Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από barlow4 »

Παλαιολόγος έγραψε:
barlow4 έγραψε:Παλαιολόγεια δε χρειάζεται να ακούς ραδια για να αναπαράγεις την άρρωστη νοοτροπία της πόλης.αρκει που συναναστρέφεσαι με αυτούς που τα ακούν.μονο σε αυτήν την άθλια από νοοτροπία πόλη είναι πιο σημαντικη είδηση το ποιος έφερε τον παίκτη από τον ίδιο τον παίκτη.το ποιος ικανοποιήθηκε η ποιος δυσαρεστήθηκε η καπελωθηκε .
Όλη η πόλη Λαμπίρη όλε.απο την ίντριγκα τρέφεται.

πραγματα που ουδεποτε ανεφερα ποτε!το ποιος εφερε και τι δεν εφερε.πουθενα δεν εχω γραψει τετοια πραγματα.δεν ειναι προτιμοτερο να μενουμε σε οσα οντως υποστηριζει ο συνομιλητης μας αντι να προστεθουμε για να αποδυναμωσουμε μια αποψη που δεν ειναι αρεστη;

παντως δεν συναναστρεφομαι με κανεναν παοκτση εδω που μενω
με εσας οτι συζηταω.

διαβασε τα τελευταια σου τοστ και μην πιανεσαι απο τα συγκεκριμενα παραδειγματα.Δεν αφορουν μονο εσενα.
Τα μισα σου τοστ εχουν να κανουν με την αθλια διαχειριση της παε.με το αν ειναι πιο πανω ο προπονητης η ο παικτης.με το ποιου τα χατηρια κανει η παε.γιατι εκανε αυτο ετσι, γιατι εκανε το αλλο γιουβετσι.μια μονιμη αμφισβητηση και ενασχοληση οχι με την ειδηση αλλα με το παρασκηνιο της.κουτσομπολια.τιποτα παραπανω.εκτιμησεις με εκκινηση το τι θα καναμε εμεις στη θεση τους χωρις να εχει οργανωσει το 99% απο εμας εστω ενα κομμωτηριο.
υπαρχει μια ανεξηγητη εμμονη στο να ψαχνουμε λαθη.μονο λαθη.μια γραμη στο γουστο και δεκα στα λαθη.
νοοτροπια της θεσσαλονικης ειναι αυτη.
και αν εσυ εισαι μακρυα κ δεν εχεις ποτε σχεση με τη θεσσαλονικη, σε χαλασαμε εμεις εδω.γιατι κ εδω υπαρχει αυτη η νοοτροπια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 23 Ιαν 2019, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χάνει τις 24 συμμετοχές του Καντουρί και τις 22 του Ουάρντα.

Ο Καντουρί είχε μόνον 7 90λεπτα, ενώ ο Ουάρντα 5.

Θα έλεγα ότι οι εμφανίσεις του Ουάρντα ήταν επί τούτου για να βρει ρυθμό (που δεν τον βρήκε ποτέ).

Ο δε Καντουρί απλά βοηθούσε στο ροτέισον, κάτι που δεν χρειάζεται πλέον, από τη στιγμή που έμειναν μόνον 19 αγώνες, χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Συμβαινει τωρα, τρεχει ο ταζ στην ερημο να στεγνωσει
T16

Δημοσίευση από T16 »

skalon έγραψε:Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ χάνει τις 24 συμμετοχές του Καντουρί και τις 22 του Ουάρντα.

Ο Καντουρί είχε μόνον 7 90λεπτα, ενώ ο Ουάρντα 5.

Θα έλεγα ότι οι εμφανίσεις του Ουάρντα ήταν επί τούτου για να βρει ρυθμό (που δεν τον βρήκε ποτέ).

Ο δε Καντουρί απλά βοηθούσε στο ροτέισον, κάτι που δεν χρειάζεται πλέον, από τη στιγμή που έμειναν μόνον 19 αγώνες, χωρίς μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις.

19 ματς με 3 εξτρεμ δεν βγαινου οτι και να λετε, οσο για τον βιειρινια που λετε πιο πολλες πιθανοτητες εχει να παει εξτρεμ ο πασχαλακης παρα ο αντρε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο 32αρης Βιερινια ως εξτρεμ εχει για πρωινο 5 καντουριδες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και εξτρεμ θα ερθει
ο donis avdijaj
maceio

Δημοσίευση από maceio »

και χωρις warda kai kaddouri, δεν εχουμε προβλημα στα εξτρεμ ,καθως μπορουν να παιξουν εκει και ο πολωνος συν τον καρελη ,εκτος του βιερινια ...και εχουμε εξοικονομησει και λεφτα για συμβολαιο πολυ καλου χαφ .
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο οτι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι jaba και λημνιός. Είναι μεγάλα assets και πιστεύω οτι με την ταυτοχρονη παρουσία και του akpom θα δικαιώσουν.

Σιγουρα παραανακατεύτηκε η τράπουλα κ το timing είναι κακό, αλλά δε χρειάζεται να φέρνουμε κ την καταστροφή. Τα πράγματα είναι υπό έλεγχο.

Μου κάνει πάντως εντύπωση η επιμονή του kaddouri για να φύγει λίγο πριν σηκώσουμε την κούπα. Κ να πεις οτι ο prijovic τσέπωσε και 5Μ, τι μπορεί να περιμένει να βρει εκεί που δεν το είχε εδω????
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχεις παει παρμα?
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Μόνο Pesaro και Urbino. Εννοω οτι θα μπορουσε να σηκωσει κουπα κ να παει το καλοκαιρι.

