαμαι καλα , τοτε υπηρχε διλημμα.οχι καποια ανεπιφυλακτη επιλογη.Ουτε εχει κανενα προβλημα μαζι του.Αλλωστε ως επαγγελματιας δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα.το αντιθετο.pagotatzis έγραψε:Ναι σουρμε,διπλή την βλέπω !
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά καθένας νομίζω το βλέπει όπως θέλει
Ο λουτσε το καλοκαίρι δεν κράτησε τον Ενρικε , τώρα τον θέλει ;;;
Ξέρει κανείς ;;
Και θα το ξαναπώ , για ομάδα που έχει και είναι κοντά στον στόχο μετά από τοοοοοοσα
χρόνια ,προσπαθεί να κρατήσει ήρεμα τα λημέρια !
Δλδ κάνει ακριβός το αντίθετο από την δικιά μας ΠΑΕ
Και το ξαναγράφω , είμαι αισιόδοξος ακόμα και με αυτές της αλλαγές και είμαι σίγουρος
ότι θα το σηκώσουμε
pagotatzis έγραψε:Ναιsic-4 έγραψε:Παγωτατζη, δηλαδη αν υποθεσουμε οτι σε ολη τη μεταγραφικη περιοδο η μονη κινηση που γινοταν ηταν να φυγει ο Πριγιο και να ερθει ενας αλλος επιθετικος, εσυ θα ελεγες οτι στην ομαδα εγιναν δυο αλλαγες;
Δυο πρόσωπα ,δυο αλλαγές
cronos έγραψε:Και εγώ διπλά τα βλέπω......
Βλέπω έναν Αετό με δυό κεφάλια
![]()
![]()
Αμ τον Μπεργκ που τον βαζεις;giapas έγραψε:Στο σενάριο σου σικ , αυτό με το Πρίγιο και τον αντικαταστάτη που ρωτάς το παγωτατζή δεν είναι 2 οι αλλαγές - τρεις είναι
1 αλλαγή που έφυγε ο Πρίγιο.
1 αλλαγή που νομίζαμε ότι θα έρθει ο Μποτρίνι και σχεδόν ήρθε.
1 αλλαγή που τελικά αντί του μποτρίνι ήρθε ο σαβεβσκι.
Και λίγα σου λέει ο εβγας.