λογικα θα αλλαξε γνωμη μεσα σε μια μερα ε?Dimg4 έγραψε:Ησουν μπροστα οταν μιλησαν και αν εδωσε το οκ για να φυγει?sn0ufel4 έγραψε:Δε πα να χτυπάτε κάτω τον κωλο σας και τον εγωισμό σας ο Λουτσέσκου τον Καντουρί τον είχε βασικό και σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του και ήθελε να μείνει. Και για αυτόν είναι σημαντική απώλεια άσχετο τι λέμε εμείς
7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
-
Dimg4
Κακο χρονικό σημείο να φύγει.
Παίκτης που σίγουρα όμως δεν θα είχε μέλλον στην ομάδα.
Κατώτερος των περιστάσεων.
Αλλά παίκτη που θέλει να φύγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις.
Θα ξεχαστεί γρήγορα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίκτης που σίγουρα όμως δεν θα είχε μέλλον στην ομάδα.
Κατώτερος των περιστάσεων.
Αλλά παίκτη που θέλει να φύγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις.
Θα ξεχαστεί γρήγορα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αίσθησή μου είναι πως είναι καλός παίκτη αλλά βοήθησε λίγο.
Έδωσε λύσεις στον προπονητή ως προς την κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά πιστεύω είχε σκοπό απλά να πάρει παιχνίδια για να γυρίσει στο καμπιονάτο.
Φυσικά δεν είναι μομφή στον επαγγελματισμό του. Απλά ενδόμυχα πίστευε ότι αργά ή γρήγορα θα φύγει.
Έδωσε λύσεις στον προπονητή ως προς την κατάρτιση της ενδεκάδας, αλλά πιστεύω είχε σκοπό απλά να πάρει παιχνίδια για να γυρίσει στο καμπιονάτο.
Φυσικά δεν είναι μομφή στον επαγγελματισμό του. Απλά ενδόμυχα πίστευε ότι αργά ή γρήγορα θα φύγει.
Όταν μάθαμε πως θα έρθει μεσοεπιθετικος που έπαιζε στην Ναπολη, σε καλή ηλικία και με καλά νούμερα εκεί, περιμέναμε τον ηγέτη του νέου ΠΑΟΚ. Αυτό που τελικά είδαμε είναι έναν ρολιστα ποδοσφαιριστη που έχει επίπεδο, αλλά δεν προσπάθησε να το φανερωσει. Μπλαζε εμφανίσεις χωρίς κάτι το ουσιαστικό, που έγιναν πιο δυναμικές τις 3 τελευταίες εμφανίσεις, λόγω του ενδιαφέροντος των Ιταλών. Δεν ενδιαφέρθηκε να δεθει με τον ΠΑΟΚ, πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που πρόσφερε, στο καλο και από το πεζοδρόμιο! Σημασία έχει μόνο η σωστή αντικατάσταση του από την ομάδα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς μέχρι τελείας.Nikos 74 έγραψε:Όταν μάθαμε πως θα έρθει μεσοεπιθετικος που έπαιζε στην Ναπολη, σε καλή ηλικία και με καλά νούμερα εκεί, περιμέναμε τον ηγέτη του νέου ΠΑΟΚ. Αυτό που τελικά είδαμε είναι έναν ρολιστα ποδοσφαιριστη που έχει επίπεδο, αλλά δεν προσπάθησε να το φανερωσει. Μπλαζε εμφανίσεις χωρίς κάτι το ουσιαστικό, που έγιναν πιο δυναμικές τις 3 τελευταίες εμφανίσεις, λόγω του ενδιαφέροντος των Ιταλών. Δεν ενδιαφέρθηκε να δεθει με τον ΠΑΟΚ, πήρε πολύ περισσότερα από αυτά που πρόσφερε, στο καλο και από το πεζοδρόμιο! Σημασία έχει μόνο η σωστή αντικατάσταση του από την ομάδα.
- giagoylas4
Ξανά πες τοsn0ufel4 έγραψε:Δε πα να χτυπάτε κάτω τον κωλο σας και τον εγωισμό σας ο Λουτσέσκου τον Καντουρί τον είχε βασικό και σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του και ήθελε να μείνει. Και για αυτόν είναι σημαντική απώλεια άσχετο τι λέμε εμείς
Όταν φεύγει παίκτης ο οποίος είναι 7ος σε συμμετοχές και 12ος λεπτά για τον προπονητή σίγουρα είναι απώλεια.
Από κει και πέρα ι καθένας μπορεί να βάζει την εγωιστική άποψη του πάνω από τα θέλω του προπονητή.
Και Μ αρέσει γιατί πολλοί απ αυτούς σε διάφορες άλλες στιγμές έχουν κράξει την οικογένεια Σαββίδη γιατί δεν ικανοποιεί τα θέλω του προπονητή
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μαυρόγατα είμαι ο ατιμος! Τον λέω παικταρα και μετά από μια ώρα φεύγει για την Πάρμα! Κάτσε να τσεκαρω κατι στου ουαρντα...Μαυρο Χιονι έγραψε:Παικταρας! Μόνο με καλύτερο παίκτη πρέπει να αντικατασταθεί, και μόνο το καλοκαίρι! Ως τότε δε πάει πουθενά!
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
Καλό δρόμο δεν νομίζω ότι προσπάθησες να δέσεις με την ομάδα. Ξέρεις μπάλα αλλά σ εμάς δεν έδειξες όσα μπορούσες...Καλή τύχη στην συνέχεια...
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Neffos C5 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να μην τον βάλει βασικό τον Καντουρή την Κυριακή. Ας μπει μετά το 2-0, μην τυχόν γκελάρουμε. Είναι ένας παίκτης που βάζει πάνω από όλα της πάρτη του και επειδή θέλει να φύγει διακαώς από το ελληνικό πρωτάθλημα, δε θα ρισκάρει πιθανό τραυματισμό. Θέλει όμως να παίξει. Θέλει να γράψει άλλη μια μπλαζέ συμμετοχή.
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ έγραψε: «Ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς, είναι παίκτες που είναι απαραίτητοι όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας, την χημεία που υπάρχει στο σύνολο. .............
.................
.................
Την ίδια ώρα, ένας παίκτης αν αποφασίσει να μείνει στην ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να μην έχει το μυαλό του αλλού.
Εσεις που αναφεροσαστε διαρκως στα θελω του προπονητη, καλα θα κανετε να τα ερμηνευετε στο συνολο τους και οχι κρατωντας μονο το αποσπασμα που εξυπηρετει τα επιχειρηματα σας.ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ έγραψε:"Δεν ξέρω ακόμα πως θα εξελιχθούν οι διαπραγματεύσεις. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα προκύψει. Θέλω να επιστρέψω στη Serie A, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Τα θελω του προπονητη λοιπον, σωστα ερμηνευομενα, ειναι: Ειναι παικταρας και μου ειναι απαραιτητος, αλλα αν το μυαλο του ειναι αλλου τι να τον κανω;
- navigator11
Και δεν είναι πρώτη φορά που (φέρεται να) το διαλαλούσε ο Ομάρ. Γουστάρει Ιταλία ο άνθρωπος, τι να γίνει! Αν πια τόσο τον θέλει ο κοουτς, ας δοκιμάσει μόνος του να τον μεταπείσει. Μιας κι ακόμα, γράφεται, δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση από την πλευρά μας.