Ενηγουεη, ο avdijaj ειναι καψουρα απο το μανατζερ (του ειχα βάλει nickname Salpijaj λόγω ύψους), αλλά πιστεύεις οτι ο σαββίδης θα πάρει παίκτη που τον λένε donis????
T16

Δημοσίευση από T16 »

zarathustra79 έγραψε:Μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο οτι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι jaba και λημνιός. Είναι μεγάλα assets και πιστεύω οτι με την ταυτοχρονη παρουσία και του akpom θα δικαιώσουν.

Σιγουρα παραανακατεύτηκε η τράπουλα κ το timing είναι κακό, αλλά δε χρειάζεται να φέρνουμε κ την καταστροφή. Τα πράγματα είναι υπό έλεγχο.

Μου κάνει πάντως εντύπωση η επιμονή του kaddouri για να φύγει λίγο πριν σηκώσουμε την κούπα. Κ να πεις οτι ο prijovic τσέπωσε και 5Μ, τι μπορεί να περιμένει να βρει εκεί που δεν το είχε εδω????

βασικος θα παιζει ο μπισεσβαρ στα αριστερα οσο καλος και να ειναι σαν 10αρι τελευταια ο πελκας για τον ραζβαν ειναι ασος στο μανικι του και καθοριστικος στο στυλ παιχνιδιου που παιζει
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχεις ενα δικιο.
εγω δεν παιζω μανατζερ.ο θανασης μου το ειπε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

barlow4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:
barlow4 έγραψε:Παλαιολόγεια δε χρειάζεται να ακούς ραδια για να αναπαράγεις την άρρωστη νοοτροπία της πόλης.αρκει που συναναστρέφεσαι με αυτούς που τα ακούν.μονο σε αυτήν την άθλια από νοοτροπία πόλη είναι πιο σημαντικη είδηση το ποιος έφερε τον παίκτη από τον ίδιο τον παίκτη.το ποιος ικανοποιήθηκε η ποιος δυσαρεστήθηκε η καπελωθηκε .
Όλη η πόλη Λαμπίρη όλε.απο την ίντριγκα τρέφεται.

πραγματα που ουδεποτε ανεφερα ποτε!το ποιος εφερε και τι δεν εφερε.πουθενα δεν εχω γραψει τετοια πραγματα.δεν ειναι προτιμοτερο να μενουμε σε οσα οντως υποστηριζει ο συνομιλητης μας αντι να προστεθουμε για να αποδυναμωσουμε μια αποψη που δεν ειναι αρεστη;

παντως δεν συναναστρεφομαι με κανεναν παοκτση εδω που μενω
με εσας οτι συζηταω.

διαβασε τα τελευταια σου τοστ και μην πιανεσαι απο τα συγκεκριμενα παραδειγματα.Δεν αφορουν μονο εσενα.
Τα μισα σου τοστ εχουν να κανουν με την αθλια διαχειριση της παε.με το αν ειναι πιο πανω ο προπονητης η ο παικτης.με το ποιου τα χατηρια κανει η παε.γιατι εκανε αυτο ετσι, γιατι εκανε το αλλο γιουβετσι.μια μονιμη αμφισβητηση και ενασχοληση οχι με την ειδηση αλλα με το παρασκηνιο της.κουτσομπολια.τιποτα παραπανω.εκτιμησεις με εκκινηση το τι θα καναμε εμεις στη θεση τους χωρις να εχει οργανωσει το 99% απο εμας εστω ενα κομμωτηριο.
υπαρχει μια ανεξηγητη εμμονη στο να ψαχνουμε λαθη.μονο λαθη.μια γραμη στο γουστο και δεκα στα λαθη.
νοοτροπια της θεσσαλονικης ειναι αυτη.
και αν εσυ εισαι μακρυα κ δεν εχεις ποτε σχεση με τη θεσσαλονικη, σε χαλασαμε εμεις εδω.γιατι κ εδω υπαρχει αυτη η νοοτροπια.

συνεχιζω να μην καταλαβαινω παντως το νοημα αυτων των μηνυματων σου
οταν απευθυνεσαι σε εμενα δεον ειναι να αναφερεσαι σε δικα μου σχολια,διοτι για αυτα και μονο ειμαι εγω υπευθυνος,καλο ειναι να εισαι συγκεκριμενος λοιπον ωστε να μην γινεσαι αδικος..

το λοιπον εσυ θεωρεις κουτσομπολιο(θα ηθελα να ακουσω την δικη σου επιχειρηματολογια και οχι ολα αυτα που γραφεις για να αντικρουσεις μια αποψη με την οποια διαφωνεις) οτι ο προπονητης μας μολις μια μερα πριν δηλωσε πως θελει να παραμεινει ο παιχτης και την επομενη αυτος πωληθηκε;
αυτο ειναι μια απλη πραγματικοτητα,δεν ειναι κουτσομπολιο,δεν εγινε λογος για το φουλαρι ή το σκουφακι του λουτσεσκου.
γιατι πρεπει να τρωμε τωρα λεπτα και να γραφουμε μηνυματα για πραγματα αυτονοητα;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Για το πολωνεζακι τι λεει είναι το θέμα!!!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

barlow4 έγραψε:εχεις ενα δικιο.
εγω δεν παιζω μανατζερ.ο θανασης μου το ειπε.

O Παπαζογλου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”