Οτι ναναι, προχωραμε
Εσυ εκει, ενεργοποιημενο το κουμπακιeorptol1 έγραψε:Στην ουσία είχε δίκαιο αλλά το έχασε με τις αχρείαστες ψευτομαγκιες....teod1980 έγραψε:Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει κάποιο μέιλ για να επικοινωνήσω με κάποιον διαχειριστή;pgetsos έγραψε:Και να υπενθυμισω και τον κανονα:
Επίσης, απαγορεύεται η εγγραφή με μη έγκυρο email, το οποίο περιλαμβάνει τα προσωρινά. Νέοι λογαριασμοί με προσωρινό email θα διαγράφονται. Εαν κάποιο email δεν υπάρχει πλέον, παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα διαχείρισης για την αλλαγή του.
Το οποιο ισχυει για τον Mirla, και για αρκετους αλλους.
Άμα δεν ειρωνεύεσαι τον προπονητή της ομάδας είσαι χειροκροτητής? Τελικά έχει άλλα συστήματα ο Λουτσέσκου?Dimg4 έγραψε:Τωρα ειδα τα γελοια σχολια του μιρλα και των χειροκροτητων![]()
Οτι ναναι, προχωραμε
pgetsos@hotmail.comgiagoylas4 έγραψε:Υπάρχει κάποιο μέιλ για να επικοινωνήσω με κάποιον διαχειριστή;pgetsos έγραψε:Και να υπενθυμισω και τον κανονα:
Επίσης, απαγορεύεται η εγγραφή με μη έγκυρο email, το οποίο περιλαμβάνει τα προσωρινά. Νέοι λογαριασμοί με προσωρινό email θα διαγράφονται. Εαν κάποιο email δεν υπάρχει πλέον, παρακαλούμε ενημερώστε την ομάδα διαχείρισης για την αλλαγή του.
Το οποιο ισχυει για τον Mirla, και για αρκετους αλλους.
εεεεεεεpgetsos έγραψε:Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να αναμοχλευει το συγκεκριμενο θεμα ΣΗΜΕΡΑ, και να δημιουργειτε ΑΚΟΜΑ ενας καυγας. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει το συγκεκριμενο μελος, ουτε ηταν τυχαια η παρατηρηση οταν το 80% των ποστ του ειναι σε καυγαδες (οποιος θελει ας παει στο προφιλ του και να διαβασει).teod1980 έγραψε:Δεν είχε άδικο ο mirlas εν προκειμένω
Τελος παντων, εγω εξαλλου ενας ακυρος ειμαι εδω μεσαΑλλα οταν βλεπω μλκιες (επειδη κοιταξα, δεν ειδα και κανα report πχ στο συγκεκριμενο μηνυμα του Dimg4, btw) θα απαντουνται
Το κλεινουμε εδω κιολας γιατι δεν μπορει να απαντησει. Και προφανως δε λεω οτι ειχε αδικο ο Μιρλας. Στην ουσια του μηνυματος του. Οχι στην ειρωνεια του. Και μιλαω και για το αρχικο μονο, γαμησε την την μετεπειτα απαντηση
Και οχι τιποτα, ημουν και ο μονος υποστηριχτης του Λουτσου οταν ηρθε μαζι με slidar, και σε μεγαλο βαθμο και ο λογος που σιχαθηκα και ειχα φυγει εναν χρονο περιπου απο το φορουμ ηταν το κλιμα απεναντι του. Δε νομιζω να καθομουν να υποστηριξω ποτε μαλακιες εναντιον του...