Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από Odi »

Δεν ξέρω για Ενρίκε, αλλά βλέπω οτι ο Μυστακίδης προπονείται κανονικά με την ομάδα και δεν βλέπω να φεύγει.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ζω για την ώρα και την στιγμή που θα αφαιρεθεί ο Λεβεκ απτό transfermarkt θα ανάψω πυρσους και θα πανυγηριζω μια ώρα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Προφανως κι αν ηταν να γυρισει ο Ενρικε θα ειχε ηδη γυρισει οποτε παμε για αλλο εξτρεμ που ισως παιζει και μεσος δυο σε ενα δλδ και ο μαροκινος που γραφτηκε χθες ειναι τετοιος παικτης.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με βάση όσα παρατηρούμε νομίζω κι εγώ ότι βιάστηκε να μιλήσει ο Γιώργης για τον Ενρίκε.

Θα φανεί βεβαια
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

6ΚΣ(και σήμερα) για να λυθούν όλες οι απορίες μας.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

rainmaker έγραψε:Με βάση όσα παρατηρούμε νομίζω κι εγώ ότι βιάστηκε να μιλήσει ο Γιώργης για τον Ενρίκε.

Θα φανεί βεβαια
Μπορει να μιλησε για να ανεβασει τις προσφορες απο βραζιλια, ή μπορει να βαζει πιεση στην αστανα να πληρωσουν την ρητρα. Ισως κινουμαστε για εξτρεμ και αν δεν κάτσει να επιστρεψει ο ταζ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Έναν παπά γαμω τη μπουτανα μου
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Enrico Papa
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

barlow4 έγραψε:Έναν παπά γαμω τη μπουτανα μου
Έκλεισε ο Ινγκασον. Τα βρήκαν οι ομάδες. Τρίτη φεύγει ο Χατσερίντι για Ντιναμό και ανακοινώνεται ο Ισλανδός.
Έκλεισε και χαφ. https://www.transfermarkt.com/domagoj-p ... ler/131326.
Αγορά από Ριέκα για 3εκ ευρώ. Ο παίκτης αναμένεται την Τετάρτη για ιατρικά και υπογραφές.

Ένα παπά ζήτησες, δύο σου δίνω.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το post είναι καθαρά χιουμουριστικό. Μην αρχίζετε να ψάχνετε τους παίκτες.
Αν γίνει καμία στραβή και πάρουμε κάποιον από αυτούς, έχω γνωστό στη διοίκηση και ξέρω τι λέω :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

μαυρα σκυλακια ποσταρει ο giorgis.s.ss. τελευταια..λετε; :lol:
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Περιμενω αρθρο "τελος οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ" και καπακι την επομενη 2 ανακοινωσεις παικτων!
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Napoli4 έγραψε:Περιμενω αρθρο "τελος οι μεταγραφές για ΠΑΟΚ" και καπακι την επομενη 2 ανακοινωσεις παικτων!
Και καπάκι πρωτοσέλιδα και παρεμβασεις αρδ στα ραδια πως τις ειχαν προβλέψει και ειχαν
παρουσιασει τους παικτες στο εξώφυλλο της 3ης Ιανουαριου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το παλευει ο Λουτσεσκου για τον Ελ Καντουρι οπως δηλωσε και ο ιδιος, αλλα δεν νομιζω πως υπαρχουν πολλες πιθανοτητες.Απο την στιγμη που βρεθηκε ομαδα να τον ικανοποιει, δεν ειναι ευκολο να πεις σε καποιον, μεινε μεχρι το καλοκαιρι, δωστα ολα και θα σε αφησουμε μετα, αφου ετσι οπως φαινεται αυτη ηταν και η δικη μας διαθεση,αργα η γρηγορα να αποχωρησει.Δηλωσε βεβαια πως σε περιπτωση αποχωρησης θα αντικατασταθει και πραγματικα δεν ξερω πως το σκεφτεται στο μυαλο,αν σκεφτεται εξτρεμ η χαφ.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Χατσεριδης πολύ κοντά να γυρίσει στην παλιά του αγάπη αν δεν αλλάξει γνώμη για τρίτη φορά και φτάσουμε πλέον στα άκρα.
Όσον αφορά τον Λεβεκ οΠΑΟΚ ανέμενε θετική απόφαση και γλυτώνει αρκετά χρήματα ενώ δεν ανυσηχει ούτε για την διάθεση του αεργου να το τραβήξει με εφεσεις.
Αύριο το πρωί λήγει η προθεσμία που δώσαμε στο χαφ για οριστική απάντηση και ανάλογα κινούμαστε η όχι για τον επόμενο ο οποίος είναι κλεισμένος.
Μην δίνετε σημασία στο τι ακούγεται δεξιά και αριστερά για τον Ισλανδο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματευτηκε με τον παίκτη και έχει συμφωνήσει μαζί του καθώς απέκτησε το δικαίωμα διαπραγμάτευσης με την αποδοχή της πρωτης προσφοράς από την ομάδα του. Ισχύει πως οι απαιτήσεις στην πορεία άλλαξαν λόγω ειδικών συνθηκών για αυτούς αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα (ακόμα) είναι ο ψηλός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”