Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Αν ειχα τον Ματσο μπροστα μου θα του εβαζα στοιχημα 100 € οτι αν ερθει καποιος, θα ειναι στοπερ κ οχι χαφ.
Ας πουλαει παπα, τουλαχιστον να βγαλουμε κανα φραγκο.
Ας πουλαει παπα, τουλαχιστον να βγαλουμε κανα φραγκο.
Τουλάχιστον αφού φαίνεται ναυάγησε το πλαν α(για να μην έχουμε νέα μέχρι σήμερα το πρωί...), μπορείς μαχο να μας πεις ποιος παίχτης ήταν;
το σαιτ του χοντρου λεει οτι κοιταμε σοβαρα εναν chema απο λεβαντε... αλλα ειναι ακριβος...
Πάντως τσακάλια μου είδα στο ινσταγραμ το βιντεακι με τις φάπες στον βιειρινια για τα γενέθλιά του. Στο τέλος παρατηρεί κάνεις τον Χατσεριδη να γελάει και να συμμετέχει κανονικά σε όλα. Και έρχομαι και αναρωτιεμαι. Γιατί να φύγει ρε παιδιά; ΤΑ λάθη δεν μπορούμε να πούμε ότι τα έκανε. Με μια αναπροσαρμογη στα λεφτά που παίρνει δεν θα με χαλούσε για τρίτος. Η αναπροσαρμογη βέβαια να γίνει δείχνοντας στον παίκτη τι και πως καθώς και από μόνος του βλέπει ότι δεν είναι καλύτερος των βασικών. Θα καταλάβει πιστεύω. Σκεφτείτε ότι άφησε την ομάδα που ηταν Τόσα χρόνια για να έρθει εδώ.
Ο λουτσεσκοτ ειπε οτι δεν θελει πολλες αλλαγες τον γεναρη και εγιναν ηδη 6 ,που βασιζεστε οταν λετε για αλλες 2 και 3 κινησεις δεν μπορω να καταλαβω
- sourmenetes
- Moderator
Ποιες ειναι οι 6 αλλαγες;;;typhoon έγραψε:Ο λουτσεσκοτ ειπε οτι δεν θελει πολλες αλλαγες τον γεναρη και εγιναν ηδη 6 ,που βασιζεστε οταν λετε για αλλες 2 και 3 κινησεις δεν μπορω να καταλαβω
Τρεις φορές ήρθε ο Ουάρντα Θεσσαλονίκη και έφυγε 
και άλλες τόσες ο Καντουρί, μένει, φεύγει, μένει,
σύνολο έξι

και άλλες τόσες ο Καντουρί, μένει, φεύγει, μένει,
σύνολο έξι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 26 Ιαν 2019, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
διακρινω ενα τσουβαλιασμα στην καταμετρηση και μια αντιμετωπιση της ρησης του λουτσε σαν θεσφατο.
απο ολες αυτες αλλαγη που δεν ηθελε ηταν ο πριγιοβιτς.αλλα ηταν περα απο τις δυναμεις μας.
μισιτς και ενρικε του δινουν βαθος παγκου και κανεις δεν τον υπεχρεωνει να τους βαλει βασικους η οτιδηποτε.
απο ολες αυτες αλλαγη που δεν ηθελε ηταν ο πριγιοβιτς.αλλα ηταν περα απο τις δυναμεις μας.
μισιτς και ενρικε του δινουν βαθος παγκου και κανεις δεν τον υπεχρεωνει να τους βαλει βασικους η οτιδηποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 26 Ιαν 2019, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Απο τη βασικη ενδεκαδα ενας παικτης εφυγε.
Μια αλλαγη εχει γινει και μια του ρολιστα ουαρντα
Οταν φευγει καποιος και ερχεται αντικαταστατης διπλη αλλαγη τη βλεπετε;;
Μια αλλαγη εχει γινει και μια του ρολιστα ουαρντα
Οταν φευγει καποιος και ερχεται αντικαταστατης διπλη αλλαγη τη βλεπετε;;
Η μόνη σταθερά που έχει αλλάξει είναι ο Πρίγιο. Καμία άλλη αλλαγή για να δημιουργηθεί πρόβλημα δεν έχει συμβεί. Για την έξοδο Ουαρντα ο Λουτσέσκου δε νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα (πόσο μάλλον), ενώ Γιαννούλης, Ενρίκε και Σιντέρσκι είναι πρόσθετα στοιχεία που θα πάρουν το χρόνο τους για να βοηθήσουν, χωρίς να δημιουργούν αλλαγές στο προϋπάρχον σκηνικό.
Μακάρι να φέρουν παίχτες από τώρα για να δουλευτούν με το σύνολο και τον Ιούνη να είμαστε έτοιμοι χωρίς να ψαχνόμαστε.
Μακάρι να φέρουν παίχτες από τώρα για να δουλευτούν με το σύνολο και τον Ιούνη να είμαστε έτοιμοι χωρίς να ψαχνόμαστε.
- pagotatzis
Ναι σουρμε,διπλή την βλέπω !
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά καθένας νομίζω το βλέπει όπως θέλει
Ο λουτσε το καλοκαίρι δεν κράτησε τον Ενρικε , τώρα τον θέλει ;;;
Ξέρει κανείς ;;
Και θα το ξαναπώ , για ομάδα που έχει και είναι κοντά στον στόχο μετά από τοοοοοοσα
χρόνια ,προσπαθεί να κρατήσει ήρεμα τα λημέρια !
Δλδ κάνει ακριβός το αντίθετο από την δικιά μας ΠΑΕ
Και το ξαναγράφω , είμαι αισιόδοξος ακόμα και με αυτές της αλλαγές και είμαι σίγουρος
ότι θα το σηκώσουμε
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά καθένας νομίζω το βλέπει όπως θέλει
Ο λουτσε το καλοκαίρι δεν κράτησε τον Ενρικε , τώρα τον θέλει ;;;
Ξέρει κανείς ;;
Και θα το ξαναπώ , για ομάδα που έχει και είναι κοντά στον στόχο μετά από τοοοοοοσα
χρόνια ,προσπαθεί να κρατήσει ήρεμα τα λημέρια !
Δλδ κάνει ακριβός το αντίθετο από την δικιά μας ΠΑΕ
Και το ξαναγράφω , είμαι αισιόδοξος ακόμα και με αυτές της αλλαγές και είμαι σίγουρος
ότι θα το σηκώσουμε

Παγωτατζη, δηλαδη αν υποθεσουμε οτι σε ολη τη μεταγραφικη περιοδο η μονη κινηση που γινοταν ηταν να φυγει ο Πριγιο και να ερθει ενας αλλος επιθετικος, εσυ θα ελεγες οτι στην ομαδα εγιναν δυο αλλαγες;