HOOL4IGAN έγραψε:Μα τώρα παίρνει και Αβραάμ!!! Κίνηση ΜΑΤ αγαπητέ μου barlow!!!
Καπως πρεπει να βγαλει τα εξοδα ο χοντρος αφου τσ.λ δεν προκειται να δει φετος
https://youtu.be/_MNYykmrjPw
HOOL4IGAN έγραψε:Μα τώρα παίρνει και Αβραάμ!!! Κίνηση ΜΑΤ αγαπητέ μου barlow!!!
Θα περιμένω να ζήσω δίδυμο Βούκοβιτς - Αβραάμ!!!trelopaoki444 έγραψε:HOOL4IGAN έγραψε:Μα τώρα παίρνει και Αβραάμ!!! Κίνηση ΜΑΤ αγαπητέ μου barlow!!!
Καπως πρεπει να βγαλει τα εξοδα ο χοντρος αφου τσ.λ δεν προκειται να δει φετος
https://youtu.be/_MNYykmrjPw
Μη βλέπεις ηλικίες. Ούτε ετοιμότητα. Αυτά είναι κοινές συνισταμένες.joshua έγραψε:Δηλαδη τι? Αν εφευγε ο Ελ Καντουρι ο Λουτσεσκου ηθελε εναν εμπειρο χαφ με παραστασεις και πληρη αγωνιστικο ρυθμο ενω τωρα δεν τον πειραζει να ερθει και ενας νεαρος ταλαντουχος?
Επιμενω να μην βλεπω την συνδεση.Εχουμε υποψιν δηλαδη εναν παικταρα στο 6 που κανει τα παντα ολα, αλλα δεν θα τον παρουμε γιατι εμεινε ο Ελ Καντουρι και τωρα μπορει να παρουμε καποιον που κανει τα μισα,παρολο που ο Ελ Καντουρι δεν παιζει στο 6? Τεσπα ετσι και αλλιως εγω δεν πιστευω οτι θα παρουμε χαφ.Macho έγραψε:Μη βλέπεις ηλικίες. Ούτε ετοιμότητα. Αυτά είναι κοινές συνισταμένες.joshua έγραψε:Δηλαδη τι? Αν εφευγε ο Ελ Καντουρι ο Λουτσεσκου ηθελε εναν εμπειρο χαφ με παραστασεις και πληρη αγωνιστικο ρυθμο ενω τωρα δεν τον πειραζει να ερθει και ενας νεαρος ταλαντουχος?
Τα χαρακτηριστικά ήταν το ζητούμενο. Τα επιπρόσθετα ατομικά, όχι αυτα καθαυτά -θεωρητικά - αυτονόητα της θέσης 6
Επειδή γενικότερα διακρίνω αρνητισμό δεν θα προσπαθήσω να σε μεταπείσω. Δεν είπε κανείς ότι δεν θα παρουμε τον "παικταρά" (σχετικό πάντα έως ότου αποδειχθεί στο γήπεδο) επειδή μένει ο Καντουρι. Πολύ απλά σε περίπτωση που δεν τον έπαιρνες/πάρεις η έλλειψη πληρότητας του επόμενου θα περιοριζε αριθμητικά τις επιλογές στα εξτρεμ ελλείψει μαροκινουjoshua έγραψε:Επιμενω να μην βλεπω την συνδεση.Εχουμε υποψιν δηλαδη εναν παικταρα στο 6 που κανει τα παντα ολα, αλλα δεν θα τον παρουμε γιατι εμεινε ο Ελ Καντουρι και τωρα μπορει να παρουμε καποιον που κανει τα μισα,παρολο που ο Ελ Καντουρι δεν παιζει στο 6? Τεσπα ετσι και αλλιως εγω δεν πιστευω οτι θα παρουμε χαφ.Macho έγραψε:Μη βλέπεις ηλικίες. Ούτε ετοιμότητα. Αυτά είναι κοινές συνισταμένες.joshua έγραψε:Δηλαδη τι? Αν εφευγε ο Ελ Καντουρι ο Λουτσεσκου ηθελε εναν εμπειρο χαφ με παραστασεις και πληρη αγωνιστικο ρυθμο ενω τωρα δεν τον πειραζει να ερθει και ενας νεαρος ταλαντουχος?
Τα χαρακτηριστικά ήταν το ζητούμενο. Τα επιπρόσθετα ατομικά, όχι αυτα καθαυτά -θεωρητικά - αυτονόητα της θέσης 6