Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από seaman »

Πλέον θέλουμε 40άρες. 37 δεν αρκούν.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

γεια και απο εμενα,πρωτη φορα γραφω εδω και θα ηθελα να πω την γνωμη μου για τις μεταγραφες.Πιστευω οτι αν γινει αλλη κινηση θα γινει μονο αν φυγει ο χατσεριδης και αυτη θα ειναι του ισλανδου.Μεχρι τωρα βλεπουμε εναν εξορθολογισμο του ροστερ σε προσωπα και σε συμβολαια που θυμηζουν καλοκαιρινη μεταγραφικη περιοδο,οι προσθηκες γιαννουλη και ενρικε θα βοηθησουν ωστε να παρει ανασες ο βιερινια και να εχουμε ενα ακομη απροβλεπτο επιθετικο οπλο στην φαρετρα μας
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οι άλλοι φέρνουν έναν Ζιλ Ντίας και τον παρουσιάζουν σαν Κριστιανο, κι εμείς θα φέρουμε τον Ενρικε και κάνουμε λες και είναι παίκτης β εθνικής.

Ο τρελός πανηγύρισε μαζί μας ένα κύπελλο, ήρθε η ώρα και για το πρωτάθλημα
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Καντουρί μένει. Τον έπεισε τελικά ο Ιβάν.
Τρελός ο Ρώσσος. Δεν ξέρω αν θα μείνει μέχρι καλοκαίρι ή και παραπάνω.
Προσωπικά ο Καντουρί δεν με ενθουσιάζει. Δεν ξέρω αν μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο 8, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έκανε την διαφορά.
Το θετικό είναι πως η ομάδα κρατάει την συνοχή της μέχρι το καλοκαίρι.
Η ανάγκη για εξάρι παραμένει. Μεσοεπιθετικό νομίζω δεν χρειαζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα τωρα να κραξουμε που εμεινε ο Ελ Καντουρι τωρα και δεν θα παρουμε εξτρεμ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι επόμενοι αγώνες του ΠΑΟΚ

27/1 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
30/1 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ
3/2 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
6/2 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
10/2 ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ
17/2 Απόλλων Σ - ΠΑΟΚ
24/2 ΠΑΟΚ - Άρης
27/2 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
3/3 ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Θα χρειαστεί να πάρει χρόνο αυμμετοχής μεγάλο κομμάτι του ρόστερ μας. Την ίδια κούραση βέβαια θα την έχουν και οι αντίπαλοί μας, εκτός του γαύρου. Αυτός θα περάσει γολγοθά καθώς θα παίξει και στις 14/2 και 21/2 με Δυνάμο Κιέβου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεοταν η αποχωρηση Ελ Καντουρι με την αποκτηση χαφ.Παλι 8-10ρι θα περναμε?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Aφου περάσαμε την κλασσική περίοδο ντεφορμαρισματος μας αήττητοι τώρα δε φοβάμαι τίποτα.Στα επόμενα δύο ματς η αδερφή θα κάνει κ τη γκέλα κ όλα κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μα τώρα παίρνει και Αβραάμ!!! Κίνηση ΜΑΤ αγαπητέ μου barlow!!!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το ότι έμεινε ο Μαροκινός είναι πολύ θετικό για την συνοχή της ομάδας...Μην ξεχνάτε πως οι παίκτες του Ιανουαρίου πολύ δύσκολα προσαρμόζονται άμεσα...Στα θετικά η επιστροφή 2 παιδιών που γνωρίζουν από ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως από ΠΑΟΚ...Εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα έπαιρνα τον Ισλανδό και μια χαφάρα και τίποτα άλλο...Το καλοκαίρι η ομάδα θα είναι υπερπλήρης και δεν βλέπω λόγο να γίνονται τότε πάνω από 3 μεταγραφές και αυτοί ίσως λόγω κάποιων πωλήσεων...Σημαντικό μιας και για τα προκριματικά του C.L θα πρέπει να είσαι από πολύ νωρίς έτοιμος...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Απαραιτητη η ελευση του Ισλανδου (ή αλλου στοπερ) στη θεση του Χατσε. Το 6-8αρι καλως να ορισει αν ταιριαζει στα θελω μας, αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη η αναγκη.

Το καλοκαιρι μια εξτρεμαρα και μια χαφαρα (αν δεν ερθει τωρα) και ειμαστε τελεια.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Joshua δε συνδέεται η απόκτηση φίλε. Η ελαστικότητα στο περιθώριο επιλογής συνδεόταν.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

proedros έγραψε:Το ότι έμεινε ο Μαροκινός είναι πολύ θετικό για την συνοχή της ομάδας...Μην ξεχνάτε πως οι παίκτες του Ιανουαρίου πολύ δύσκολα προσαρμόζονται άμεσα...Στα θετικά η επιστροφή 2 παιδιών που γνωρίζουν από ελληνικό πρωτάθλημα και κυρίως από ΠΑΟΚ...Εγώ αν ήμουν Σαββίδης θα έπαιρνα τον Ισλανδό και μια χαφάρα και τίποτα άλλο...Το καλοκαίρι η ομάδα θα είναι υπερπλήρης και δεν βλέπω λόγο να γίνονται τότε πάνω από 3 μεταγραφές και αυτοί ίσως λόγω κάποιων πωλήσεων...Σημαντικό μιας και για τα προκριματικά του C.L θα πρέπει να είσαι από πολύ νωρίς έτοιμος...
Πρόεδρααααα είδες δεν διαφωνούμε μόνο... :mrgreen: Έτσι ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη τι? Αν εφευγε ο Ελ Καντουρι ο Λουτσεσκου ηθελε εναν εμπειρο χαφ με παραστασεις και πληρη αγωνιστικο ρυθμο ενω τωρα δεν τον πειραζει να ερθει και ενας νεαρος ταλαντουχος?
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

joshua έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως συνδεοταν η αποχωρηση Ελ Καντουρι με την αποκτηση χαφ.Παλι 8-10ρι θα περναμε?
Έχω την αίσθηση πως χαφ θέλουμε εξάρι. Σε περίπτωση απώλειας του Ελ Καντουρί μέναμε με 4 παίκτες για κάλυψη τριών θέσεων πίσω από το φορ. Οπότε θα χρειαζόμασταν λογικά ακόμη ένα εξτρεμοδεκάρι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”