7.Omar El Kaddouri
- Παλαιολόγος
Re: 7.Omar El Kaddouri
εικασιες
οτι επαιζε οπως γραφουν ολοι στην θεση του πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο και χωρις να εχει προσφατους τραυματισμους ηταν ο λογος.8αρι ειναι.
οτι επαιζε οπως γραφουν ολοι στην θεση του πρωτη φορα μετα απο τοσο καιρο και χωρις να εχει προσφατους τραυματισμους ηταν ο λογος.8αρι ειναι.
-
Dimg4
Ετσι πεταει ενας παικτης? Τρελη υπερβολη το "πετουσε'mpafos4 έγραψε:Δεν ηθελα να φυγει,ειδικα τωρα.
Από τη στιγμη,ομως,που ενας παικτης θελει να φυγει...στο καλο και να μας γραφει….
Τι αλλο να κανει ο Λουτσεσκου για να τον κρατησει?....Μεχρι και τραπεζι του εκανε...
Ομαρ....γι'αυτο πετουσες σε ολα τα ματς,το '19?....Αντε,παλικαρι μου....αντε στην ευχη του Θεου....
-
Dimg4
αριστερο εξτρεμ επαιξεΠαλαιολόγος έγραψε:εικασιες
Ευτυχως που εφυγε γιατι θα μας τα σπαζατε με το φοβερο 8αρι Ελ Καντουρι απο ενα ματς προπονηση με την Παναχαικη κι αυτο επειδη δεν ηταν τραγικος που αυτο ελειπε οταν υπαρχει τεραστια διαφορα ποιοτητας.
Σε αυτη την περιπτωση ειμαι 100% με τον Ντιμ
Σε αυτη την περιπτωση ειμαι 100% με τον Ντιμ
- sourmenetes
- Moderator
Εικασιες 2 χρονια δεν υπαρχουν.Παλαιολόγος έγραψε:εικασιες
- Παλαιολόγος
πιθανόν το "γλύψιμο" του Λουτσέσκου να είχε ως σκοπό να καθυστερήσει τη μεταγραφή μέχρι να έχει διαθέσιμη εναλλακτική Σάκχωφ μέσω Κάνιας, Πέλκα ακόμα και Μίσιτς.
Σάλτα και πηδήξου και εσύ ρε Καντουρι, και να φέρεις λεφτά στην ομάδα που σε ανέχτηκε τόσο καιρό.
-
Dimg4
Ρε παλαιολογε ουτε ξαδερφος να ηταν (σχολια σε 3...2..1)Παλαιολόγος έγραψε:φετος μια χαρα ηταν
- Παλαιολόγος
ναι εχουμε συγγενεια και εγω και ο λουτσεσκου γι αυτο τα λεμε αυτα τα εξωφρενικα(να μην θελουμε δηλ να φυγει ακομα ενας βασικος παιχτης στα μισα της σεζον!)
-
Dimg4
Ειρωνικος, προκλητικος και σχολιο χωρις ουσια για μια ακομη φοραobanebane έγραψε:Σάλτα και πηδήξου και εσύ ρε Καντουρι, και να φέρεις λεφτά στην ομάδα που σε ανέχτηκε τόσο καιρό.
-
Dimg4
Αφου δε σηκωνεις ουτε χαβαλε και απαντας με ειρωνια, δεν αξιζει καν να ασχοληθω μαζι σου παραπανω. Εδω αποκαλεις βασικο τον καντουριΠαλαιολόγος έγραψε:ναι εχουμε συγγενεια και εγω και ο λουτσεσκου γι αυτο τα λεμε αυτα τα εξωφρενικα(να μην θελουμε δηλ να φυγει ακομα ενας βασικος παιχτης στα μισα της σεζον!)
- navigator11
Ευφυής παίχτης. Ιδιαίτερα. Και τεχνίτης. Δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε ή ότι ήθελα να φύγει. Τουλάχιστον όχι μέχρι το καλοκαίρι. Από την άλλη δεν μπορώ να πω ούτε πως χαλάστηκα ιδιαίτερα. Δεν είναι κι ότι με μάγεψε εξακολουθητικά σαν παίχτης. Παρότι τις προδιαγραφές τις έχει. Από τη στιγμή που επιλέγει να φύγει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ ο προπονητής του τον υπολογίζει και του το δείχνει έμπρακτα, ας πάει στο καλό. Και να καταλάβει κι ο Λουτσέσκου ότι ωραία τα περί ισορροπίας και ομοιογένειας κοκ και σεβαστά, καθώς ισχύουν, αλλά υπάρχουν και παράγοντες ... αστάθμητοι. Και για λόγους τήρησης ισορροπίας και από πλευράς της διοίκησης αλλά και "αυτοσεβασμού" κάποιες φορές απλά πρέπει να δείχνεται η αρμόζουσα κατανόηση από τη μεριά του.
- Παλαιολόγος
γιατι το δικο μου ειρωνεια και το δικο σου χαβαλε;Dimg4 έγραψε:Αφου δε σηκωνεις ουτε χαβαλε και απαντας με ειρωνια, δεν αξιζει καν να ασχοληθω μαζι σου παραπανω. Εδω αποκαλεις βασικο τον καντουριΠαλαιολόγος έγραψε:ναι εχουμε συγγενεια και εγω και ο λουτσεσκου γι αυτο τα λεμε αυτα τα εξωφρενικα(να μην θελουμε δηλ να φυγει ακομα ενας βασικος παιχτης στα μισα της σεζον!)
α δεν παιζω
Dimg4 έγραψε:Ειρωνικος, προκλητικος και σχολιο χωρις ουσια για μια ακομη φοραobanebane έγραψε:Σάλτα και πηδήξου και εσύ ρε Καντουρι, και να φέρεις λεφτά στην ομάδα που σε ανέχτηκε τόσο καιρό.
Άντε ρε που θα με κρίνεις εσύ.
Σου έχω ξαναπει,τυπακια σαν εσένα ούτε τον κόπο μου να γράψω δύο λέξεις δεν αξίζουν.
Σε έβγαλα από το ιγκνορ,γιατί δεν μου καθόταν καλά να έχω τον οποιοδήποτε εδώ μέσα, εσύ μου επιβεβαιώνεις κάθε μέρα ότι είχα δίκιο που σε είχα.
Μην ξανά ασχοληθείς μαζί μου,όπως δεν το κάνω ούτε εγώ.